Written by AbangNara | December 16th, 2013

Melihat kesungguhan suami Nooraida (wanita yang didakwa mempunyai skandal denan Adi Putra) Amiruddin Othman, nampak gayanya kes ini akan terus hangat sehinggalah siasatan mengenainya dibuka semula. Amiruddin semalam menerusi Kosmo Ahad mempertikaikan kesucian Adi Putra sehinggakan kesemua kesalahan diletakkan pada isterinya.

nooraida

Kata Amiruddin:-

Saya bukan gila untuk mereka cerita ini, saya ini bukan daripada industri hiburan dan hanya orang biasa. Terlalu sucikah Adi Putra sehinggakan semua kesalahan diletakkan pada isteri saya, Nooraida? Jika lelaki tidak memujuk atau memikat, perempuan tidak akan cair. Saya percaya perara ini benar. Saya sebagai suami berani membuat laporan polis supaya keadilan dapat dibela.

nooraida

Nooriada pula mengakui dia melayan mesej Adi Putra kerana keromantikan pelakon itu. Kata Nooraida:-

Pada mulanya saya cuma hantar ucapan ketika Adi pergi umrah. Itu sahaja. Saya memang minat dia. Saya terus layan mesej sebab dia romantik jadi saya memang teruja.

adi

Sementara itu isteri Adi Putra, Aida Yusof pula menyatakan yang mereka tidak gentar dan tidak kisah sekiranya kes ini dibuka semula. Kata Aida:-

Kami tidak kisah jika kes tersebut mahu dibuka semula kerana tuduhan berat sebelah itu dilemparkan oleh suami Nooraida iaitu Amiruddin Othman sedangkan kes tersebut sudah diklasifikasikan sebagai tiada tindakan lanjut (NFA). Kami sedia beri kerjasama sekali lagi kepada pihak polis.

Sama-samalah kita nantikan keputusan terkini mengenai kes ini. Kedua-dua pihak nampak yakin bahawa kebenaran berada di pihak mereka. Kalau kes ini dapat diselesaikan secara baik, itu sudah tentu lebih bagus. Mungkin kesemua pihak yang terlibat boleh duduk semeja untuk berbincang. Mana tahu boleh jumpa jalan penyelesaian yang memberi kemenangan kepada mereka semua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

262 responses to Terlalu Sucikah Adi Putra? – Suami Nooraida

  1. Anonymous says:

    macam-macam hal siot orang tua ni

    0

    0
    • jom gelak!~ says:

      hahahaha… mcm ko tu suci sgt.. laki haji tp bini mak aiiihhhh.. tyg sana tyg sini..

      0

      0
      • Anonymous says:

        “Jika lelaki tidak memujuk atau memikat, perempuan tidak akan cair.”

        Ayat ni juga la yg ko pakai time pikat pompuan ni.. sian bekas isteri ko…

        0

        0
        • Jamilah Jemali says:

          Terlalu suci kah isteri kamu???? Suci sgt sebab pakai baju camtu tunjuk kat org sehingga menyebabkan sang lelaki di luar sana kena suci kan diri (mandi wajib)

          0

          0
        • konon says:

          nampak sgt pakcik amirudin tak berapa nak romantik… pakcik dayus! pakcik dayus!

          0

          0
        • n says:

          better nasihat isteri tu dulu sebelum bt press conference..mcm takde baju yg elok lagi ke..sian..

          0

          0
        • Baby ZS says:

          Udah2 le tu. Move on je lah kan….

          0

          0
        • Abang Mat says:

          abang mat kalau jadi adi putra pun abang mat layan.. pokok pangkal kalau kita dah berstatus tu pandai-pandai la jaga maruah diri.. perempuan ni stok sedap-sedap blh la.. stok buat bini simpang malaikat 44

          0

          0
        • miss ynwa says:

          weh orang tua ko tak rase nak rendam bini ko sampai lemas dalam air panas ke? kesian ko tak prasan yang bini duk terhegeh kat adi putra siap melayan, teruja dengan ke-romantik-annye……nampak sangat orang tua cam ko NOTHING for her….just money money money yooo

          tak nampak lagi? buta

          0

          0
        • izzy says:

          cam nak pengsan aku nengok baju pempuan sorg ni!
          pun x terlalu suci.. puii…

          0

          0
        • kahkah !! says:

          cer kowang tgk gaya atok ni bergambar .. ada macam gaya ala2 romeo tak ?

          0

          0
        • K.A.A says:

          semuanya kerana duit ni.. bukan kerana nak menegakkan keadilan ni…

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          “Jika lelaki tidak memujuk atau memikat, perempuan tidak akan cair. Saya percaya perara ini benar. Saya sebagai suami berani membuat laporan polis supaya keadilan dapat dibela”

          Wahai Lelaki DAYUS!!!!Pandai lak ko bercakap pasal keadilan?Isteri ko menggatal dgn jantan lain, ko leh pertahankan isteri ko?Sek mana ko belajar dulu?ko belajar sampai UPSR jer ker?budak UPSR pon lg bijak dr ko..kes ko ni aku takleh blah sbb ko masih leh terima isteri ko walaupon dia “kononnya” terang2 dah menggatal dgn laki lain…ko leh pertahankan bini ko?serius S*** i cannot take this!!!!!!!

          0

          0
        • candylala says:

          comfirm ke perempuan ni? muke tenung lama2 macam aww je….macam awww je…..body pon macam buat jeww…macam buat jewwwwww…….

          0

          0
        • aina says:

          mak aihh….. tgk gambo bini cmtu pn dh tahu moral ko laki bini cmne kan… walaupun org ckp don’t judge a book by its cover… tp kite tgk pn leh tahu moral ko tu cmne…

          0

          0
        • Anonymous says:

          mudahnya bini dia cair…dalam gambar pn boleh cair ke….hehehe

          0

          0
      • bini org says:

        bg aku sng dua2 salah..
        peminat fanatik adi putra pon jgn buta sgt..adi pon bkn smpurna..msih dasar lelaki jgk..ada bini pon kemaruk nk skandal lain..xkisah la sapa goda sapa..dua2 dah slg mhantar pic kan?dua2 slh laaa
        pmpuan tu pon sengal..
        dua2 laki bini org tp gatai n lemah..
        dah ada psngn pon nak hantar pic bkn2??!!
        klau aku jd suami pmpn tu,jd bini adi dah get lost..

        0

        0
        • Ini Sume Poyos Nak Nampos says:

          baju isteri nampak lurah tetek…sucikah?

          0

          0
        • Poyo Nak Duit Le Ni says:

          baju bini nampak lurah tetek…..wow…sucikah?

          0

          0
        • lynn says:

          aku dah pernah cakap dah, muka pompuan ni tak lah cantik sgt. muka dlm gambar2 yg nara pernah share sebelum ni semuanya muka fake. edit je lebih. hakikatnya tengok lah sendiri. berbeza muka tanpa edit dgn muka edit dia. dalam gambar instagram bukan main mcm patung, muka kecik je. tengok betul2, laahh bulatnyee.

          tu baju tu apehal? dah takde baju elok ke nak pakai nak buat pc? ke ko saje je pakai baju mcm tu supaya wartawan2 lelaki kesian kat ko? laki ko pun satu, dah tua tak reti nak nasihat isteri suruh pakai eok2. hahahaha kelakar betul lah diorang ni.

          0

          0
        • dena says:

          takde sape pun kate adi putra tak salah.suci. tapi semua org boleh terima keputusan polis utk NFA…sebab kesnya ‘sama2 gatal’ bukan kes jenayah.

          skarang ni adi tak mengaku, bini pakcik ni mengaku.. so bila kes dibuka semula.. katakanlah pakcik ni menang sbb ade bukti saling berhubung,tukar2 gamba ape sume… n orang ramai pun tahu adi pun salah jugak.. so????apa yg pakcik dapat selain puas hati? adakah adi dan isteri pakcik akan dipenjarakan? adakah adi dan isteri pakcik akan didenda sebab saling berhubung dan bertukar2 gambar? tak logik…banyak lagi kes jenayah kat negara ni tak selesai2..nikan plak kes2 personal mcm ni…sudahnya,,pakcik ni hanya akan berpuas hati bila org tahu adi pun salah. itu je.. persoalannya sekarang tugas polis ke nak siasat semata2 nak puaskan hati pakcik ni? sebab tak ade kesalahan jenayah pun yg dibuat bila sama2 melayan ni.. pakcik sgt lah gile glamer..

          n to bini pakcik..duk umah je lah…kalau keluar tak reti pakai elok2 bkn setakat gambar lucah, kalau kena rogol pun org akan cakap jgn salahkan lelaki kalau kau sendiri yg jenis ‘mengundang’

          0

          0
        • donat says:

          pada aku, dua-dua salah. tak payah lah nak back up sangat lah si adi ni. dan tak payah nak burukkan sangat haji amiruddin ni. selalunya kes bini layan lelaki lain, lelaki tu kena bunuh. (ingat kes along spoon?). so kira ok lah haji ni nak buat cara baik. utk adiputra, kau tak layak dapat bini sebaik kak aida tu tau tak. baik punya dia cover buruk kau. serius, bini adi, kak aida tu patut dapat laki lagi baik. *sigh*

          0

          0
        • keledek says:

          ko ni bangang ke hape? abis bini ko suci la? ko bawak kes ni ke mahkamah pun, ko nak saman, ko tetap kalah. adi ngorat pun, masalahnya bini ko pun layan. wei ko ingat peguam, polis, hakim nak sangat ke layan kes mcm ni? banyak lagi hal lain nak kena pk. buang masa dow. aku rasa time dorg belek2 dokumen kes korang ni confirm kena gelak. MACAM NAK DUIT JER? MACAM NAK DUIT JER?

          ADI pun,,, ko sebenarnya dah tertipu dgn kamera 360 hahahhahhaha tengok le muka real macam bawang. 360 ye la edit mcm korean. wakakakakkakakakak papepun, aku tetap minat papa ehsan :)

          0

          0
        • mereng says:

          xkishla adi htr gmbr ape pon..die laki..ni pompuan yg htr..adoiii..adi blh khwin 4 dowwww..

          0

          0
      • Euwww says:

        Apa masalah die? Dayus ke? Bini dah ade skandal, masih lagi nak gambar snyum2 camni berdua. Dahla pakai nampak lurah. Nampak mcm nak publisiti.

        Manelah maruah perempuan ni. Satu-satu aib diri sendiri, die sendri bukak. Bangga ke?

        Pelikla. Dalam ig nampak lawa, ni tgk tak lawa langsung.

        Tertipu dgn camera 360 la ye Adi.

        0

        0
      • red says:

        seriously, aida yusof lebih manis dari pompuan ni…

        0

        0
      • Laki Tua says:

        Aku tahu aku dah tua & tak handsome & Nooraida masih muda so dia teruja bila Ade Putra hembus sikit & let me add, Nooraida bukan ajer teruja dia juga Termentel hehehehe.Baju tayang 2 spotlight nampak.Gambar ponpam ni pat Instagram nampak lain gambar pat Press Conference tak secantik maner pun ?.

