Written by Bella | July 31st, 2019

Sedang berbahagia menjalin hubungan cinta bersama kekasih yang dikenali sebagai Mr E, pelakon Ruhainies bersikap terbuka mempamerkan kemesraan mereka di media sosial, walaupun masih belum mendedahkan wajah cinta hatinya itu kerana takut dirampas.

Melihat betapa romantiknya mereka berdua dan terlalu mesra bersama ketika sambutan hari jadi Ruhainies baru-baru ini, rata-rata netizen meminta agar pasangan ini lekas menghalalkan hubungan mereka agar tidak menimbulkan sebarang fitnah.

View this post on Instagram

Video by : @cameo.x

A post shared by @ ruhainies7 on

Ada juga yang menyindir meminta Ruhainies cepat berkahwin, agar tiada lagi timbul cerita ada wanita lain yang ingin merampas kekasihnya itu.

Memang bertuah sungguh dapat seorang teman lelaki yang romantik dan selalu memanjakannya dengan pelbagai barangan mewah. Semoga kekal bahagia dan berjodoh sehingga ke jenjang pelamin.

Sumber Berita : Media Hiburan

87 responses to Terlalu Mesra Dengan Kekasih, Netizen Minta Ruhainies Cepat Kahwin

  1. Mia says:

    Buruknye suit lelaki tu.. pastu nampak berisi jgk.. tp x pe lah.. bdn berisi pocket pun berisi jgk.. hehehehe

  2. antiretisbarunakup says:

    1. Kenapa kena blurrkan laki tu ? motif ? xnak kena tempias famous ? eh jap kau
    famous ke ? bahahahha
    2. Kenapa Ruhainies takde muka terharu pun ? kalau aku la bf aku ke suami aku ke
    buat mcm tu jangan kata dapat hndbag dior dapat charles n keith pun aku teriak.
    hahahahaha
    3. Kenapa nampak fake ni ? hahahahahaha mcm si ruhainies ni tk terkejut langsung
    mcm dah boleh agak je. hahaha

    • Anonymous says:

      2. kenapa x terharu? ye la…asyik dapat cincin je….sampai bila? ingatkan nak lamar ke? kalau aku pun bosan…wasting time.

  3. Rin says:

    Jantan ni oku ke sampai nak blurkan muka macam tu, geli lah wei

  4. anon says:

    yg perempuan perasan macam princess ,,,acah2 lawa sangat lah tu
    yg jantan siap kabur kan muka ..aku harap muka dia spesis hensem tak boleh nak dikata ..jgn pulak muka pecah jamban ..muahkakakakaka
    dah 27 tahun ..kalau bf ko ni dah kaya sangatsss …eh gi lah hntr meminang ..
    tak gentel ar ada duit kepuk2 TAK MENGHALAL kan kau ..

  5. anon says:

    konon nak nampak sweet
    sorry macam SAWIT wei perangai kau

  6. Anonymous says:

    nak sorok bf takut kena caras tapi pergi tag bf dekat setiap post. motif?

  7. makcikkelipkelip says:

    okay, romantik tapi mcm ada sesuatu tak kena. takpela, semoga cepat2 menjadi halal.

  8. Anonymous says:

    aku rase ni dah kali ke 2 die upload dapat cincin tapi merisik nye x, tunang nye x apatah lagi menikah, mcm xde value je tgk die dpt cincin tu biase2 aje. ko tau x pmpn kalau dpt cincin tu maknenye lelaki tu dah btul2 get ready nak jadikan die isteri. bukan setiap kali celebrate dapat cincin.

    • Anonymous says:

      agreed, aku kalau jadi ruhainies campak cincin tu… karut je kawan lama2 sgt. last2 kena friendzone.

    • makcikkelipkelip says:

      sebelum kahwin mmg tak pernah terima hadiah cincin. beli sendiri yg silver ada la. masa akak nikah baru akak mintak cincin. tp akak pilih sama2 sbb akak pun tlg byr separuh harga cincin tu. kita kahwin bukan utk kikis duit, tp sama2 nak menghalalkan hubungan. kalau time couple dah byk kali dpt cincin, rasa mcm kurang excited pulak nanti.

  9. belum dpt lg,,, mmg ler,,,

  10. NN says:

    TF did I just watch… Nasib stop at 0:05… Cannot accept…

  11. biarbetik says:

    Baru tgok video…eeee dia ni show off, nama tak la terkenal sgt. I ain’t sayin’ she a gold digger…but she is a gold digger!!! Jahanam kalau jadi menantu org kaya!!!

  12. Anonymous says:

    Skli jdi bini esok..bgun pgi kul 10.00. Mkn lunch magee dulu..nnti kul 3 bru food grab hntr makanan. Klau ada maidpun..air tgn maid yg buat. Bru thu..tgn bini khas utk pegang yg wajib sah je.
    Smpai bila mcm ni.

    Contohi wanita bini org Pahang tu..alangkah bagusnya pndai memasak..Dan kgum Sgt akan keperibadian beliau Dan sgt2 merendah diri Dan tidak menunjuk2 pdahl sng dri dlm perut lagi.

  13. Anonymous says:

    kalau lelaki kaya betul takdenya pakai baju suit up macam tu setiap kali keluar aih. nampak sangat kampungan

  14. Anonymous says:

    tek kecik lah dia ne..mana sedap.. belakon dah sendu, hahaha..

  15. Anonymous says:

    Harap ada yang akan rampas jantan dia.

  16. apis says:

    ADA DUIT SEMUA JALAN…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini