Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Teruk Sangat Kacip Tu – Netizen Dakwa Radhi OAG ‘High’ Ketika Bercerai Di Mahkamah?

Seperti yang dimaklumkan, semalam penyanyi Radhi OAG telah sah bercerai talak satu dengan isterinya, Nur Shahira Ayu di Mahkamah Rendah Syariah Subang Bestari, Petaling Jaya.

Advertisement

Radhi kelihatan tenang ketika disoal wartawan dan cara dia menjawab soalan pula mendapat perhatian netizen.

Rata-rata netizen mengatakan perlakuan Radhi agak pelik seakan sedang khayal. Ada juga yang perasan gerak tubuh Radhi juga berbeza dan agak pelik. Ramai yang meninggalkan komen “kacip”.

Menurut penjelasan salah seorang pengguna Twitter, “kacip” adalah istilah yang digunakan oleh penagih dadah untuk merujuk seseorang itu khayal dan salah satu kesan sampingan apabila mengambil barang terlarang tersebut.

Tidak dinafikan sebelum ini Radhi sendiri pernah mengakui dia terlibat dengan pengambilan barang terlarang itu sejak remaja lagi. Bagaimanapun, itu tidak bermakna apa yang didakwa netizen itu benar. Ia sekadar penilaian mereka sahaja. Apa-apa pun, kita doakan yang baik-baik sahaja buat Radhi agar dia berubah menjadi insan yang lebih baik.

Sumber Berita : Forum CARI & Twitter

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 Comments

  1. Wekkkkkkk

    July 17, 2019 at 7:13 pm

    Aku pong penagih..penagih blog beautifoolnarak..cam no nk stop nih..tolong sikit..menyamar taglinepun totap ado wekk

    • Anonymous

      July 17, 2019 at 7:28 pm

      Attention seeker betul ko ni. Kalu x ckp psl diri ko… mmg x idop ke? Sape pun x hingin ambik taw lah psl ko!!!!

    • Wekkkkkkk

      July 17, 2019 at 8:06 pm

      Dlm ni aku pun ado mcm kau..tgline anon..hntu..bkn wekk jo

    • Bluek

      July 17, 2019 at 9:58 pm

      Laki ko x kasi nafkah batin ke? Melalut semacam!

  2. Anonymous

    July 17, 2019 at 6:38 pm

    Bubble tea la sangat acik2 kepam dok backup … so apa sebab ko terlentuk-lentuk .. tergerak-gerak .. raba sane sini ni?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama