May 16th, 2017

Gagal membawa pulang sebarang trofi pada malam ABPBH 3.0 yang lalu, pelakon Ayda Jebat tidak patah hati dan akur bahawa rezeki tidak berpihak kepada dirinya pada tahun ini. Walaubagaimanapun, Ayda tetap mengucapkan terima kasih kepada mereka yang mengundi beliau sehingga tercalon dalam senarai top 5 ABPBH.

Sudah bukan rezeki saya untuk membawa pulang sebarang trofi di malam ABPBH. Saya menerima keputusan dengan berlapang dada dan mereka yang menerima trofi ABPBH layak menang.

Terima kasih kepada pengundi dan peminat saya, AJScreamer yang tak berhenti menyokong kerjaya seni saya selama ini. Saya akan berusaha dengan lebih kuat lagi selepas ini dalam memberikan kualiti kerja yang lebih bagus untuk semua peminat.

Tambah Ayda lagi, meskipun beliau tewas ia tidak sedikit pun tidak mematahkan semangat beliau untuk terus bergiat aktif dan memberikan yang terbaik didalam bidang lakonan dan nyanyian.

Bila saya menang anugerah, ada yang mempertikaikan. Jika saya tidak membawa pulang sebarang trofi, ada juga yang mempersoalkan. Bagi saya, menang kalah adalah adat pertandingan. Saya tidak harus rasa ralat. Jika saya rasa begitu, saya seperti mempersoalkan ketentuan dan aturan Tuhan. Saya tidak patah semangat dan mahu berusaha dengan lebih kuat lagi.

Teruskan lagi usaha untuk terus menyinari industri hiburan tempatan. Siapa tahu tahun depan populariti Ayda melonjak naik lagi dan mampu untuk memenangi trofi ABPBH.

Sumber Berita : Astro Gempak


Comments are closed.

Loading...