Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Teruja Menanti Kelahiran Cahaya Mata, Izreen Azminda Kongsi Video Imbasan Kehamilan

Sedang hamil enam bulan, pelakon Izreen Azminda nampaknya sudah tidak sabar untuk menanti kelahiran cahaya mata pertama beliau bersama suami Ude Wahid.

Advertisement

Menerusi akaun Instagramnya, Izreen berkongsi momen bayi dalam kandungannya sedang bergerak aktif menerusi video imbasan kehamilan.

Malah, beliau juga memberi bayangan nama anaknya bakal bermula dengan huruf A menerusi hashtag #babyA.

Walaubagaimanapun, Izreen nampaknya masih belum bersedia untuk membuak ruangan komen di akaun media sosialnya itu. Mungkin sudah cukup bahagia dan tidak tertekan lagi membaca pelbagai komen daripada netizen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 Comments

  1. Anonymous

    March 14, 2019 at 5:45 pm

    Bila la nk hujan.. panas Msia skrg wey!

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 6:55 pm

      3 pic yg menunjukkn perubahan deko saya..xde tukar perabut pape..tukar2 alas camtu jerr..tp yg sekarang ni rasa lebih lapang sikit utk raya nanti..

  2. Anonymous

    March 14, 2019 at 5:44 pm

    Betul ke Elfira buat aksi pelakon porno dlm IG mkn icecream?

  3. Anonymous

    March 14, 2019 at 5:42 pm

    Lantak ko lah..

  4. akak malu

    March 14, 2019 at 5:25 pm

    x payah la teruja sgt nk tunjuk kat org..
    sah2 org akan kecam ko jugak…
    klu teruja pun, simpan sendiri udah lah..
    org lain x kesah pun, x amik tau pun..

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 6:47 pm

      Bilik ank dara sis, almari asrama dgn almari cermin sis balut dgn Wallpaper murah.. Dh nk masuk 2 tahun,cadar sis buat sendiri, saja nk sharing.. Rumah murah 1982

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 6:52 pm

      Pohonan artificial tree….penyejuk mata memandang tanpa oksigen sistem….yg penting xpayah siram kan?!

  5. Anonymous

    March 14, 2019 at 5:13 pm

    siapa kisah…

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 5:42 pm

      Video Elpirah Loy mcm aiskrim mcm hisap zakar mana??

    • Driver

      March 14, 2019 at 5:51 pm

      ye ke, yg aku tahu che ta x lambat byr driver… hiks.

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 5:59 pm

      Babi dlm bahasa Urdhu apa eh?

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 6:42 pm

      Selamat petang… hasil inspirasi dr group ni maka terhasil lah sentuhan yg x seberapa…

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 7:13 pm

      Nak share jer Bukan jual yer….. Fabric 3D Wallpaper dari Shutterstock. com….. Mahal tapi sangat cantik….colournya “hidup”….. Cantik utk dinding utama atau belakang katil…. Syahdu……

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 7:15 pm

      lebihan gam..boleh simpan didalam balang untuk kegunaan masa akan datang. tu je nk komen.

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 8:30 pm

      Pencemaran toksid di Johor lebih kritikal!!!

    • minah jambu say NO to drugs

      March 14, 2019 at 8:55 pm

      jangan buang sampah merata rata buang lah di dlm tong sampah yg telah di sedia kan..jaga lah kebersehan negara dn supaya malaysia menjadi kebangaan di mata dunia ..

    • Peduli ke

      March 14, 2019 at 6:03 pm

      Siapa lagi ayu? Mas Idayu atau Ayu Ting Ting?

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 7:03 pm

      Idayu!

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 7:21 pm

      Ruminah Sidek!

    • ayu sleeping

      March 15, 2019 at 9:12 am

      a yu ok?

    • Rina

      March 14, 2019 at 6:49 pm

      As Salam semua. Saya nak minta idea kawan2 dalam group ni. Langsir bertutup tu arah ke dapur. Saya nak pasang pintu. Apa pendapat kawan2? Apa bentuk pintu yang sesuai, atau tak perlu pasang pintu. Terima kasih.

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 8:30 pm

      Pasang.. nanti penyondol masuk!

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 7:07 pm

      Letak tv atas kabinet tv anak panjat, risau tv jatuh, bohla kt dinding.. Tgk2 dia panjat pulak kabinet tv tu pegang tv, last2 buang terus, lekat tv kt dinding ni ja..murah pn murah… Hahahaha, padan muka xleh panjat dah!

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 5:43 pm

      Harga ayam kat pasar korang berapa ?

    • apo

      March 15, 2019 at 2:52 pm

      6 inggit lebih.. aku beli kat masjid

    • Anonymous

      March 16, 2019 at 11:53 am

      tf semalam rm5.99

    • tu je nk komen

      March 14, 2019 at 5:47 pm

      kesian atikah suhaimi kan?

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 5:52 pm

      tumpang tanye.. kentut dan taik kluar saluran sama erk?

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 7:16 pm

      Assalammualikum.. nak tanya pendapat tikar getah brand apa yg okey? Yg jenis span tu tahan lama x? terima kasih..

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 6:43 pm

      Assalammualaikum dn selamat malam Jumaat nk minta tip2 utk pasang tikar getah sy pasang jadi cmni x rata. Cmna ya nk bagi rata tikar getah ada sapa2 yg tau dak??

    • Anonymous

      March 15, 2019 at 6:35 am

      Kesian ude pengecut terpaksa berhempas pulas delete komen di ig nya…. tentang bininya yg seksi menonjolkan asetnya…… dan org suruh minta maaf… penyokong ude pengecut dan izreen kojol ini tentu penyondol juga…. peroboh masjid….. ban?a en aznam dan puan fadillah dpt hasil cucu pengecut peroboh masjid mereka

    • dsz

      March 15, 2019 at 9:39 am

      yang dah pegi IKEA batu kawan tu, nk tanya byk x diskaun?

    • Huhuhaha

      March 15, 2019 at 11:37 am

      Sakit gig klu, mkn ubat ibuprofen. Berkesan. G kat farmasi je

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top