April 4th, 2018

Tampil jelita mengenakan pakaian ala Bollywood ketika menghadiri majlis sambutan hari jadi Datuk Seri Aliff Syukri semalam,pelakon Fasha Sandha sekali lagi menjadi mangsa kecaman netizen. Alahai, apa pula kesnya kali ini?

Gara-gara memuat naik foto terlalu mesra bersama adik lelakinya, ia mengundang rasa tidak selesa netizen.Ekspresi wajah Fasha yang terlalu “feeling” membuatkan orang ramai salah tafsir.

Netizen menegur dan meminta Fasha lebih sensitif serta berhati-hati ketika bergambar dengan adik lelakinya itu. Meskipun mereka adalah adik beradik, batas pergaulan antara mereka harus tetap dijaga.

Mungkin Fasha tidak berniat untuk mencetuskan sebarang kontroversi dan foto tersebut tidaklah seteruk yang disangka. Namun, harapnya Fasha dapat menerima teguran netizen dengan baik dan akan lebih berhati-hati dalam perkongsiannya selepas ini.


50 responses to “Terlalu ‘Feeling’, Walaupun Dengan Adik Kena Ada Batasnya – Netizen Tegur Foto Mesra Fasha Sandha Dan Adik Lelakinya”

  1. Pelik says:

    Dear BeautifulNara,
    Tak nak komen anak damanhuri yg jual jamu dan adik lelaki nye tu ke…’bias’ sgt lah

  2. Candy B says:

    macam2 hal laa artis malaysia ni.

  3. bekas peminat fasha says:

    haaaaa skrg baru semua orang tahu sifat si fasha ni patutlaa raja nora tak berkenan dgn dia dan family dia sekali,baguslah terlerai sudah teka teki selama ini kita ingat raja nora ni pandang darjat rupanya sebaliknya,thanks fasha sebab buka pekung sendiri meringankan dosa kami sebab prasangka terhadap raja nora,maafkan kami raja nora!

  4. kamehameha says:

    walau dah sedara kansung sekalipun xsemestinya perlu sestim macam ni. dan napa aku tengok muka adik si fasha sandha ni macam muka saipul apek time muda-muda dulu ek?? hahaha…….

  5. benci si tua hodoh says:

    betine dh lame x kena jolok cam ni la jadi nya, sian fashak tua ni geli aku tengok dgn adik sedarah swafoto lebih mcm laki bini pulak dh yuck!

Loading...