        0

        0
        • Orang Tua Kecut says:

          Aku suami yg tua lagi tak handsome, keluar bekerja dari pagi sampai ke malam. tu belum kira kerja overtime lagi nak cari duit kasi Nooraida makan & bermekap & bergaya tapi rupa2nya aku sibuk bekerja kau sibuk melayan & tayang gambar pucat kau pat FB, Instagram & aper2 ntah lagilah.Hai beginilah nasibku suami tua lagi tak handsome.Sampainya hati Nooraida kau buat aku begini uhuk uhuk uhuk

          0

          0
      • hah says:

        kena nasi kangkang ape org tua ni .. backup isteri tak agak2 .. jatuh dayus dah 2 pakcik .. cukup2 la kuar statement

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          tetek bini dia macm dh nk tekeluar lagi2 nk bekap bini apesal pak cik ni ???????? nama saja dh gi haji tapi pakaian bini tu agak2 la bukan Nye tk boleh seksi ….dh tau nk gi sidang media sengaja bini tu pakai pakaian yg nk tunjok tetek sangaja kn !! kalau pak cik ni bukan laki dia pak cik pon sama jugak macm jantan2 yg lain tergoda jugak tengok pompan berpakaian cmni tol tk ! helo pak cik ! u jangan nk tunjok alim n baik sangat la ok …u tu bukan Nye baik sangat ! u ngan bini u tu sama aje kepala hotak bedengong ! > Adi dia bukan lah sesuci dari ape yg u dh cakap..tapi dia dh tk bersalah paham ! < kalau adi berkepit ngan bini u kt atas katil baru la u boleh tudoh2 n dakwa dia ok ! cakap macm baru nk blaja bercakap pulak huh bwekk !! helo Adi u sabar aje ok Allah selalu bersama mu.

          0

          0
      • Nona says:

        adoi… apa motif sebenar dia beria-ia nak satu dunia tau adi putra memang ‘usha’ bini dia ni? nak minta ganti rugi ke? saman ke? dah bini gatal jumpa dengan lelaki gatal..ha… ke nak minta tolong garu..? dah tau diri bukan bujang jangan le layan kalau lelaki tu dah start menggatal.. minat pun takkan tak ingat status kot… adi putra pun memang boleh tahan gatal la… kawan aku pun pernah chatting ngan dia ni.. memang ada unsur2 ‘mengayat’ jugak…
        sudah la pakcik… jgn dibuka lagi aib bini pakcik tu… kalau betul adi putra buat semua tu, lambat laun keluar jugak pekungnya… cuba bawa bertawakal.. banyak sangat cakap nanti keluar cerita lain pulak…. dah.. pi bawak bini pakcik cari baju lain kat kamdar ye… baju kat sana semua cukup kain…

        0

        0
    • SJ2 says:

      EEEEEEEE..TETEK…

      0

      0
    • Mashi says:

      dah tau isteri orang.. buat ape melayan..

      0

      0
      • sood says:

        dah tau awak tu bini org dan mak org juga…kenapa mengatal dan curang…hahahaha…lelaki layan normal la…lelaki leh nikah 4 tapi pompuan boleh ker????? sendiri iman tak kuat jgn salahkan org lain….ibarat kata komen yg di atas sana tu…sendiri “mengundang bala” dapatlah…… peace no war!!

        0

        0
    • apa pun tak bley says:

      tetek labuh jer.. tk mantop langsung… tk selera aku…!!!

      0

      0
    • eheh says:

      takda nya org nak backup adi sgt , sama je tiga3 org ni . tp dlm ini wayang .. pakcik dan isteri pakcik yang paling kecoh smp wat pc bagai . padahal merepek punya kes . . mmg patut pun kena bahan ..

      0

      0
    • Megat Komeng says:

      At least bini Adi Putra tu reti jaga maruah laki dia…Bini tuan Haji ni..selagi boleh tunjuk buah betik yg budget ala2 gebu tu boleh consider suci ker? Choiiiiii

      0

      0
    • wannabe says:

      laki bini gila glamor..

      0

      0
    • rock kapak says:

      emmm…. dh lah tuan haji oii….
      tp betina mmg jahat… dulu nk kn org tua ni pun die wt mcm2…
      dasar suka laki org… bini no 2 ni mmg x penah sedo la….
      tuan haji malu la kt anak cucu… dah tua sebelum kite sedo kn org len baik kte sedo diri dulu…. kesian yg kt umah tu… PN J…..

      0

      0
      • Akoo says:

        Mcm kenal je bila u sebut p. j…. Klu betul lah ini laki nya, mmg tahu benar kisah peribadi haji ni. Mmg x brape elok. Kaki…..mcm2 kaki. Klu sy salah, mintak maaf yer?

        0

        0
    • Sokong says:

      Entahnya. Macam2 hal lak. Takde sape kate bini ko je salah, Adi pon kena tempias yg sama. Cume benda jadi org lebih2 nak ngata bini kau, sbb benda mcmni la. Bini kau nampak sgt happy ye dgn benda ni.

      Benda mcm korang saje lagi nak bukak, cakap lagi, cakap lagi teruk. Bile isu jd suam2 kuku, kau kuar lak kenyataan bertukar gambar bogel la apelah. Motif weyy??? Ehhh, kau jual bini ko ke eh utk ngorat artis? Husband yg normal, cnfirm dah duduk jarak2 dah, melahirkan rase kecewa, rase tertipu. Ni tak, kau macam seronok la pulak kalau benda ni jadi besar.

      Bini nye pon, alahaiii. Tak malu ke? Pasal maruah kot. Org kena tangkap basah pon reti bertudung, kau lak makin galak ha. Dahla sendiri yg bukak cerita. Seronok ye kuar cerita hari2? Kesiann.

      0

      0
    • Isteri Suci Dalam Debu says:

      Kalau Nooraida ni isteri lelaki orang Arab, dah kena tangkap dia menggatal dengan jantan lain artis atau bukan, confirmed dah kena talaq tiga.Jadi bersyukurlah suami kamu tak ceraikan kamu.Close the case, Mintak ampun dgn suami & bertaubatlah.Kau sebagai isteri melayan lelaki lain pun tetap derhaka dgn suami jugak.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kalau kat Arab,siap bunuh aje bini atau anak perempuan macam ni.Diaorang panggil honor killing untuk jaga maruah keluarga.Bersyukurlah kau kat Msia!

        0

        0
    • ZIOE says:

      malu la pada diri sendiri..suka dijadikan bahan tohmahan lantaran sikap sendiri.. nauzubilah…baju NOORAIDA TU..kesian BETUL…tapi masih belum terlambat utk bertaubat selagi ada nafas

      0

      0
    • momonja says:

      ingat polis Malaysia ni x de keje ke nak melayan kes kes laha macam ni… choiiiiii !!!!

      0

      0
    • apa pun tak bley says:

      Apsal bila aku nengok tetek dia aku terbayang lurah bontot jerk..?? tetek dia labuh sebiji cam lurah bontot kan..????

      0

      0
    • taksokongsape2 says:

      Pakcik mohon p ajaq bini buat solat taubat dan mohon maaf dgn pakcik krn CURANG. pkcik jgk jgn terus DAYUS membiarkan isteri terus hanyut memperdagangkan MARUAH.

      p/s : klu btul istri SETIA + TAK MERENYAM, laki lain GODA smpai mcm mna pun tak kira perdana mentri skali pun, dia takkan sesekali CURANG. pikiaq la sikit pakcik Oooii, takkan bisnes boleh pikiaq smpai maju tapi bab2 ni hancusss !

      0

      0
    • J says:

      Edit gambar rupanya. Gambar selfie cam lawa. Tapi bila depan biasa je cuma kulit putih. And dada tu takleh terdedah lagi. Nampak bukitnya.

      0

      0
    • zai says:

      biarla polis settle bende lain daripada hal mcm ni… bukan kes jenayah.

      0

      0
    • tempoyak says:

      makkk oiii …..cerrr kerr tgk bajunye tu..apeke heyyyy nye wehhh oiii…..teman ni pompuan pun segan ngknye…ijakkk ke deme malu ..pakai baju rope ituuu….emmm alahaiii…

      0

      0
    • wzie says:

      Dayus seorang suami membiarkan isteri ………..???

      0

      0
  2. nureen says:

    xmenahan gambar first tu. islam ke kapir ni? hahah

    0

    0
  3. akuuu says:

    haha

    0

    0
  4. MAT TAJAM says:

    x kisah la suci ke x suci..ada aku kisah..tapi yang lagi penting arini aku dapat cuci mata tengok lurah dendam bini ko..huhhh..terliur gak ni

    0

    0
  5. ann says:

    JAKEL tengah ada sales kain..beli la kain kt sana..murah..cantik..bole ttup mana2 yg xsepatutnye tu..
    #sigh..

    0

    0
  6. MAT TAJAM says:

    x kisah la suci ke x suci..ada aku kisah..tapi yang lagi penting arini aku dapat cuci mata tengok lurah dendam bini ko..huhhh..terliur gak ni..seksi nya ko aida, mana la ady x tergugat..

    0

    0
  7. macamsethan says:

    alaaa bini kop tu murah sgt..
    gmbar pon nmpk jalur buah dada
    laki mana tak geram ye idak haha

    ini smua poyo

    0

    0
  8. xxxxxx says:

    Dah dah lah.. aku rasa macam dah nak buka aib sendiri pula.. macam meroyan pun ada…

    0

    0
  9. Geli aku says:

    x senonoh baju Nooraida tu..saje nk tunjuk buah dada…

    0

    0
  10. Didi says:

    Patutnya bang nara pilihlah gambar yg tak nampak barang dia. Saja je taw. Perempuan tu ngong. Nk buat press conference, tapi baju tah pape. Dahlah kes kau jenis seksual, pastu pakai pulak baju mcmtu. Nnti org fikir kau yg gila gilakan adi tu. Hayoo Nampak sgt kebodohan disitu.

