Written by Bella | March 14th, 2019

Sedang hamil enam bulan, pelakon Izreen Azminda nampaknya sudah tidak sabar untuk menanti kelahiran cahaya mata pertama beliau bersama suami Ude Wahid.

Menerusi akaun Instagramnya, Izreen berkongsi momen bayi dalam kandungannya sedang bergerak aktif menerusi video imbasan kehamilan.

Malah, beliau juga memberi bayangan nama anaknya bakal bermula dengan huruf A menerusi hashtag #babyA.

Walaubagaimanapun, Izreen nampaknya masih belum bersedia untuk membuak ruangan komen di akaun media sosialnya itu. Mungkin sudah cukup bahagia dan tidak tertekan lagi membaca pelbagai komen daripada netizen.

90 responses to Teruja Menanti Kelahiran Cahaya Mata, Izreen Azminda Kongsi Video Imbasan Kehamilan

  1. Anonymous says:

    Bila la nk hujan.. panas Msia skrg wey!

    • Anonymous says:

      3 pic yg menunjukkn perubahan deko saya..xde tukar perabut pape..tukar2 alas camtu jerr..tp yg sekarang ni rasa lebih lapang sikit utk raya nanti..

  2. Anonymous says:

    Betul ke Elfira buat aksi pelakon porno dlm IG mkn icecream?

  3. Anonymous says:

    Lantak ko lah..

  4. akak malu says:

    x payah la teruja sgt nk tunjuk kat org..
    sah2 org akan kecam ko jugak…
    klu teruja pun, simpan sendiri udah lah..
    org lain x kesah pun, x amik tau pun..

    • Anonymous says:

      Bilik ank dara sis, almari asrama dgn almari cermin sis balut dgn Wallpaper murah.. Dh nk masuk 2 tahun,cadar sis buat sendiri, saja nk sharing.. Rumah murah 1982

    • Anonymous says:

      Pohonan artificial tree….penyejuk mata memandang tanpa oksigen sistem….yg penting xpayah siram kan?!

  5. Anonymous says:

    siapa kisah…

    • Anonymous says:

      Video Elpirah Loy mcm aiskrim mcm hisap zakar mana??

      • Driver says:

        ye ke, yg aku tahu che ta x lambat byr driver… hiks.

        • Anonymous says:

          Babi dlm bahasa Urdhu apa eh?

        • Anonymous says:

          Selamat petang… hasil inspirasi dr group ni maka terhasil lah sentuhan yg x seberapa…

        • Anonymous says:

          Nak share jer Bukan jual yer….. Fabric 3D Wallpaper dari Shutterstock. com….. Mahal tapi sangat cantik….colournya “hidup”….. Cantik utk dinding utama atau belakang katil…. Syahdu……

        • Anonymous says:

          lebihan gam..boleh simpan didalam balang untuk kegunaan masa akan datang. tu je nk komen.

        • Anonymous says:

          Pencemaran toksid di Johor lebih kritikal!!!

        • minah jambu say NO to drugs says:

          jangan buang sampah merata rata buang lah di dlm tong sampah yg telah di sedia kan..jaga lah kebersehan negara dn supaya malaysia menjadi kebangaan di mata dunia ..

      • Peduli ke says:

        Siapa lagi ayu? Mas Idayu atau Ayu Ting Ting?

      • Rina says:

        As Salam semua. Saya nak minta idea kawan2 dalam group ni. Langsir bertutup tu arah ke dapur. Saya nak pasang pintu. Apa pendapat kawan2? Apa bentuk pintu yang sesuai, atau tak perlu pasang pintu. Terima kasih.

      • Anonymous says:

        Letak tv atas kabinet tv anak panjat, risau tv jatuh, bohla kt dinding.. Tgk2 dia panjat pulak kabinet tv tu pegang tv, last2 buang terus, lekat tv kt dinding ni ja..murah pn murah… Hahahaha, padan muka xleh panjat dah!

    • Anonymous says:

      Harga ayam kat pasar korang berapa ?

    • tu je nk komen says:

      kesian atikah suhaimi kan?

    • Anonymous says:

      tumpang tanye.. kentut dan taik kluar saluran sama erk?

      • Anonymous says:

        Assalammualikum.. nak tanya pendapat tikar getah brand apa yg okey? Yg jenis span tu tahan lama x? terima kasih..

    • Anonymous says:

      Assalammualaikum dn selamat malam Jumaat nk minta tip2 utk pasang tikar getah sy pasang jadi cmni x rata. Cmna ya nk bagi rata tikar getah ada sapa2 yg tau dak??

    • Anonymous says:

      Kesian ude pengecut terpaksa berhempas pulas delete komen di ig nya…. tentang bininya yg seksi menonjolkan asetnya…… dan org suruh minta maaf… penyokong ude pengecut dan izreen kojol ini tentu penyondol juga…. peroboh masjid….. ban?a en aznam dan puan fadillah dpt hasil cucu pengecut peroboh masjid mereka

    • dsz says:

      yang dah pegi IKEA batu kawan tu, nk tanya byk x diskaun?

    • Huhuhaha says:

      Sakit gig klu, mkn ubat ibuprofen. Berkesan. G kat farmasi je