Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Teruja Dengan Produk Kosmetik FCC, Halal & Bertaraf Antarabangsa

Abang Nara perasan sekarang nie banyak produk-produk kosmetik penjagaan muka yang berada di pasaran. Hujung minggu baru-baru ini, Abang Nara window shopping ngan wife tercinta di Parkson KL Festival City (KLFC). Terperasanlah satu kaunter produk kosmetik yang memang menarik.

fcc

Advertisement

Kalau korang nak tahu, produk kosmetik tersebut adalah Farmasi Color Cosmetic atau singkatannya FCC. Produk ini adalah produk HALAL ANTARABANGSA yang diimport dari Turki. Ini bermakna produk FCC ini secara tidak langsung melambangkan kebersihan dan kualiti yang tinggi.
fcc
Rupa-rupanya FCC nie dah 5 tahun berada di pasaran Malaysia dan sedang berkembang. Produk-produk mereka terdiri daripada  make-up, skin care, perfume, personal care and wet wipes collection. Senang cerita, memang macam-macam ada.  Kesemuanya HALAL dan Insya Allah berkesan.

fcc

Produk-produk FCC ini dihasilkan daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan dan juga minyak sayuran. Memang dijamin selamat dan banyak faedahnya untuk penggunaan harian. Oh ya,  buat masa nie, produk FCC yang sedang hangat adalah BB  dan CC Cream  yang terkenal dengan pelbagai fungsi iaitu sebagai pelembap, pelindung sinaran UV, krim asas muka, agen anti penuaan dan bedak asas…Semuanya digabungkan menjadi satu. Wah.!! All-in one lah katakan……

fcc

Advertisement

Kalau korang nak tahu tentang kehebatan produk-produk FCC ini, jom tonton video di bawah nie:-

Menarikkan? Bagi anda yang prihatin mengenai status HALAL sesuatu produk, cubalah produk FCC sekarang. Jangan lupa LIKE Facebook FCC untuk melihat produk-produk yang ditawarkan yang bersesuaian dengan jenis kulit anda atau follow Instagram FCC Malaysia. Nak lagi senang email jer terus sebarang pertanyaan ke [email protected].

fcc

Abang Nara pun dah beli satu untuk wife Abg Nara. Confirm dia akan tersenyum lebar macam gambar Abang Nara di atas selepas melihat kesan penggunaan produk FCC. Korang pun cubalah!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top