    0

    0
    • ina says:

      mmg semua gamba masa press conference mcm ni.dh mmg nk tyg agaknye..dlm utusan pon gmba ni jugak…

      0

      0
    • saadiah says:

      ini semua adalah balasan pada pak aji tua tu,,, sebab dah tua nak mampus masih tak sedar diri dia mesti ada sakitkan hati seseorg maka ini balasannya,,tuhan nak tunjukan,,awak sepatut membimbing isteri menuju jalan kebenaran,,ini nak mencari malu sendiri baik pak hangatkan bini pak aji supaya dia tak sepi tampa kepuasan dia tak puas tu pak aji?pak aji kena belajar ilmu mcm mane nak puaskan bini,,kesian !!!!!kesimpulahnya bini pak aji ni nak rasa org yg lebih muda yg gagah dan perkasa dia akan buat lagi walau bkn adi putra pasti dgn jantan lain,,jaga2 ya pak aji sepatutnya pak aji jaga anak dara,tapi kene jaga bini gila sex,,sian pak aji cari masaalah dah tua nak mati,,,

      0

      0
  11. tepong says:

    apabila lelaki dayus mempersoalkan kesucian lelaki lain. kahkahkah

    0

    0
  12. Walawei says:

    Suci la kot dari pakai baju jarang nampak tutttt. Haihhh

    0

    0
  13. Mak Jemah says:

    TERLALU SUCIKAH isteri kau apabila memakai baju yang menampakkan lurah teteknya? TERLALU SUCIKAH sang suami atau pun layak di panggil dayus apabila tidak menegur si isteri berpakaian seperti itu untuk tontonan umum? haaaa, ni yang mak jemah tak suka nie. agak2 nye la kan uolss, masa PC tu org2 kat situ sume pandang kat mana? tak kose mak jemah uolsss..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    truknye..nmpk sgt ko pnggoda..

    0

    0
  15. Tok jemah says:

    Knapa mesti pakai mcm pelacur murahan? Buah dada tersembul tu tanda laki ko yg dayus sbb x tego bini pakai cmtuh

    0

    0
  16. miss s says:

    isteri gatal.

    0

    0
  17. KAK MAH says:

    APA TUJUAN PAKAI BAJU TUNJUK SEPARUH BUAH DADA? MEMANG TAK TAU SEGAN.. JGN DUK SALAHKAN ORG

    0

    0
  18. mak mentua says:

    pak cik oiii ni bini no brapa ??? mesti dia dh ceraikan bini tua dia ni…kes org tua miang keladi,mana x bini baru ni asyik tayang tetek putih dia tu je…org tua x sado diri kubur dh panggil

    0

    0
  19. concern says:

    Saya rse pihak noraida jgn besarkan lg isu ni..
    kalau lps ni bukti lbh berpihak pd adi putra lg malu besar..
    And plz laa, baju tu trllu transparent sgt….

    0

    0
  20. mak jemah says:

    pompuan ni yang gatai rasanya….ntah2 dia yg start kasi gambar teruk2 kat ady, buat press conference pun tayang lurah…ntah2 gamabr bogel dia kasi ady tu dia buang..laki dia tak nampak yg itu…pompuan murahan!!!tetek dah lendut..

    0

    0
  21. semah konpius says:

    konpius aq gamba yg firts tu..
    mcm ni pn ade ke?yg laki nye pn berie nak bela bagai..kalau nk bela sgt..bela bini mu tu d akhirat..adoii kemain lagi belanje…ishx2

    0

    0
  22. aisya annysa says:

    dayusnya laki….bg bini pakai camni….

    0

    0
  23. meletop says:

    abg nara jgn la subahat sama menyebarkan gambar ni ……….. sudah2 la tu …

    0

    0
  24. kak midah says:

    Adi putra suci dari pakcik dan bini pakcik kot :-)

    0

    0
  25. sosuci says:

    bini mcm jalang lagi tanya orang lain suci ke x?!?..bengonggg!!ang tanya la bini ang tuuu…suci sangat kaaa????sah jumpe kt pub bini die ni…spisis GRO!bodo!!barua tol orang tua ni!!!klo sebelah laki pon leh tayang tetek kt orang luar camne la klo laki xda kat sebelah..poen pon ditayangnye!!!

    nak soh david amek blakon kee???sebangang² isteri ko ni…bangang lagi sbg laki die!!

    gggggghhhhhaaaakkkkkkktuuuuuuuuiiiiiihhhhhhh!!!

    0

    0
  26. MOMOK says:

    sooooooo cheapppppppppsssss….

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Udah2 le tuan haji… ko nak hukum adi boleh… tapi betulkan bini tu dulu. Jgn nanti kes adi dah setel, adi dah di hukum, bini ko melayan jantan lein plak….adoinye..pun!!

    0

    0
  28. TETEK KU JUA says:

    Gilerrr arrr tetek ke betik tuh…ke xpasan baju tu nampak tetek aduu konpius aq…

    0

    0
  29. Mak Temah says:

    suami gila..backup bini yang curang mcm tu… dahlah bini pakai baju astagaaaa…
    gambar bini ala2 cun sebab guna kamera 360…walhal sebenarnya idoklah seksi mana…

    0

    0
  30. mieoww says:

    udah2 ler tu pak cik..klu pakcik nk bela nasib & maruah bini pakcik..baik ler pakcik ajor dia cara berpakaian dl..and paling penting suh dia p kursus kawin sekali lagi..biar dia belajar sikit mcm mn nk jadi bini yg bermaruah bukan nye jual maruah..kesiannnnnn

    0

    0
  31. lynn says:

    Zaman sekarang..lelaki perempuan sama ja…pokok pgkalnya pda diri sendiri…wahai suami …wahai isteri…tidak pernah kah anda terfikir..mengapa ada ditakdirkan utk berjumpa..bercinta..dan berkhwin…kerna itulah yg dinamakn takdir…dan seharusnya anda menghormati pasangan anda…jika curang @ sebaliknya..b’makna anda tk menghormati diri anda sendiri..dan setiap perbuatan yg salah pasti ada balasannya…..

    0

    0
  32. Bini Org says:

    Uishhh…baru perasan baju perempuan ni mase kat press conference tu xperasan plak..kemain lagi perempuan ni..kengkonon teruja sgt la si adi tu rply msg la ape la…eyhhh awak tu bini org, kalau awak tu rasa bini org jaga la maruah sebagai isteri xkesahla la siapa pun suami awak.. dik non oii..dahh sah2 la adi putra tu jantan, lumrah jantan kalau betul pun die ngorat, mmng sbb die tu jantan..yg kau gatal sgt pg melayan tu dah kenapa? ohh sbb die artis? so teruja? tulh ayat kau dari press conference haritu kan..kesian si suami tu..mati2 pertahankan isteri yg dah memalukan die..haishhh..donia..donia…

    0

    0
  33. Cik Kiah says:

    Ko yg mbuatkan org nmpk adi putra tu suci..dah aib korg laki bini terbukak sana sini, mmg la org akan nampak adi lg suci dr korg..tua akai teda !

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Ape point laki dia ni?dah bini ko same2 menggatal…padan lah muke dua2 ekor kelaut…nah sekarang terbuka aib dan semakin “terbuka” yg patut ditutup tu!

    0

    0
    • huhuhu says:

      Nampak sangat macam bitch, tengoklah baju yang dia pakai macm bukan nak g press conference tp nak g menyundal jual fefet je .tetek je dah nampak setengah , dasar perempuan murah low standard,

      tengok macam bini Adi Putra , dia lebih bagus dari kaulah nooraida , sentiasa berada di belakang suami walau apa sekali pun , macam ni lah isteri yang di idami oleh para suami , x menggatal dan meyundal macam kau nooraida.

      Aida bini Adi Putra tu lebih cantik 100 kali dari kau luar dan dalam, setakat kau ni buat stok geli adalah, bitch!!!!

      Better kau g jual fefet kau .

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        memang betol cakap kau tu 2:15pm ! tengok bini orang tua tu aje dh tau bini dia ni orang Nye mcmcna…bini dia ni trable maker sebenar Nye sengaja nk kasi laki dia ni gadoh ngan orang ! makna Nye bini si tua ni suka menyusahkn laki dia n kasi laki dia moreeee prblem pasal dia nk padan kn muka laki dia supaya laki dia boleh ceraikn dia jadi dia leh mengatal ngan jantan2 n besar kemungkinan dia akan berlakon n jadi artis yg paling seksi di 1malaysia ni jadi banyak laki artis yg dia boleh godaaaaaaaaaa emmmmm mungkin jugak eh ..mari kite pikirkn..

        0

        0
  35. Anonymous says:

    Ya Allah… aku belum baca lagi dah nampak lurah dendam dia!!

    0

    0
  36. saya ok jer!! says:

    motif bini pergi sidang media dengan pakai baju macam tu? hahaha.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    ko yg retis sangat pompuan oi..

    0

    0
  38. Biskut says:

    Terlalu suci jugak ke bini kau ni? Aku yg bukan islam ni pun malu tgk baju yg bini kau pakai ni. ptt nya kau sbg suami tegur la cara pemakaian bini kau tu. tunang aku lagi tau nk tegur aku kalau scr tak sengaja baju aku terlondeh ke ape d khalayak ramai. ape lagi kalau mcm bini kau yg mmg sengaja pakai baju yg tak cukup kain gini…

    0

    0
  39. Saleha says:

    Tak sudah-sudah lagi ke kes ni? Yang sebenarnya, apa yang si suami tu mahukan?
    Supaya Adi dihukum penjara (di atas kesalahan apa?)? Mereka dibayar ganti rugi?

    0

    0
  40. Haa.. bini dia SUCI sgt… smpi pakai baju pn terlebih suci.. klu nk kan simpati.. suh la bini pakai baju kurung ker… sopan skit.. ini.. bini pakai baju pn x betul.. pastu nk pertikaikan Adi Putra.. jgn kn retiss.. org biasa pn.. leh kaco bini ko.. klu pakaian pn x semenggah… Propa sgt!!! puihhh

    0

    0
  41. aihhh says:

    aihhh… terlalu suci??… sehingga nampak lurah dendam…. wei cam ni la.. ko gi puaskan isteri ko dulu….pan**T dia dah lama gatal sehingga tak habis2 nak kacau adi putra.. yang ko gi layan wat apa…

    0

    0
  42. pissoff says:

    Masih TIDAK mengubah apa-apa. Bini Pakcik Haji MASIH macam pelacur Pinoy dan Pakcik macam PIMP.

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      jangan2 bini pak cik ni minah indon takkkkk…nk kate lana nordin tu pakaian terok si laki tua ni punye bini lagi terok dari lana nordin tol takkkk …lana tu dh tentu dia lm berlaki ! ni yg dh berlaki pakaian dia rabak sehhh….laki pulak hajiiiiiiiiiiii lagi …

      0

      0
  43. menetek says:

    Surely, mana mana lelaki yang belum atau sudah berkahwin, jeles dgn pakcik nie. Sbb wife dia mmg seksi. Mana mana lelaki tgk, mmg geram! Tapi, yg untung pakcik jugak….

    0

    0
  44. Pavlova says:

    x concentrate aku baca article ni sbb nengok lurah dendam.
    Astaghfirullahal’azim.

    0

    0
  45. Hafiz Rahim says:

    Orang macam ni la yang merosakkan nama haji-haji yang lain. Kelakuan yang menunjukkan kebodohan diri sendiri.

