November 21st, 2012

Hujung tahun sememangnya dipenuhi dengan jualan murah. Shopping compleks kadang-kadang ada sales sampai 80%. Boleh rambang mata dibuatnya. Tidak mahu ketinggalan, Celcom turut memberikan diskaun hebat untuk yang mahu memiliki The New iPad.

the new iPad celco

Bermula dengan harga serendah RM798, The New iPad yang memilik 9.7 inci skrin retina display, 5 MP camera, dual core A5x chip dan didatangi dengan iOS 5 boleh menjadi milik anda. Siap boleh pilih antara 16GB, 32GB atau pun 64GB. Memang sesuai sangat untuk dijadikan hadiah buat yang tersayang.

the new iPad celco

Kalau ada iPad tapi tak ada Internet apa gunanya kan? Sebab itulah Celcom turut menawarkan plan Celcom First untuk The New iPad ini. Dengan Celcom First, anda boleh mengawal penggunaan anda, selesa kerana boleh download unlimited muzik dan macam-macam lagilah.

celcom first

So tunggu apa lagi? Takkan taknak menggunakan The New iPad dengan Celcom yang mempunyai rangkaian network terbesar di Malaysia ini. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web Celcom.


8 responses to “The New iPad Serendah RM798 Daripada Celcom”

  1. […] sumber Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this. This entry was tagged berita, malaysia, selebriti, sensasi, terbaru. Bookmark the permalink. […]

Loading...