Written by Bella | January 4th, 2018

Sejak tahun lepas lagi, kemesraan antara Ayda Jebat dan Redza Rosli sudah diketahui ramai, walaubagaimanapun, sehingga hari ini mereka berdua tetap menafikan mempunyai hubungan istimewa. Baru-baru ini pula, timbul gosip mengatakan Ayda agak kerap  menemani Redza di lokasi penggambaran kerana terlalu cemburu  jika melihat aktor itu bersama pelakon wanita lain.

Ada juga beberapa pihak yang berurusan dengan Redza kurang senang dengan keberadaan Ayda. Eh, kalau tiada perasaan cinta macam mana boleh rasa cemburu pula kan?

Saya rasa tak perlu ulas perkara begini sekarang. Malah, rasanya ia tidak sesuai untuk saya perkatakan. Saya mahu pada 2018 ini menjadi lebih positif dan kalau boleh saya tak mahu lagi jawab soalan-soalan yang boleh buat orang tertanya-tanya lagi. Saya harap anda memahami.

Saya senang dengan keperibadian dan sikap Redza sebab itu kami selesa berkawan. Kebetulan pula, saya tidak ada ramai kawan untuk berborak dan berkongsi cerita.

Kadang-kadang kita tidak perasaan bahawa kemesraan dan persahabatan boleh bertukar kepada cinta, namun Ayda begitu pasti dengan perasaan beliau dan memang benar mereka sekadar bersahabat sahaja.

Sumber Berita : mStar Online

30 responses to Terlalu Cemburu Ayda Jebat Sering Teman Redza Rosli Di Lokasi Penggambaran?

  1. aku says:

    ni nak ckp ayda dh xbyk job ke..? free manjang?

    34

    0
  2. mendoza says:

    redza rosli ni berlakon nice gak. muka bleh tahan. just tak jambu ja la. tapi drama tak meletup macam pelakon len yek. pelek betol. ke memang orang malaysia ni suka muka jambu ja banding dark, tall n smart

    23

    0
  3. LadyB says:

    tapi dia ni jenis x insecure jgk rasanya..ingt dlu masa dia rapat dgn budak AF tu..masa tgh shooting video clip mamat tu dia dtg2 set terus pelok mamat tu dari blkg..nk bgtau semua org mamat tu dia punya..lps berlakon ngn jul aripin..terus kna tinggal mamat tu..apa pon x bleh

    14

    0
  4. Anonymous says:

    Tak berapa perasan RR ni. Aku tak berapa minat nyanyian AJ. Lakonan so so jer. Bila berfoto tu AJ kna pose natural selamba jer. Dont try too hard posing and also kna ambik from best angle. Otherwise hidung makin nmpak kembang pesek.

    9

    0
  5. haihh says:

    korang layan tak citer yang time maghrib skrang ni. remy ishak tu…best tu. smpai terbabas solat maghrib. haihhhh remy ishak nya psl.

    2

    5
    • Anonymous says:

      Tengok dekat kepala bergetar lepas maghrib…iklan pun xada solat pun tak terbabas.

      4

      0
    • hahaha says:

      Aku pun layan citer tu..best ..budak pompuan yg belakon tu apa nama dia? Aku ingat elvina..muka mcm nk sama..aku bila kluar part pkcik man yg jahat tu tk sng hati aku..hahaha..

      0

      0
  6. benci rosnah #2 says:

    tua sikit lg akn jadi rosnah mat aris sepenuhnya, skrang pun muka mmg sebiji rosnah mat aris, nyampah tul bila si aj pose mcm tu rse nak tendang je!

    11

    0
  7. Ex-Amnet Forumer says:

    Redza Rosli, nak bercinta dgn AJ bercintalah. Tp bila nak kawin nanti cari org lain ye!

    7

    0
  8. Anonymous says:

    11.06 am. Pasal drama waktu maghrib tun kena disiplin ler. Pegang remote control tu. Masuk waktu,solat terus OFF TV. Dan bila solat tu kena tertib. Bukan terburu buru macam “patuk ayam”‘ sebab nak tkejar sambung drama.

    3

    0
  9. nyah desa pondan says:

    sedap jugak jntan ni mak tgok nyah mmm

    0

    1
  10. Anonymous says:

    dah mampu kawin jer lah redza rosli… sama2 kejar kerjaya & lagi happy lepas kawin… jgn jd shahnaz tuh dah puas post gesel2 tetek janda bru nak kawin… mak tin yg teringin menantu kaya terpaksa terima shahnaz psycho tu gara2 anak dah tak laku…

    3

    1
  11. Takdir says:

    Belum nikah lagi, jgn lah insecure sangat. Nanti jodoh dgn orang lain juga.

    3

    0
  12. Hannaia says:

    Dlm bab jodoh ni …aku respect Fattah . Tak bercinta bertahun …kenal kejap …terus halalkan perhubungan . Tak mcm kebykan lelaki bawa pompuan kehulu kehilir last last tak jadi kawin …or ….. Bertunang bagai nak rak …pas tu tak jadi kawin …. Fazura you r so lucky …. (Bukan peminat fattah or Faxura …) And tak tengok pun drama2lakonan beliau .

    19

    1
  13. Anonymous says:

    Kawan kawan ..dah ayda jangan tipu fans ..ayda takut fans lari bila mengaku tu ..sebenar dorg couple dari bulan 3 2017 ..dari pada hulu hilir 24 jam sampai sanggub tidur tempat shooting lagi ..udah2 ayda kalau cemburu sgt bagus kahwen redza tu ..

    0

    0
  14. ckp betul says:

    Kawan kawan ..dah ayda jangan tipu fans ..ayda takut fans lari bila mengaku tu ..sebenar dorg couple dari bulan 3 2017 ..dari pada hulu hilir 24 jam sampai sanggub tidur tempat shooting lagi ..udah2 ayda kalau cemburu sgt bagus kahwen redza tu ..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Dah tak job ayda .?

    0

    0
  16. Jess says:

    Dia kurus sgt, kangkang tulang je

    0

    0
  17. Anonymous says:

    si gigi palsu ni overthink bf dia lawo sangat agaknya.

    0

    0
  18. fatin says:

    tk pyh khawen la woi..aq ni nk kt dy.

    0

    0

Leave a Comment

Optional