    0

    0
  46. naruto says:

    ak xminat pun ngn adi putra…
    tp ak xslhkan dye 100%.cerminkan muke anda sndri samede suci ke x..
    law ak jd pkcik ni da lame ak ceraikan bini cmni..puii..pastu nk kekepoh 1 malaysia panjang2 kn crite..nmpk sgt nk populariti murahan..soh jela bini pakcik tu blakon porno ngn maria ozawa..sodap ckt kiteowng tonton..

    0

    0
    • sipuden says:

      nak…kene taw..pakcik kahwin dgn bini pakcik pn sebab kemontokan dia lah..kalah maria ozawa dia layan pakcik..sbb tu pakcik xslahkan dia kalau adi minat kat dia jgk..pakcik suka share dgn adi..tp pakcik buat press ni supaya adi mengaku ja..senang cita..boleh pakcik p hantaq bini pakcik sendiri bila dia nak.

      0

      0
  47. Raiecai says:

    Attention To Adi Putra !! Sila Balas Statement Tuan Hj Ini Dgn Berkata ;
    “Terlalu suciKah Juga Noraida Tayang Payudaranya Itu ??

    #Balas2,, Jgn Tak Balas ! Hahaha

    0

    0
  48. sotong hitam says:

    sebenarnye pakcik tu nak tayang satu Malaya yg die punya isteri tetek besar, kalau tidak tak kan die ke PC dgn bini die dgn berpakaian camtu…ni kes sengaje nk tunjuk pat org lah yg bini die tetek besar!!! dasar jantan tak tau malu…ape yg kau dapat?? hanya malu jer….

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      betol tu cotong minah jambu sokong ngan kau ni ..laki dia sengaja nk tunjok ngan orang2 yg bini dia sorang yg ada tetkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !

      0

      0
  49. aku says:

    sori klau aku ketinggalan, tp aku x paham klau adi disabitkan kesalahan dia kena penjara ke? bayar denda ke? minta maaf ke? sbb benda ni suka sama suka kan..plak tu 2 2 dah tua..atau mmg dia cuma nk adi mengaku je??

    0

    0
    • ddd says:

      dia mmg nak adi mngaku saje..tp nak libatkan polis.. kau fikir nakkkkkkk pulak polis g layan karenah org tua ni? mcm diorang xde keje lain? nak suh ngaku upah gangster la… g pukul ikat kat bawah pokok letak pisau kt leher,,haa..pastu bukak kamera,,record!

      aku dr ari tu suh upah gangster…kuat sgt tgok movie samsol kot.. kikiki

      0

      0
    • KAU says:

      kalau pun adi mengaku, what is next? nama bini die bersih ker? it takes 2 to clap…secara tk langsung macam bukak tetek labuh pat dada ….oops…salah pekong didada…

      0

      0
  50. adrina says:

    “Pada mulanya saya cuma hantar ucapan ketika Adi pergi umrah. Itu sahaja. Saya memang minat dia. Saya terus layan mesej sebab dia romantik jadi saya memang teruja.”

    fahami betul ayat2 ni dan fikir.. dah terang2, ‘melayan’ lelaki/prmpuan yg bukan mahram hukumnya tetap HARAM.. inilah jadinya jika terlalu ikutkan kata hati (nafsu).

    0

    0
  51. tasya says:

    hhahaah .. malu la , bukak aib sendiri, malukan keluarga jer . puihhh serius malu .
    benda nk cite ngan org , klu pakai jubah ker sdp gak org nk caya ckp ko . ni x pki mcm tu dh mcm2 ade dah . cmner la org nk cari cite ko tu .

    0

    0
  52. ayam kurap says:

    ayoyoooooo…. pengsan jap! nape dia pakai baju mcm tu? lana nordin pun xberani nak pose mcm tu tau!!! huhu…. mmg bini dia ni cari pasal la… bajet hot la tuh! puiii! ada laki pun xguna… patut bimbing la bini ko tu baik2.. xyah lak nak menyalak kalo dah tau bini ko curang.. hmmm… kecian aku tgk pasangan ni! 0_o

    0

    0
  53. nonamanes says:

    Peh bajuuuu!!

    0

    0
  54. teteklabuh says:

    laaa ingat cantik rupe nye da berkerut kt pp..kt instagram aidaannefasha nmpk mcm cantik je..ape la nk jd ngan laki die ni..ape motif die..mcm memalukan bni sndiri pn ye jgk..ape yg die dpt kalo menang? DAYUS DAYUS DAYUS .. bini matyo kalo ko nk ckp pakcik ni DAYUS sile kan..kami sume sokong..nyum nyumm nmpk sedap nenen tu hehe

    0

    0
  55. raihan says:

    tak malu ke perempaun ni.. dah la tengah panas cerita pasal scandal. patutnya tunjuk rasa insaf skit & berpakaian sopan. mcm ni punya cara berpakaian, kalau kau betul pun tetap org salahkan kau. husband perempuan ni rasanya bangga kot sebab dalam dah tua kerepot mampu dapat wanita muda, dah tu artis pun minat. lagi la rasa terer. tu yg nak pjgkan kes.

    0

    0
  56. hanna says:

    Statement pompuan ni memang statement org yg kurang bijak…..dari situ pun org dah boleh menilai..,, yg statement laki dia pun menampakkan yg bini dia memang kurang elok sikap nya, tak kira la, klu lelaki pujuk atau pikat, klu kita pompuan kuat iman, tak de nya sampai cair…..lelaki klu tengok pompuan jenis mudah tergoda, lagi la dikacaunya…,di buat main nya pompuan yg percaya ayat2 godaan dia…padahal dia saja je mengacau tu….

    0

    0
  57. makci mengarut says:

    salah betul antara mereka & ALLAH je tau.kalau betul 22 salah.tp awat yg pompuan layan.bini org pula tu.Adi test market ke,pujuk rayu tp pompuan murah g layan ape kehal,adi ada nafsu gak,tp kalau nafsu x dlayan x kan jadi kan??yg pompuan kalau x kantoi dgn laki dia,confrim dia layan lagi adi kan?move on lah,adi dah kata case close tu udah2 lah ,kalau maruah tcalar kat dunia x pe lah,dunia je pun.biar lah adi n family betulkan kehidupan mereka ,biar depa bahagia,manusia semua buat silap ,x da sape baik dlm dunia ni.
    tok aji ni jaga n betulkan maruah diri sendiri n family,bini awak tu suh jaga maruah sikit,cara pemakaian pun tau jenis isteri n perempuan macam mana,pokci pun kena lebih berjiwa muda seiring dgn usia wife pokci ,baru wife x mengatal.adi artis,u org biasa,so pandai2 bawak diri ler.or pokci nk popular?nk suh david teo ambil bini blakon yek>?or nk majukan kan business yg dah nak lingkup..

    0

    0
  58. pau says:

    bodoh nye pompuan.. benci aku tngk nye.. eee… ko tngk ler diri ko tue.. tetek tbukak.. pastu ko yg slh an owg.. klu ko ade otak n masih igt ko tu masih bini owg knpe ko yg gatal2.. siap nk bg pic2 sulit ko tue.. baek ko publish jew senang.. entah2 ko n laki nk dapat an duet ko buat la cm tue.. dh saman adi putra ko leh dpt duet yg bnyk an… bodoh… jgn di layan owg cm ni…

    0

    0
  59. naz says:

    something wrong dengan suami dia nie,,, minta maaf ye istri yg baek xkan melayan lelaki lain…

    0

    0
  60. QueenB says:

    bukan isu suci skarang neh.. orang bodoh susah nak diajar.. nampak tak org tanak panjangkan isu scandal perempuan berstatus isteri orang supaya tidak mengaibkan mana² pihak.. sudah² latuh.. perempuan tuh dah byk kene keji dgn semua orang.. takpayah nak tegakkan benang yg basah.. kalau perempuan tuh fikir guna otak dia tak buat perangai.. kalau tak layan tak jadi.. aku pun perempuan.. aku taw sgt.. pergi balik duk diam² kat rumah sudah.. mcm dia pulak artis nak over²..

    0

    0
  61. ieaz says:

    pompuan tu kalu orang kata dia tak bersalah…belum tentu aku percaya….tak yagh nak tutup sangatlah dada tu kalu dah terang tangtang nampaknya…….yg laki tu pun mu wak kelik bini mu pi ngajor binimu tu pakai baju molek2 ckit……

    0

    0
  62. apa2 aje.. says:

    dalam roti kaya bini dia ngaku dia yang whatsapp adi putra dulu..kan nampak no gatal ea..kalau bini dia tak gatal dulu takder laki gatal sama ea..org naishat bini tuh..ni lagi dibuka aib bini dia tuh..ayoooo..

    0

    0
  63. cik je says:

    Org bkn nk kata adi tu suci pakcik oiii…mungkin btl kes pakcik ni.tapiii ketidaksenonohan baju bini pakcik ni buat org terkedu..terperanjat dgn keberanian pakcik merelakan org share tgk ramai2

    0

    0
  64. Anonymous says:

    aku tengok pompuan ni dh mcm minah vietnam pn ad ngan idung dia y kemek n mulut dia y leboh…dh le tetek tu melayut nk tayang2 kt org…agak dh x ad sifat2 malu ke….si laki dia plk sesuai kalau berkawan ngan mat yo….sama2 dayus tahap gaban…

    0

    0
  65. Anonymous says:

    EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SUCI KE

    0

    0
  66. Anonymous says:

    mak aiii…baju minah tu, subhanallah. nampak “lurah” terang2. mane x timbul kontrovesi..

    0

    0
  67. kepohci says:

    alaaa..tengok je baju bini dia dah tahu perempuan jenis ape bini dia ni.
    hey org tua mana kau dpt bini kau ni ek?
    hehehe…….
    orang kalau dia ada iman dia akan berasa malu.
    tak payah layan la org cari publisiti murahan.
    nak terkenal pun cari la cara lain.
    game orang tua dgn bini dia mcm kes Mat Yo, isteri dia dan pengawal keselamatan tu.
    sudah-sudah la…..
    bg aku polis tu buat kerja memang buat, masa ambil gambar dgn Adi tu adalah sebagai peminat.
    aku tak nampak dimana kesalahannya.
    muhasabah la diri org tua.
    kalau kau pemimpin yg hebat, tak mudah isteri kau tu mengikut lelaki.
    lelaki tu dah tentu la lelaki, kenapa isteri kau sebagai wanita xboleh nak jaga diri?
    isteri yg tak tahu menjaga maruah suami.

    0

    0
  68. as celcom says:

    pak cik,tak yah lah besar2 kan cite,,pak cik tak malu ker buka cite pasal isteri pak cik yang tak tahu malu..pak cik masih nak back up isteri pak cik yang cantik tu ekkk,,emmm
    lelaki memang suka ambil kesempatan,jadi isteri pak cik kena lah jaga maruah diri dia dan pak cik,,itu semua dugaan untuk isteri pak cik,Allah nak uji dia dan pak cik.Bukan salah kan orang lain,pastu ckp termakan dengan kata2 lelaki,,hahhahahahha malu saya pak cik…

    0

    0
  69. mamalola says:

    i just cannot imagine mcm mn die boleh terpk nak pakai bj tu pegi PC…. sgt memalukan…
    x tergambar ape difikiran nye………….

