January 7th, 2016

Pelakon Zahnita Wilson yang menghadapi konflik rumah tangga bersama suaminya Zackery Ghouse Abd Gafoor sejak 2011 dan kini sedang dalam proses bercerai terkejut apabila lelaki tersebut membawa anak mereka bercuti di Thailand sedangkan passport mereka berada di tangan Zahnita.

Menerusi kenyataan Zahnita di Harian Metro, kedua-dua anak perempuan mengikuti Zackery ke Thailand pada 2 Disember tahun lepas dan pulang seminggu selepas tarikh berkenaan.

Namun yang menjadi persoalan, bagaimana suami boleh diberikan pasport baru untuk anak sedangkan pasport lama mereka masih sah tempoh sehingga Mei 2019 dan berada dalam simpanan saya?.

Meskipun anak-anak Zahnita dibawa oleh bapa mereka, hati ibu mana yang tidak risau apatah lagi sedang dalam proses berpisah. Apa sahaja boleh berlaku dan yang paling perit jika ada kemungkinan untuk memisahkan Zahnita bersama anak-anak beliau.

Harapnya Zahnita dan Zackery dapat menyelesaikan kemelut rumah tangga mereka dengan baik. Kasihan anak-anak yang menjadi mangsa.

Sumber Berita: Harian Metro


Comments are closed.

Loading...