Written by Bella | April 23rd, 2018

Tengah hari tadi, tindakan Fathia Latiff yang memuat naik foto Zul Ariffin bersama Elizabeth Tan mencetuskan spekulasi mengenai hubungan mereka berdua lebih-lebih lagi apabila Fathia menerusi kapsyen di akaun Instagramnya meminta agar Zul menjaga Elizabeth dengan baik. Namun, foto tersebut telah dipadam.

Elizabeth ataupun mesra dengan panggilan Lizzy memberitahu beliau agak terkejut dengan perkara itu apatah lagi beliau tidak pernah mengenali Fathia secara peribadi.

Saya dimaklumkan pengurus mengenai perkara itu. Lucu ada. Terkejut pun ada. Ini kerana tidak semena-mena Fathia memuat naik gambar saya dan Zul sedangkan kami sedang berlakon bersama. Saya tidak pernah berjumpa Fathia, apatah lagi berkawan dengannya.

Lizzy harap isu ini tidak menimbulkan salah faham dikalangan peminat kerana kapsyen Fathia yang seakan memberikan bayangan timbulnya bibit cinta antara dirinya dan Zul sedangkan mereka hanya bergandingan dalam sebuah filem.

Sumber Berita : BH ONLINE

42 responses to Terkejut Fathia Kongsi Foto Saya Dan Zul, Tidak Tahu Motifnya – Elizabeth Tan

  1. Fid says:

    Fathia ni dh mereng agaknye… hihi

    46

    0
    • Paria says:

      FL kan dulu ada isu dgn ET tapi tak panas sgt pun. Ingat tak ET dating dgn jejaka melayu ahliperniagaan? Putus sebab kantoi jejaka tu ada perempuan lain. ET frust gila. Tiba2 pulak FL pun berkawan dgn jejaka yg sama. Dan akhirnya FL putus juga dgn jejaka tersebut. Pernah keluar gosip juga kisah putus FL ni. Faham ke tak?

      26

      1
      • Anonymous says:

        Faham….

        6

        0
        • Wekkkkkkk says:

          Ye…ingat. t.kasih trowback balik kisah tu..baru ada ayat nk mmbawang.

          No wonderlah. Saja mahu kasi org tu meroyan.
          Padahl FL yg meroyan x boleh move on dri bkas kekasih.

          7

          0
      • Anonymous says:

        Ayat ko panjang berbelit. Tp org bijak mcm aku faham je. Haha. Senang cerita, Fatiya caras pakwe Lizzy. Lizzy ada bg gambaran ada artis yg kacau hubungan dorg. Kalau rajin boleh cari dalam post Nara yg lepas2. Tup2 Fatiya bercinta dgn ex pakwe Lizzy. Fatiya ni biol agaknya. Dia sengaja nak timbulkan fitnah masa Zul & Zahirah br putus. Dendam dkt Lizzy x habis ke apa? Padahal dia yg rampas pakwe org. Pdn muka kena dumped sampai biol menari bogel dkt bigo.

        32

        0
      • angel says:

        faham paria…ahahaha

        1

        0
      • intan says:

        paham cekguuuuu..

        0

        0
    • Anyn says:

      Makcik sendu….

      0

      0
  2. minah jambu say NO to drugs says:

    dh tk laku ha gitu la perangai dia si fathia ni dia sengaja nak porak peranda kan kehidupan orang n dia maseh tak puas lagiiii ntah happe yg dia tak puas tu tk tau la..kalau nak belajar rembat laki orang ha belajar ngan si dot dot dot tu dia akan ajar dari A to Z ha rembat..!!

    14

    0
  3. Sai don says:

    Station under Media Prima dah banned dia…meroyan.nokk..duit dah susut..hri ti penerbit hj zil ambik dia berlakon..mungkin nma dia tak lulus..tu lah meroyan

    8

    1
  4. fishball says:

    ELEH SETEP PADAHAL SUKA.

    4

    1
  5. Anonymous says:

    Bukan si fathia ni dulu couple dgn ex lizzy ke

    3

    0
  6. CiCi says:

    Dia ni kn ada cam sikit hal ngan Lizzy tu..ala kisah rebut bf.. fathia kan dh jadi minah kepoh..semua hal dia nk komen..saja bagitau yg dia ada sihat lg.

    7

    0
  7. Anonymous says:

    Datang sini nak tengok gambar Lizzy saja ~

    5

    0
  8. Yuhuuu says:

    Hmmm..

    0

    1
  9. Parialatip says:

    Hari tu pariyalatip tag elfira loy dkt lagu parody sufian suhaimi sampai elfira tanya knp tag dia. Kali ni dia buat lagi dgn upload pic org lain. Pariyalatip ni mmg takde keje selain membawang, eh? Ko da mereng ke senget?

    32

    0
    • Anonymous says:

      Anugerah artis bawang terbaik,jatuh kepada…mohon anugerah meletop wat kategori ni..

      7

      0
    • Anonymous says:

      si fathiya ni mmg takde life kot

      9

      0
    • Minah membawang says:

      Die xabih2 membawang sb da xde jobla nk wt tu..dlu ms byk job xde ms nk membawang..pelik plak yg die ni lme naw plak stesen banned ek..yg idris khan,atikah suhaimi tu xde plak dibanned sume stesen..helok siap jd hero plak idris khan tu haa..ijering pon kne banned gk ke sb da lme xnmpk cte die?stesen tkt rating jth ke kalo amk drama lakonan ijering pelakor?