    0

    0
  70. Aku says:

    gmbr y pakai tudung tu nmpk gak la cun sikit…tpi bila realiti…aduhaiiiiiiiiii….burukkkkk..wahhh…si tua tu pn bangga le ye sb bini dia tunjuk kt org ramai y buah betik dia beso….ni le y d kata…dh tua2 x sdr diri lagi….kalau boleh benda y leh ttp d ttp…ni dia makin kecoh satu dunia n biar semua org tahu y bini dia curang n y si lelaki dayus…….

    0

    0
  71. Nobody says:

    apa yg 2 ekor ni cba buktikn! seyes ak xpham ap tjuan die wt pc ni.. smta2 nk malukn adi or wat… da la bini curang, mlyan laki lain.. ak xpham la ngn 2 ekor ni..dgn sngja mmbuktikan kbodohan, kcurngan, kejalangan pda rkyat m’sia.. pfftttt…

    0

    0
  72. ryu ke says:

    pakaian melambangkan peribadi…kalo dah tau adi putra nie gatal ,nape si aida terus chat or wharever ..kenapa tak terus report jer. ne terus melayan sampai tukar gambar. lagi satu aida nie bukan umur belasan tahun yang x dapat bezakan baik & buruk..dah bukan x de pengalaman bercinta ,berkasih sayang. jgn berfikir ikut nafsu…. bila dah mcm nie nak salahkan orang jer. utk suami si aida ini: jangan dok cari kesalahan Adi putra jer, kesalahan diri sendiri tu kaji/selidiki dulu kenapa bini ko boleh buat mcm tu kerana anda pun bukan juga manusia sempurna ..

    0

    0
  73. mami penang says:

    Tepuk sebelah tangan x kan berbunyi. Lelaki ni kalau digoda cair ler… aku rasa pompuan ni mmg menggoda adi. Kalau depan public pun dia boleh pakai mcm tu, apalagi kalau pm dgn adi. Boleh agak ler… Yg aku heran si suami tu ok pulak bini dia pakai mcm tu. Selamba jer… Patutnya yg dah tua tu nasihatkan yg muda. Apalah nak jadi ni…. heran… heran… barang peribadi nak diajak kongsi.. MasyaAllah..

    0

    0
  74. Anonymous says:

    aku rasa bini dia ni bukan kali ni jer y wat hal..mgkn sblm ni pn ad… cuma x kantoi jer…

    0

    0
  75. Anonymous says:

    Bile Adi putra sms,fb,wasap dan ape2 lg lah…..kemain lg haji ni melenting, dok report kat media. Tapi bila sume org kat fc dan rakyat malaysia tonton ‘DADA’ bini dia releeekkks je….bawak muhasabah diri tuan aji…adiputra tengok gambar seksi bini ko dapat satu dosa. Satu M’sia tengok dada bini ko….gak2 bape kali ganda ye dosanye…[email protected]#!!!!!…

    0

    0
  76. relax2 der... says:

    Dorg xpasan ke y dorg ni sbnrnya buka aib sndri….

    0

    0
  77. Tahi Lalat Besar says:

    Habes tu ko nak kan keadilan yg cemane pak cik ooiii ? Bkn nya salah sebelah pihak je ..! Bknnya salah adi putra je , tu pom kalau betoi tu adi putra , stkt mcg2 aku pom boley nak nyamar jadi sesape ! bini ko tu gatai merenyam.Stok pompun murahan! low class!! pakai baju nampak tet tet kat sidang media nak publisiti murahan le tu ! Geli aku nengOk .. cam xda maruah !! ! Adi putra baca statement laki bini 2 org ni pom mgkin mampu gelak jeer ..manusia..manusia ..!

    0

    0
  78. sayang says:

    sayang sungguhhhh…maruah sebagai laki bini teraib d sebabkan kebodohan diri sendiri…dh sah2 yg bini dia curang..si laki masih nk pertahankan lagi….konon nk suci dlm debu…tpi bini awak tu memg dh berdebu pn…..

    0

    0
  79. Puteri says:

    Press conference ? motif ? Ko artis ke ? Menteri ke ? atau bangsawan ke yang nk kene buat press conference ? Apelah yang tak puas hati sangat dgn AdiPutra…sbb dia tak bg duit untuk tutup mulut korang tuh ke… Wife dia tuh separuh hati gilakan adiputra, ibarat zulaikha yang tergila gilakan Nabi Yusuf… lepastuh kau nk salahkan org mengorat isteri kau ? Org tua miang mcm kau nih taksedar diri… kau tuh kalau takde duit adeke bini kau nk lekat dkt kau…pandang pon tak hingin… Tengok sendiri kelakuan dan pemakaian bini kau yang sah sah pakai baju nampak separuh tetek mcm tuh…see your self…nk kata kene mengorat ke…dulu keluar statement konon insaf dgn perbuatan tuh, habes tuh pemakaian kau tu dah cukup melambangkan bagaimana kau attach picture tersembul tetek kau dkt adi…opss…taktau lah…hope hope takdelah orang bendul yg menyokong perempuan ni ats dasar kasihan, tersepit mengepit ke…Aku ckp mcm nih bukan sb aku peminat fanatik adi…tp aku meluat dgn kenyataan bini n pak aji tu je…

    0

    0
  80. cili padi says:

    sesungguhnye laki macam ni lah yg menggalakkan sang isteri berlaku curang…dah tentu2 si isteri salah (melayan jantan lain), lagi die nak back-up isteri die…dah lah tu, tengoklah cara bini die berpakaian…nasib baiklah pembaca ni semue ada akal….

    0

    0
  81. Saya says:

    Suci sangat ke suami Nooraida ? – Saya

    0

    0
  82. prince adi says:

    wow! patutlah adi putra melayan… sampai macam tu sekali tayangan perdana isteri pak haji ni… takut dibelakang si suami, lebih teruk dari ini…

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalo aku jadi laki pun aku nk mengayat ppuan ni..tgk bju dia cmnr?..ishhh!! laki dia sdri xtahu nk jga maruah bini dia..bni pn sma..da kawen g gatal ngn laki lain..

      0

      0
  83. MAXMORA says:

    pakcik dayus..pakcik dayus…nak berlakon drama ke?

    0

    0
  84. pembaca setia says:

    tolong abang nara sensorkan dada perempuan ni yang x cukup kain.tolong abang nara..jgn tambah dosa kita yg sedia banyak ni

    0

    0
  85. iris says:

    eeeeee….tetekkkkk u olls…..ooo free of charge aje tuk harga tetek tu la….pakcik mata duitan, bawak2 tgk lah cite TANAH KUBUR tu….sudah2 la nak jual bini ye…

    0

    0
  86. Anonymous says:

    DAH DAH LA TUAN HAJI…APA YANG AWAK NAK TEGAKKAN TU DAH TERCAPAI.. RASANYA ISTERI ADI PUTRA DAH TAHU KESALAHAN LAKI DIA.. BOLEH NAMPAK RIAK MUKA AIDA MASA PC..’SAYA NAK TUTUP AIB SUAMI SAYA’…. BERSABAR DENGAN SETIAP YANG BERLAKU YE…

    0

    0
  87. schlong says:

    nak nyonyot…. timang2 boleh

    0

    0
  88. mawar says:

    aku rasa bini orang tua ni, nak pancing jantan lain lak..elok cerai jer..tak yah simpan

    0

    0
  89. klcc says:

    keadilan ape yg dia nak? bukannye bini ko kene rogol ponnnn… byk lagi kes lain yg lagi penting dari mengkaji anu ap LOL!!

    0

    0
  90. Mimi says:

    Pokcik weh!!
    Gi nasihat bini tu, ckp kat dia.. Tepuk sebelah tangan takkan berbunyi! *pastu kasi lempang bini lelaju*

    0

    0
  91. wiena says:

    ko pon pkcik, tak boleh ke suruh bini ko tu pakai elok2 cket.. bini ko pon menunjuk, yg lain menadah jelah..

    0

    0
  92. Anonon says:

    Mohon david teoh amek pakcik ni dan bini mudanya jadi pelakon. Atau erry putra sila amek mereka ni berduet dgn kauuu mcm kau duet dgn syasya mcm cantekkk tu.

    0

    0
  93. Kak Piah says:

    Aikkk!!! ada lg citer kat sini??? hadoi…kak piah malu laa bila kawan kak piah org india tanya diaorg ni muslim ke? malu laaa kak piah…kwn kak piah tanya kenapa dia pakai mcm tu? siapa nk tolong jawab??

    0

    0
    • k says:

      kak piah masuk web gosip merata ni kawan india kak piah tak tanya jugak ka awat kak piah suka bergosip jugak?

      0

      0
  94. Pen biru says:

    aku tak sokong sapa2..tapi bila tengok 2 laki bini ni aku jadi kesian kt laki sipmpuan ni…dia tak malu ke buat bising2 lagi kes ni…..terima hakikat je lah…bini dia ni dgn sapa2 kot dia layan..tengok pakaian dia.nak tunjuk kt sapa belahan dia tu..setahu aku dlm islan suami je yg berhak..tidak menggambarkn isteri yg baik n tak malu mengaku pnah hantar gmbr peribadi kt adi plak…apa yg nak d pertahankan dgn isteri mcmni…tak menjaga maruah suami tak menjaga diri sebagai isteri…kalau isteri dh salah, bincang baik2 diam2 tak perlu buat malu sendiri secara terus menerus..tak de guna nak tegakkan benang yg basah…kalau memang betul pun adi ada hantar gmbr tak elok kt dia kalau dia tak layan tak jadikan……apapun keputusan dh d buat…peace :)

    0

    0
  95. Hamba_ALLAH says:

    Astaghfirullahalaziim.. cekcinyer akak ni.. perghhh… sdh-sdh larr tu m’buka aib sndri akak oii.. dah terang lagi tersuluh mmg akak yg salah. Encik SUami ni nak cri publisiti murahan ke? siap wat pc bgai.. bgi public tg0k lurah dendam cik isteri, ber”dendam” btul lurah tuu.. geli aq nengoknyer! honestly, klu sy jdi adi putra pown lyunk k0wt perempuan cam ni, mnde free beb! even kes ni setel sekalipon, the loser side is pompuan ni.. ape-ape jdi, llaki xtggung malu lah.. tbal nye muka perempuan ni.. aku yg bleh dikategorikan prempuan tak malu (sometimes) p0wn malu ngn akak n encik suami ni..

    sdh-sdh lah nk memalukan dri sndri.. pihak adi putra harap xyah nak lyan lah isu ni lagi, berdiam lbih baik. jgn lah trus m’buka aib masing-masing.

