Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Terlalu Cemburu Ayda Jebat Sering Teman Redza Rosli Di Lokasi Penggambaran?

Sejak tahun lepas lagi, kemesraan antara Ayda Jebat dan Redza Rosli sudah diketahui ramai, walaubagaimanapun, sehingga hari ini mereka berdua tetap menafikan mempunyai hubungan istimewa. Baru-baru ini pula, timbul gosip mengatakan Ayda agak kerap  menemani Redza di lokasi penggambaran kerana terlalu cemburu  jika melihat aktor itu bersama pelakon wanita lain.

Advertisement

Ada juga beberapa pihak yang berurusan dengan Redza kurang senang dengan keberadaan Ayda. Eh, kalau tiada perasaan cinta macam mana boleh rasa cemburu pula kan?

Saya rasa tak perlu ulas perkara begini sekarang. Malah, rasanya ia tidak sesuai untuk saya perkatakan. Saya mahu pada 2018 ini menjadi lebih positif dan kalau boleh saya tak mahu lagi jawab soalan-soalan yang boleh buat orang tertanya-tanya lagi. Saya harap anda memahami.

Saya senang dengan keperibadian dan sikap Redza sebab itu kami selesa berkawan. Kebetulan pula, saya tidak ada ramai kawan untuk berborak dan berkongsi cerita.

Kadang-kadang kita tidak perasaan bahawa kemesraan dan persahabatan boleh bertukar kepada cinta, namun Ayda begitu pasti dengan perasaan beliau dan memang benar mereka sekadar bersahabat sahaja.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 Comments

  1. Anonymous

    January 6, 2018 at 6:50 pm

    Dah tak job ayda .?

  2. ckp betul

    January 6, 2018 at 6:48 pm

    Kawan kawan ..dah ayda jangan tipu fans ..ayda takut fans lari bila mengaku tu ..sebenar dorg couple dari bulan 3 2017 ..dari pada hulu hilir 24 jam sampai sanggub tidur tempat shooting lagi ..udah2 ayda kalau cemburu sgt bagus kahwen redza tu ..

  3. Anonymous

    January 6, 2018 at 6:47 pm

    Kawan kawan ..dah ayda jangan tipu fans ..ayda takut fans lari bila mengaku tu ..sebenar dorg couple dari bulan 3 2017 ..dari pada hulu hilir 24 jam sampai sanggub tidur tempat shooting lagi ..udah2 ayda kalau cemburu sgt bagus kahwen redza tu ..

  4. Hannaia

    January 4, 2018 at 11:38 pm

    Dlm bab jodoh ni …aku respect Fattah . Tak bercinta bertahun …kenal kejap …terus halalkan perhubungan . Tak mcm kebykan lelaki bawa pompuan kehulu kehilir last last tak jadi kawin …or ….. Bertunang bagai nak rak …pas tu tak jadi kawin …. Fazura you r so lucky …. (Bukan peminat fattah or Faxura …) And tak tengok pun drama2lakonan beliau .

  5. Takdir

    January 4, 2018 at 4:11 pm

    Belum nikah lagi, jgn lah insecure sangat. Nanti jodoh dgn orang lain juga.

Loading...
To Top