Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Throwback Je Bukan Rampas Suami Orang, Bapa Anak-Anak Aku Juga – Intan Liana

Tindakan Intan Liana Saleh memuat naik foto ‘throwback’ bekas suaminya Ude Wahid bersama dua orang anak lelaki mereka mengundang rasa tidak puas hati sesetengah pihak. Mula ada yang mendakwa Intan sengaja ingin meraih simpati dan masih tidak dapat menerima kenyataan yang mereka sudah berpisah.

Advertisement

Sudah lama menahan sabar ditomah dan dikritik, Intan tidak dapat menahan rasa bengangnya lagi dan meluahkan perasaannya itu menerusi Insta Stories. Menurut Intan terpulang padanya untuk memuat naik foto tersebut kerana akaun Instagram itu adalah miliknya. Beliau sama sekali tidak pernah meroyan ataupun masih terkenangkan lagi memori lama bersama bekas suaminya itu.

Rata-rata netizen menyokong tindakan Intan yang kini sudah lebih berani bersuara.

Intan pada masa yang sama bersedia untuk berjumpa dengan  pihak yang sengaja memfitnah beliau dan menyelesaikan segala isu yang tidak selesai.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 Comments

  1. Opah cun

    July 25, 2018 at 6:23 pm

    Klu aku jd intan,aku x kn post sebijik pn gamba ex aku.aku buang semua.aku x nk kenang,x nk ingat,sakit hati..sbb x perlu nk throwback2 pd org yg dh pilih utk tinggalkn kita dan bersama dgn org lain.bknnye ex laki ko tu bercerai sbb mati nk tb.lebih baik post gamba2 ceria dan happy korg sekeluarga..tnjk gamba yg enjoy,riang2 best2 supaya ex ko ingat tanpa dia pn ko hepi.jgn tulis ayat2 sedih lg..ye..mmg tau ko sedih,tp jgn tulis kt social med yg sedih2!tak mau tak mau!hidup mesti riang dan gembira!percayalah klu ko post2 yg happy2 je,mcm seronok je sbb ex x de..nnti dia akan sentap sendiri..secara x lgsg ko pn akan hepi jgk lama2..x yah la mention psl ayah bdk2 tu lg..klu dia lupa nafkah jus pm je ingatkn byr nafkah.

  2. Anonymous

    July 25, 2018 at 11:04 am

    bgs jgk intan throwback. biar padan muka si jering tu. dah la rampas laki intan. pastu jadikan intan janda, anak2 intan still kecik lg dah terkesan mak ayah bercerai. tunjuk gambar raya manja2 show off tu boleh plak.. tak jaga hati perasaan intan. bila intan throwback, jering meroyan plak.. bagus intan sound je balik jering tu..

  3. opah

    July 25, 2018 at 10:20 am

    aku tak rasa pun dia tak move on, dia saja nak balas balik si jering tu, biarlah dia, baru mengelupar si jering tu, dia skrg kan tak de income, tengok intan makin rancak, mesti dia takut giller si ude balik kat intan. tu yang rasa tak selamat.. kahkahkah.. padan muka si jering,

  4. kiki

    July 25, 2018 at 10:17 am

    OK macam ni citer dia. selepas beberapa bulan sure intan meroyan punyaaa. wehh sedih weh laki takde. sunyi I tell you. so dia pun meroyan, TAPI it is acceptable sebab aku rasa kalau aku kt tempat intan pun, aku meroyann gakkk! gilaa kau siapa nak kasi aku nafkah batin. bye

  5. Anonymous

    July 25, 2018 at 10:16 am

    berebut ude miskin ke?? kalo kaya mcm datuk k berbaloi jgk la tarik tudung uolsss .. intan da kau bodoh pesal? mak kan da pesan, bekas toys kita dermakan je kt org yg memerlukan, kita carik toys baru yg lebih mahal

Loading...
To Top