    **semoga ALLAH memberi peutnjuk ke jalan yang benar…. semoga dipermudahkan segala hal..

    0

    0
  96. Datin Hangit says:

    Due2 ni nak publisiti murahan je. tua kutuk tak sedar diri.. gigih nak kecoh2 pun dpat ape sgt..hello kalau isteri awak tu tak mnggatal, tak jdnye. slhkan isteri awak tu dulu. Gersang sangat agaknye. tu gi pc pun nk tayang buah buahan tempatan die. nak adjust artis mane plak tu. tkde maruah betul.. pelik org zaman skg sgup jual maruah semate2 nak publisiti murahan. psssst manelah isteri tak gersang..tak puas lah tu dapat pun suami dah sendu2..opsss jahat mulut iols hr ni. sbb iols mnyampah gile dgn perempuan budget innocent ni. naa skg nilai la sndiri. cmne tk kne gguan seksual klu cmtu

    0

    0
  97. sucicucikuaci says:

    pakcik…sucikan lah hati pakcik tu dulu yer. nak salahkan orang. bini pakcik pun gatal jgk, geletes bukan main tayang lurah tetek tu.

    0

    0
  98. FreDa says:

    Esh…… Boleh pakai pakaian yang sopan tak. Tak baik tau bagi nampak lurah tu kat awam apa lagi masa buat conference. Malu tengok. Sepatutnya itu untuk suami buat untuk tuntonan ramai.

    0

    0
  99. Kak Nor says:

    pakcik ni byk bunyi lah. stop it lah sey. tak malu ke satu dunia tau? pakcik dah aibkan bini pakcik sendiri. bini pakcik ckp artis tu romantik? bagus lah dia mengaku tapi kan bagus hal ni settle sesama sendiri je. bini pakcik ckp artis tu romantik, tak takut ke org hentam balik ckp kenapa laki awak tu kurang romantik ke? Sebab tu settle sesama sendiri sudah tak pyh nak press conference. pakcik nasihatkan bini pakcik tu, satu dunia nampak pakaian dia. Walau beribu alasan, butang tercabut lah watever, dia tetap ada pilihan utk menutup. sudah sudah lah tu pakcik. baik pakcik byk doa, nasihatkan bini pakcik tu. Tanda2 kiamat pun dah ada. Mesir yg tak bersalji selama 112 tahun dah besalji. Renung2 kan lah ye pakcik tapi jgn renung je, cuba nasihatkan bini nya tu. Artis tu menggatal tu lumrah sebab dia blh kahwin 4 tapi bini pakcik menggatal, dunia menghina pakcik. Maafkan ye pakcik saya tegur sebab tak slh yg muda tegur silap yg tua. Wassalam.

    0

    0
  100. seri says:

    NARA mntak tlg ckp kat pakcik 2 suruh tutup dada isteri dia dulu klau nk heboh2 1Malaysia nie…. wat malu wanita yg b’gelar isteri dan dri dia sndri sbgai suami…… tengok cr dia pakai 2 sy xtau la sape yg menggoda sape yg tergoda sape yg ternoda…….. si pkcik nie pun tau istri 2 curang g jaja cte buka aib….. paling xpun nsht istri 2 pakai la sopan ckit jgn pakai mcm pelacur sebelum kuar uma…..tq

    0

    0
  101. tumpang_lalu says:

    rimas la nk layan c pak cik ni….pak cik, bkn mslh suci ker tak, ni nk habak mai, itu la beze nye “nobody” and “somebody”….skang ni ko kne faham, xkire la klu ko byk wet pn…klu da nobody tu nk wt cm ner…ade lgi muke ko, nk tayang sane2 sni…klu betol nk bela is3, bia la kat jalan Allah…bkn bia die tayang sume isi badan die….ke kau ni takot nan bini ko…atau pn korang ni sangap sgt da lme xde org amek pic korang b’due…tu yg bkn men over dok keja PC bagai…suke la tu isi badan bini ko jdi tatapan sekelian alam….bongekssss…..

    0

    0
  102. jejaka noraida says:

    Patutla..aku yg belom pm2 dgn die pon da tergoda tengok nen..

    0

    0
  103. Prince Noob says:

    perghh nampak lurah tetek tuuuuu

    0

    0
  104. Anonymous says:

    SENGAL..bini x pakai baju dlm lah ni..sbb tu nampak labuh je..ini mesti kes laki dia slalu nenen..huhu.. lelaki biasa klo mengatal ni..tu sbb Allah bagi laki kawen 4..tapi klo ko dah tahu ko isteri org wat pa melayan..klo x kuat iman maknanya suami kamu tidak layak menjadi suami sbb tidak membawa isteri nya ke jln yg benar.. jgn cari cacat cela org lain.. pandanglah cacat cela yg ada pada diri anda n keluarga anda..ajar isteri cara2 tuk menjadi isteri yg solehah..

    0

    0
  105. mia says:

    amboi2 pak haji, confident jer buat press conference. tak terfikir ker baju isteri pak haji terdedah-dedah tu… itu tandanya buka ‘pekung’ di dada…. terang2 ‘lucah’

    0

    0
  106. ZIOE says:

    kena malu pada diri sendiri…nauzubillah…berderet komen negatif dan itulah yang sejujurnya dari pembaca dan penonton…mari…geleng kepala ramai2…baju NOORAIDA tu…astaghfirullah…abang nara delete je la gambar ni..buat tambah dosa masing2 je..

    0

    0
  107. mama leeza says:

    Ni bukan takat addy putra tengok. ni dah satu Malaysia tengok. cubalah berpakaian yang sopan dan menutup aurat.

    0

    0
  108. Anonymous says:

    Mohon, isteri pertama.. Sila tampil kehadapan beri statement sikit megenai etika isteri bongsun**l..

    0

    0
  109. Poyozzz says:

    ALASAN BETINA NI PAKAI BAJU TU KAT IG SEBAB BUTANG BAJU ROSAK TAK SEMPAT NAK TUKAR. APE CITAAAAAAAA (BAK KATA COMEY)

    0

    0
  110. ikan kembong says:

    oohhhhhhh tidakkkk.aku tertipu dgn gmbrnye sblm ni…aummmmmm,,,da power of editing 360 and 365.hahahha

    0

    0
  111. ida says:

    pakcik…adiputra mmg tak suci…namanya lelaki. yg suci tu isteri dia kerna menutup aib suami. pakcik yg suci tu kenapa bukak pekung isteri. hari ni pakcik saman adi psl goda isteri dia…esok2 isteri pakcik yg muda belia tu terpikat dgn jantan lain tak kan nak saman kot. tak mustahil lpas ni banyak jantan2 luar sana nak pancing isteri pakcik yg cantek tu. muhasabah dirilah pakcik…didik istri dgn ugama. isteri yg beriman takkan melayan lelaki yang bukan mahramnya. maaf sekadar nasihat.

    0

    0
  112. lalalaa says:

    muka bini kat ig edit lebih.
    takleh belah tang dada terbelah tu
    betulkan bini ko dululah. adoiyaii

    0

    0
  113. Pakcik says:

    Wow…
    Lurah……
    Balance 50-50 center betul lurah boobies isteri haji…
    Patotla Adi Putra terliur……

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      bukan adi putra aje terliorrrrrrr mana2 jantan yg Nampak bini dia pon terlior jugakkkkkk..salah silap skejap2 gi toilet huhu ROSAK !!

      0

      0
  114. butter scotch says:

    Pelik……kenapa baru sekarang nak pong pang pong pang heboh satu dunia nak saman Adi Putra bagai….sebab dah bocor rahsia si isteri dia curang? Rasanya kalau rahsia ini tak bocor di tangan suami dia sampai sekarang pun sang suami tak tahu yang PUAN NOORAIDA ni curang. Bila dah takut dan aibkan suami itu yang dia cari point untuk salahkan Adi Putra pulak. Sebab tuan haji ni berduit so mampu nak tegakkan keadilan konon dan disebab kan Adi tu artis sebab tu canang buat PC bagai.
    Mahkamah dah putuskan apa lagi nak dipersoalkan…….

    0

    0
  115. kak jemah says:

    hih buat malu kaum wanita jer pompuan nie, ada ker patut pakai baju cam gitu.. nampak pulak lurah pengidam macam manalah adi tak terpukul segalanya..entah-entah masa hantar menghantar gambar tu tak pakai apa-apa kot ..? tu nak kata org ganggu dia..cek la dulu entah-entah dah ramai kot lelaki noraida nie goda, laki dia tak tau..tup-tup tuhan punya kuasa dengan adi dia terkantoi..gelabah beruk la si noraida nie..mungkin pasai duit jugak sama berjuta-juta..klau menang tak kaya depa laki-bini husmagat macam nie punya manusia pun ada..hampeh betul…ingatla mati..hehehe

    0

    0
  116. wan says:

    artis pun tak seksi macam ni…

    0

    0
  117. ahamd says:

    pegawai penyiasat tuu mesti ada simpan pic depa ni…hahaaha, yg sorang artis kaki rembat, yg sorang sorang peminat sanggup buat apa saja demi pujaan hati…geram jgk tgk alur dia ni..

    0

    0
  118. Abang Jemah says:

    “Jika lelaki tidak memujuk atau memikat, perempuan tidak akan cair”.. kalau pompuan bujang aku boleh terima la statement ni.. ni pompuan dah kawin.. gersang ker nak cair kat jantan lain lagi..

    0

    0
  119. Nooraida says:

    Dear follower,
    Sini,i nak clarify bende ni without pengetahuan suami yg korang ckp “pakcik” tu..Saya dr rumah lagi nak ttp kes ni..mengaibkan sy ada la..akan tetapi suami sy pakse sy buat kenyataan kat media sebab dia nak bersihkan nama.Sy dh explain habis2 dan minta maaf ngn dia yg both of us mmg buat slh..dah minta maaf dh..kalau nak cerai,cerai jerla..i tak kisah..since kisah i dah masuk media semua,mesti awam dh kenal i kan..tak ssh crk penganti..Akan tetapi,suami sy ni seolah2 memaksa,dia beli sy dgn duit.Dia ugut sy selama ni siapa yg kasi kau mkn..kau ni dh memalukan aku dgn cerita mcm gini..Sy dah mintak maaf,sy faham slh sy..sy tau sy jugak terlalu obses apabila Adi Putra lyn sy mcm tu.Tak terfikir la pulak smpai mcm gini.Igtkan tu peribadi..biasala gadget skrg kan sembang2 kosong..tapi tak tau pulak dia diam2 check hp sy..nak jdkan cerita,masa dia call ADP ni haritu,ADP janji nak f2f mintak maaf n explain..Tapi mana tau,ADP ni tukar fikiran pulak..ADP cko,buat lah pa yg engkau nak buat,bini kau pun slh jugak…Ni yg klimaks cerita nya ni..Dahlah ADP tak nak ngaku n mintak maaf..ADP pulak berlagak Vip dlm perbualan tu.Suami i panas baran..tu sampai nak kenakan ADP ni sampai kes ni kene siasat betul2..sebab dlm kes i ni,ADP taknak ngaku salah..i dah ngaku dah..suami i maukan kebenaran dr mulut ADP yg dia ngaku jugak tapi ADP refuse to admit..ni yg susah ni..I jadi rimas la…mmg i tau i isteri org,tp i manusia..i excited sgt masa ADP layan sms i..tak sangka la jd mcm ni..so sad…pls advise me kalau korang dlm situasi ya..