      2

      0
  10. Anonymous says:

    Is she okay? Nape mcm wayar putus sket..hmm

    11

    -1
  11. Sherry says:

    “angel” … hahahaa maknanya Fathiya Latiff ada tak puas hati ngn Elizabeth Tan ni.

    13

    0
  12. meetomato says:

    amboi si fathia ni…nak jd tukang bagitau gossip paling awal antara semua la…duh!!!

    2

    0
  13. Anonymous says:

    comel je dua org ni..ada iras plak tu..

    0

    2
  14. kreuk says:

    Fathia try so hard to remain relevant in this industry, tapi sayangnya, semua penuh dgn cerita2 picisan je. start balik dari bawah la fathia oi, ajak tasha shila skali start balik dari bawah.

    26

    0
  15. Anonymous says:

    Pelik dgn patiyah ni…Kdg2 annoying pun ad perangai dia ni…benda yg xde kena mengena ngan hidup dia…np nak sibuk ye..???Masa dia nak upload gambar ataupun pasal org lain dia x pikir dulu ke dia ni baik atau rapat ke dgn org tu ???
    Memalukan sungguh…

    8

    0
  16. pengutuk 1Malaysia says:

    fathia ne kalau aku jumpa memang kena baling telur dia. padan muka.
    sundal dah takde duit pakai beli dadah ke. tetek tu dah tak laku lagi ye.
    mampus lah..lubang dubur kau longgar

    memalukan wanita betudung …

    4

    1
  17. Anonymous says:

    something wrong with this lady

    3

    0
  18. minah_loy says:

    Dah senyap Iqram Dinzly…..si Fathia pulak dah muncul…elok sangatlah korang pair berdua….

    6

    0
  19. Anonymous says:

    ko dah caras bf org tu dulu pastu ko caption kan die lil cute angel, motifff sangat ko ni FL oiii.. dhla org tu dulu kemurungan sampai nak bunuh diri, budak tu takde gosip isu sampah cm ko pon wpon die kemurungan almost nak suicide, tapi ko je yg beriya FL oii.. sudah2 laa tu, diorg on set together aje, yg ko nak sentap kenape

    28

    0
  20. Babah says:

    FL ni dah meraban tebeng sejak nama kena ban. Tu la dulu tak jaga kelakuan. Sekarang dah takde job dok main henpon je la

    4

    0
  21. melati says:

    “F L, keliru tu ..kankang jer lah FL..!!!”

    0

    0
  22. Lola says:

    Aku x faham si Pukiya Latif ni, mcm otak dia rosak skrg.. aritu tag elpirah loy psl lagu, skrg ni lg. Nyanyok biol eh ?

    1

    0
  23. Anonymous says:

    aku rasa fathia ni amek barang la.. macam biol semacam je sekarang ni

    5

    0
  24. Anonymous says:

    Maaf yer, apa yg aku nak ckp ni di luar tajuk…korg tgk tak cerita monalisa di astro maya hd tu? Kenapa la watak zara zya tu bodoh sgt? Lembut sgt? percaya sgt ngan org? Pastu chef di hotel tu tak ada keje di dapur ker, boleh pulak merayap raya merata hotel. Setahu aku kerja chef di dapur jer, si mona tu pon senang betul keluar masuk ke pejabat Naib presiden hotel, tak logik langsung…pastu boleh plak merayap rayap merata hotel….tak kan pintu pejabat seorg naib presiden dibiarkan tanpa dikunci. Lagi satu pintu bilik di rumah dia org tu tak berkunci ker, senang betoi org luar keluar masuk..tak logik betoi la citer tu….skrg ni dah malas dah tgk, sebab menyampah ngan watak zara zya tu, lembik sgt, percaya sgt ngan org…adoii…

    3

    0
  25. Anonymous says:

    Setan la FL ni. Asyik firestone. Dgn Elfira, cover lagu SS tukar lirik tag El. Now Lizzy n Jul Ripin. Kalau x setan apa? Suka provoke orang. Sape2 pi kawin jelah dgn FL ni. mesti cantik kalau tudung sempurna. tak la rambut jelir2 keluar.

    1

    0
  26. Lambung2 says:

    ye la dia share gambar orang. gambar tetek dia tak laku dah. berlakon porn je la dikya tu je tahap kau. eh kesian pulak kan hidup macam ni

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Maybe she has a depression

    1

    0
  28. bbmahroh says:

    fathia kan kaki main batu..meth..lalok aje selalu
    minah lalok, selevel dgn anjoulie

    4

    0
  29. Anonymous says:

    actually aku x beapa minat ngan zul ariffin ni..sbb aku tgok peragai dia ni..sanggup bt ape saje untuk dpt ape yg dia nak ..lepastu dia seperti kacang lupakan kulit..tpi satu yg aku suka dia ni..mak adelah segala-galanya untuk dia.

    3

    0
  30. Yekeni says:

    Detu angel ke, ‘angel’ ke, what has that got to do with her? Nampak sangat perangai tak bagus. Suka provoke orang. Eh buruk lah perangai gini. Desperate. Dalam nak memburukkan orang, dia sendiri tayangkan keburukkan dia sendiri. Childish to the max.

    2

    0

Leave a Comment

Optional