Written by AbangNara | December 16th, 2013

Melihat kesungguhan suami Nooraida (wanita yang didakwa mempunyai skandal denan Adi Putra) Amiruddin Othman, nampak gayanya kes ini akan terus hangat sehinggalah siasatan mengenainya dibuka semula. Amiruddin semalam menerusi Kosmo Ahad mempertikaikan kesucian Adi Putra sehinggakan kesemua kesalahan diletakkan pada isterinya.

nooraida

Kata Amiruddin:-

Saya bukan gila untuk mereka cerita ini, saya ini bukan daripada industri hiburan dan hanya orang biasa. Terlalu sucikah Adi Putra sehinggakan semua kesalahan diletakkan pada isteri saya, Nooraida? Jika lelaki tidak memujuk atau memikat, perempuan tidak akan cair. Saya percaya perara ini benar. Saya sebagai suami berani membuat laporan polis supaya keadilan dapat dibela.

nooraida

Nooriada pula mengakui dia melayan mesej Adi Putra kerana keromantikan pelakon itu. Kata Nooraida:-

Pada mulanya saya cuma hantar ucapan ketika Adi pergi umrah. Itu sahaja. Saya memang minat dia. Saya terus layan mesej sebab dia romantik jadi saya memang teruja.

adi

Sementara itu isteri Adi Putra, Aida Yusof pula menyatakan yang mereka tidak gentar dan tidak kisah sekiranya kes ini dibuka semula. Kata Aida:-

Kami tidak kisah jika kes tersebut mahu dibuka semula kerana tuduhan berat sebelah itu dilemparkan oleh suami Nooraida iaitu Amiruddin Othman sedangkan kes tersebut sudah diklasifikasikan sebagai tiada tindakan lanjut (NFA). Kami sedia beri kerjasama sekali lagi kepada pihak polis.

Sama-samalah kita nantikan keputusan terkini mengenai kes ini. Kedua-dua pihak nampak yakin bahawa kebenaran berada di pihak mereka. Kalau kes ini dapat diselesaikan secara baik, itu sudah tentu lebih bagus. Mungkin kesemua pihak yang terlibat boleh duduk semeja untuk berbincang. Mana tahu boleh jumpa jalan penyelesaian yang memberi kemenangan kepada mereka semua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

262 responses to Terlalu Sucikah Adi Putra? – Suami Nooraida

  1. boooo says:

    booooobies

  2. nor says:

    nampak tetek, apa ke jadahnye..mcm hodoh jerrr,,,,x tau malu..sungguh memalukan! ada hati nak skandal dgn artis?tngok diri lah oiii…baling teloQ tembelang sesuai utk kau!

  3. Nehii says:

    Kesian kat isteri pertama dia. Sgt memalukan dpt suami n madu mcm nie. Pak haji ni tentu masa muda ya penuh dgn havoc, havoc, havoc, havoc, havoc…! Kan aku dah kata, havoc, havoc, havoc, havoc, havoc…. This guy is actually org yg dah jd jutawan dgn business nya, tpi kenapa pilih cara ini? Cian tol lah dgn staf dia dpt bos mcm nie. Huhu…

  4. wachhaaa says:

    perempuan ni tak tahu malukah? lagi nak bukak kes. tak cukup 1 malaysia di jaja kisah dia menggatal, keluar pulak pergi pc berpakaian macam tu. dunia2 !!!

  5. syeela says:

    mak aihh tersembol

  6. Anonymous says:

    Kalau ye pun butang tertanggal, x kan x boleh cari brooch ke, pin ke atau selendang ke nak cover. x pun kalau ada sesapa yang pakai baju coat besar boleh pinjam jap. kalau dulu-dulu, dah lama dah pompuan ni kena rejam.

  7. […] Terlalu Sucikah Adi Putra? – Suami Nooraida (261) […]