    0

    0
  120. Anonymous says:

    Nooraida ni sebenarnya frustrated kawin dengan orang tua. Agaknya tak puas dapat nafkah batin. Sebab tu melayan lelaki lain belakang Pak Aji. Pak Aji ni pulak cemburu sakan. Bila nampak bini dia layan artis dah mula meroyan. Itu baru sms dan gambar, belum lagi Nooraida jumpa Adi di luar. Agaknya kalau Pak Aji tak hidu cepat , apa akan jadi agaknya. Buatnya bukan Adi yang menghantarnya tetapi orang lain yang menyamar sebagai Adi cam ne. Banyak dah terjadi. Cuba tengok comment2 di atas. Ada yang menyamar jadi Farhin la, jadi Aeron Aziz la .siap tak pakai baju lagi. Tak kan Pak Aji nak saman semua. Memang patutla pihak polis kata tiada tindakan lanjut (NFA).

    0

    0
  121. Anonymous says:

    Ni isteri no berapa Pak Aji ? Kat mana la Pak Aji pungut ni. Mesti bekas GRO jumpa kat kelab dangdut….sebab tu tak tau malu…

    0

    0
  122. ishhishhh says:

    pastu nooraida ni dgn muke tak bersalahnye pon senyum2 muke masuk paper semua. aib dibuka dan membuka aib sendiri. hahahhahahahhahahahhahahahahhahaaa kenape kelaka sgt ni.

    0

    0
  123. yam yam says:

    eee tengok ko pon geli pempuan!!! lurah tak hingat, pakai la sopan sikit, Nampak sangat siapa yang mengedik lebih.
    laki pun orang tua, kesian.

    0

    0
  124. Anonymous says:

    cerita paling kelakar. pakcik, baik pakcik nasihatkan bini pakcik dulu ye. suci ke tak si adi tu, biar lah, tak pyh nak sibuk. buat apa nak kecoh2?

    0

    0
  125. Aku Pompuan Jugak says:

    Udah2lah tu….. bini awak tu muda dan awak dah tua. So faham2 ajelah kenapa dia tergoda dengan lelaki muda, macho dan fofular lagi. Sedarkan diri awak dan sedarkanlah bini awak. Tengok aja pakaian dia yang tak senonoh tu, dah sah memang bini awak tu yang menggatal.

    0

    0
  126. maxim says:

    hai.. Aida nak bagitau.. Aida suka tetek Aida ni. macam pejal jer, macam pejal jer, macam pejal jer….. macam montok jer macam montok jer

    0

    0
  127. Che Lah Janda Meletop says:

    pakcik baik ko betulkan dulu istri ko tu.baju tu xde yang elok skit ke. pompuan klu tau jaga maruah takda la dia menggatal dgn jantan lain.uweek.

    0

    0
  128. anna_waklu says:

    Aishhh…tu la pasal, lain kali kawin dengan wanita sebaya atau muda sikit je dari pak aji. Ni mesti kes tak layan bini muda ni..selalu kena tinggal atau pak aji cepat klimax…bini tak puas, sb tu dia layan orang lain….
    Tengok baju pun dah tau perangai bini pak aji ni gatai..dan pak aji pun tak pandai nak tegur….sb tu sume ni terjadi……….muhasabah la diri tu pak aji oiiii…..

    0

    0
  129. kacang rebus says:

    alahai..pak aji, sepatutnya tegur perangai bini bukan cari publisiti. malu la sikit, pastu bw2 la bertaubat istri tu. pakai baju terdedah sana sini. pak aji ni lak yg lebih2. duduk diam dah la…

    0

    0
  130. akira says:

    Aku speku orang tua ni tingin nak jadik retis kut.. kesian ko wahai pak haji.. yg bini tu pun hampeh muka biasa2 jer.. boleh la stakat nk buat stok geli2

    0

    0
  131. yan says:

    dah jadi mcm ni pakai pulak baju macam tu… lagilah org mengata nanti…knapalah jadi mcm tu !!.. x rasa segan ke nampak lurah dada..sepatut nya itulah bahagian wajib di tutup sgt2 dgn kain selimut..

    0

    0
  132. Ais Cendoi says:

    Bila Si Kuda Tua terlalu Cemburu …. hahaha …

    0

    0
  133. Mee mamak says:

    Bila Si Kuda Tua terlalu Cemburu …. hahaha …

    0

    0
  134. n says:

    dia memang x suci.ko tu pempuan jalang.

    0

    0
  135. tade adab says:

    woiii pak aji.. kau betulkan bini kau dulu baru tanya org lain tentang suci ke x. nie ke bini seorg pak aji????? baju MasyaALLAH…….

    0

    0
  136. Tapir Love Cipan says:

    bini-bini orang yg masuk FB,Instagram & aper2 tah pun macam cipan gak,semua dah berlaki tapi lagak dan gambou macam tenok,habis semua nak di tayangnya,bila dah jadi kecoh,mula bawak laki ngan keluarga skali untuk bergaduh.kahkahkah..akhir zaman memang gila.

    0

    0
  137. miama says:

    trok nye pmpuan nie pkai..n dye ckap dye terpkse pkai coz jaket o butang zip yg spatut nye cover bju lurah dndam dye da tercabot..
    hmm..tetek dye bkn lendut o laboh.. nie jnis panjang cm betik tu..haha..

    0

    0
  138. Anonymous says:

    Kalau diikutkan memang dua-dua pihak bersalah, tapi lagi besar kesalahan adalah seorang wanita yang berstatus “Isteri” melayan lelaki lain adalah satu kesalahan yang amat besar disisi agama. Sebagai seorang isteri anda seharusnya faham di mana batas-batas pergaulan antara lelaki dan perempuan, Jika bertepuk sebelah tangan tidak akan berbunyi..sebagai suami didiklah isteri anda dan bimbinglah dia ke jalan yang benar. Cukuplah sampai disini tidak perlu membuka aib orang lain termasuk isteri anda, Hal sebegini harus di selesaikan di belakang bukannya di bawa ke muka pengadilan sebegini untuk tontonan dan makluman semua orang kerana ia lebih kepada memalukan diri sendiri.

    0

    0
  139. zee says:

    tak terfikir ke gaya isteri die macam mana? tak kan ada lelaki yang akan tergoda kalau perempuan berpakaian sampai nampak cleavage dia. bengang betul lah

    0

    0
  140. Joyah Joren says:

    Mak aihh tetek berlambak…

    0

    0
  141. Anonymous says:

    Gila Glemer je… tetek bukan cantik sangat pun. terkepit je. kalau ya pun pakai le baju elok sikit. sah.. sahh.. gila glemer….saja2 je nak masuk tv. Pakcik tu pulak tak malu ke buka pekung didada. udah2lah buat malu je dpt bini menyenyam.

    0

    0
  142. tak tau nak kata apa says:

    Alahai .. terkepit hah tetek bini ko tu.. manalah adi tu tak berani nak melayan.. kalau siapa pun jumpa pompuan murah, mesti dia layannya.. benda free apetah lagi.. adoiiii

    0

    0
  143. ALUR BINTANG says:

    MAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!
    Panjang alur dada tu .. Sepanjang pena ayah yg dlm
    Almari tu ….
    grrrrrrrrr grrrrrrrr grrrrrrrr agaknya itu la bunyi kalau jantan tengok Alor sepanjang itu..

    0

    0
  144. Typical Malaysian says:

    Takdelah cantik mane pompuan tu. Agaknya dia pakai camera360 utk adjust muka dia tu. Pffftttt… Pak cik, Adi Putra may not be a saint, but your wife is sure a sinner. Who are you to judge him? Sudah2 le tu. Takyah nak buang masa, tenaga, duit nak bukak kes ni balik. Saje je nak popular skjp kan, walaupun dgn cara yg nak mengaibkan org.

    0

    0
  145. sokong pakcik says:

    Mmg bergetah is3 uncle ni…..patut pun adi tergoda…gua sokg lu adi….
    Yg kata is3 uncle x lawo cuma pompuan2 yg jelez je….

    0

    0
  146. Human says:

    Astarghfirullah, baju isteri dia ni kenapa? tutup habis kecuali tang situ. Maaflah, terpaksa judge the book by its cover lah kali ni. Orang yang tahu buruk baik tak ada maknanya nak berpakaian macam ni

    0

    0
  147. lily says:

    Pompuan murahan nak dapatkan publisiti murah. Suami y pakcik dayus nak tumpang glemer

    0

    0
  148. lagubestbest says:

    Ntah2 diorang memang kerja scam orang ape? Yela, zaman skrg ade je orang hidup mewah buat kerja saman (atau ugut saman) orang dari satu mangsa ke satu mangsa.

    0

    0
  149. Kak Mala says:

    Hish! Posing ngan bini pakai baju tunjuk tetek macam tu…? Sudah lah PakCik…jaga lah bini muda mu itu dan yang mana patut di tutup…tutup lah ye…? Kalau tepuk tangan sebelah manakan berbunyi..PakCik ye..? Bini lu tu kena suruh duduk rumah dan jangan bagi handphone…bahaya betina ni…!

    0

    0
  150. aku says:

    bodo punya laki..bini curang pun boleh dok simpan lagi…malu aihhh ..dayus betul…klu jantan lain dah lama cerai talak 3…

    0

    0
  151. aku says:

    bini curang pun dok gegeh dok simpan lagi..pakcik dayus…seluruh malaysia tau tak malu ka….

    0

    0
  152. Anonymous says:

    Muka pak cik din muka ciko pek sangat. Aku tengok
    Pun tak nafsu. Macam rak leh bangun aja,

    Patutlah sangat bini pakcik asek2 teruja bila adi balas
    Message dia. Berair aje bini you pakcik.

    Dah la pakcik din biarkan adi teruskan hidup dia.

    Biini you yang exposed diri dia sendiri. Pak cik business man
    Banyak duit pergi bawak bini you sucikan diri ka Umrah

    0

    0
  153. tiptop meletop says:

    ahhahaha.. dah nampak dah diorang ni nak duit. dunia dunia.. duhai sang suami sudah sudahlah nak jual isteri tu.. bawak2 lah bertaubat. suruh dia tutup aurat dulu kalau tak nak kena kebas. klau tak nak bnda ni berlaku larang lah isteri tu daripada terlalu taksub dengan hal dunia. kurangkanlah melayari laman sosial media. sudah2 lah balas mesej dri lelaki bukan muhrim.. oh dunia dunia

    0

    0
  154. jon bonjovi says:

    Pakcik.. bini pakcik nampak macam sedap.. bole try?

    0

    0
  155. cam lucah jer says:

    pakcik itu adalah ahli perniagaan yang perniagaan ni sudah bankrap
    dia pulak banyak hutang..
    so dia jaja lah kelucahan bini dia…
    so bila ada bukti dia leh sama lelaki lelaki gersang yang terliur dengan bini dia tu..
    akhirnya pakcik bongok tu pun dapat langsaikan hutang bankrap dia..

    0

    0
  156. Anonymous says:

    Payudara dah lendut, tak sador. Satu dunia nak kasi tengok ek!

    Wahai Pak Haji, sudah2lah tu. Pak Haji dan isteri elok bertaubat, bimbinglah isteri dengan mengajaknya mendalami ilmu agama daripada buang masa mendalami hal2 dunia yang merugikan.

    0

    0
  157. azlan says:

    Udah2lah tu….nie semua dtg dari sape…yang pergi bukak aib sendiri…masa buat tak fikir …. dah terlanjur nak tutup malu pun tak leh….sama saje….henti kan…..buatlah byk2 amal jariah lak…minta ampun dari tuhan ….itu lagi bagus dari memanjang kan cerita…kang

    0

    0
  158. nedim says:

    TETEK!! makk aii gebu…kalau aku jadi adi putra aku layan..naseb ko la orang tua.aku pon x paham mcmmana at first place pompuan ni bole kawen dgn org tua ni. si pompuan ni pon bukan xda rupa.ade je pun. x pelik pon bile jadi mcmni. tapi lurah dendam dia mmg buat aku berdendam dengan org tua ni.haha

    0

    0
  159. adu says:

    pergh nampak lurah,kalau macam tu bukan adi pek saja yang terpancut…adu pun boleh melunaskan dendam.

    0

    0
  160. Biarlah Rahsia says:

    Kalau tetek pun bole tayang kat orang, jangan nak salah kan Adi Putra lah kenapa dia layan kau. Tetek besar. Lurah tu kemain panjang berkepit lagi. Memang lah sume jantan dok pandang. Kalau diri sendiri yg buka aib sendiri, jangan salahkan orang lain. Bangga eh tayang tetek tu? Dasar perempuan murahan! Tak de harga diri.

    0

    0
  161. tayang says:

    pilih untuk sengaja menarik perhatian dengan menayangkan ketidak sucian.
    sungguh tak bijak. aksi mengesahkan tahap pemikiran.

    0

    0
  162. aku says:

    wahai la perempuan .. tlg la before ko nk ckp yg ko tu bkn retis org biase..meh aku tlg ckp kn… yg kau tu pun nk publisiti murahan ke ape.. malu kot pakai cam tu…. ko dok xpuas ati.. ni ramai yg xpuas ati ngn ko sbb dok nengok ko pki bju lurah dendam.. tlg la.. berubah la sebelum ko nk buat sesuatu.. mikir sikit… utk si suami perempuan tu, ko sbgai ketua keluarga n da tentu2 dosa bini ko yg tggng sila la nasihat kn bini ko… jgn nk bukak aib sendiri… org da naik nyampah kot… mule2 kesian kat ko sbb bagi ako retis ni mmg slalu silap utk cari cite hot..tp lelama ako pun kesian kat ko lagi dan lagi sbb ko xreti nk cover.. n bukak aib ko… ish ish xsenonoh.. kbaii

    0

    0
  163. terry89 says:

    sedangkan kt satu mesia bini die tayang body..mende la agaknye gmbo die anta ke adi putra..msti lg vavavooommm…hahaha

    0

    0
  164. zia says:

    semoga ALLAH memberi hidayah kepada semua yang terlibat….nasihatlah n didiklah isteri anda dahulu jgn salahkan org lain..kalau tak ada layanan dari kedua-dua belah pihak perkara ini tak akan berlaku…..

    0

    0
  165. Anonymous says:

    sebenarnya ko nk apa pakcik???
    Klu Adi mengaku n terbukti kes menang..ko nk APA???
    Ganti rugi..ke ko akan ceraikan bini ko tu sbb tu ko nk kan kebenaran..
    Aku tau ko nk duit ganti rugi klu ko menang kes kan…
    bini ko tu pon plastik..ermmm..anak x bawa skali ker???

    0

    0
  166. Nooraida says:

    “Pada mulanya saya cuma hantar baju saya ni pi jahit tapi kain tak cukup, so saya terpaksa dedahkan dada saya. Itu sahaja. Saya memang suka lelaki tgk dada saya. Saya terus layan diri dan syok sendiri sbb memang teruja saya dibuatnya bila dedah sana sini.”

    0

    0
  167. Anonymous says:

    pompuan ni dgn suami ni xder kemaluan ker?mcm xder kje pulak..eee ak xtau dh nk ckp aper.mmg cri publisiti.

    0

    0
  168. siti says:

    teteknyer.

    2×5.

    geli aku tgk teteknyer

    ishh teteknyer.

    0

    0
  169. ntahapantah says:

    kelakar btl org zaman skrg ni..saling tuduh menuduh..whai kaum hawa.jaga la status tu sendiri..awak tu kan isteri org..kaum adam pon sama,rasa nak ber’bini’ banyak pon jgn la crik yang org punya..ntahapantah…

    0

    0
  170. wongsi says:

    klakar la peminat2 fanatik adi putra ni.. nak hentam pasal awek ni pakai seksi plak.. yg salah tetap salah.. kalo adi putra salah pun korang still nak divert pasal awek ni seksi gak… jgn sbb support artis korang jadi buta hati sgt

    0

    0
    • lulabi says:

      ni bukan pasal support artis sedara/ sedari…da lumrah lelaki, kucing mana tak tolak ikan kan? kalau da pakai mcm ni, kita tak salahkan Adi sepenuhnya la..i repeat ye ” x salahkan SEPENUHNYA”.

      BTW i m not a fan of Adi pun, tapi i sendiri terkejut dengan pakaian perempuan ni. Pakaian n tutur kata mencermin PERIBADI. so pikir2 la sendiri ye.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Setuju dengan lulabi.

        Wongsi please use your brain. Pakcik dah tak ada kerja.
        Bodoh ah pakcik din bini dia da slow talk dengan dia
        Pakcik attack adi terus. Bini dia punya kesalahan dah
        Tak nampak…. Nampak tetek terus

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku rasa mcm knal je gaya ayat c wongsi ni .. selalu komen kat page bn .. dak k.k .. nama dak tu wong ape ntah , aku lupe dah .. tp depan dia wong ……. selalu la jgk aku tgk dia ni bela c noraida ni .. munkin ade kene mengena kot ngan dia ..

          0

          0
  171. EPY BINI ADI PUTRA says:

    PAKCIK DAYUS PAKCIK DAYUS!!!
    SAYA TAK BODOH SAYA TAK BODOH!!!

    0

    0
  172. Cherrie says:

    Bini pakai pon macam dok tunggu tepi jalan jew…..dah x tau ajar bini nak salah orang lain goda plak… ajar la agama der….tu la kawin bini muda…x leh control…

    0

    0
  173. Anonymous says:

    Bawak2 la bertaubat pakcik & makcik oi…ubah bini sendiri dulu…pakaian can 2 gaya g wat pc…

    0

    0
  174. kaksemah says:

    sorry…nak tanye..pakcik nih haji ker ape..?? tgk pakaian bini, baik x yah cakap byk..tetek pun melambak2 tayang kat orang lain.. kalau aku jantan sekalipun, kene hantar lak gambar tetek selambak cam tu…aku terima jer la… sape x nak tgk barang free wlupun dah x suci, khennn…???

    ada hati nak tegakkan benang yg basah..dah tak reti jaga bini..dok diam jer la..x yah nak menyalak.. nak duit & publisiti jer nih… mane la dia kutip bini dia nih.. cam jalang jer aku tgk… hjuhhh

    0

    0
  175. hama says:

    tu orng ckp. jgn percaya gmabr selfie dengan camera 360. lain benor muke betul dgn yg selfie.

    0

    0
  176. sue says:

    Mengalahkan pakaian artis.sedih….

    0

    0
  177. sakitmata says:

    adooiii pleaselaa jgn buka aib sendiri…

    0

    0
  178. Aku Tak Bodoh says:

    mana ada manusia yang gambar mukanya pucat macam mayat tu,dah tentulah kalau orang yg waras tengok,mesti tahu gambar tu dah edit.Gambar rupa pucat macam mayat tu pun sampai ada lelaki yg terpikat.Aku yang tengok gambar tu pun,aku takut lagi ngeri,takut aku nak kawan ngan orang yg dah mati jadi mayat pucat cam tu.

    0

    0
  179. suanne says:

    mesti laki bini ni pakat nak paw duit Adi Putra…ada ke lelaki bela isteri mcm ni??? hari tu mengamuk sebab bini ada skandal..ni nk salahkan Adi Putra plak…ada udang sebalik mee…

    0

    0
  180. lulabi says:

    Abang Haji, ajar bini tu pakai baju bebetul dulu abang aji. “Suci” sangat cinta abang aji kat isteri sampai sanggup biarkan isteri menayangkan buah dada dikhalayak ramai. Kalau mcm ni la rupa didikan abang haji pada isteri..Bukan salah Adi Putera la melayan.

    0

    0
  181. boooo says:

    booooobies

    0

    0
  182. nor says:

    nampak tetek, apa ke jadahnye..mcm hodoh jerrr,,,,x tau malu..sungguh memalukan! ada hati nak skandal dgn artis?tngok diri lah oiii…baling teloQ tembelang sesuai utk kau!

    0

    0
  183. Nehii says:

    Kesian kat isteri pertama dia. Sgt memalukan dpt suami n madu mcm nie. Pak haji ni tentu masa muda ya penuh dgn havoc, havoc, havoc, havoc, havoc…! Kan aku dah kata, havoc, havoc, havoc, havoc, havoc…. This guy is actually org yg dah jd jutawan dgn business nya, tpi kenapa pilih cara ini? Cian tol lah dgn staf dia dpt bos mcm nie. Huhu…

    0

    0
  184. wachhaaa says:

    perempuan ni tak tahu malukah? lagi nak bukak kes. tak cukup 1 malaysia di jaja kisah dia menggatal, keluar pulak pergi pc berpakaian macam tu. dunia2 !!!

    0

    0
  185. syeela says:

    mak aihh tersembol

    0

    0
  186. Anonymous says:

    Kalau ye pun butang tertanggal, x kan x boleh cari brooch ke, pin ke atau selendang ke nak cover. x pun kalau ada sesapa yang pakai baju coat besar boleh pinjam jap. kalau dulu-dulu, dah lama dah pompuan ni kena rejam.

    0

    0
  187. […] Terlalu Sucikah Adi Putra? – Suami Nooraida (261) […]

    0

    0