Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Terkejut Fathia Kongsi Foto Saya Dan Zul, Tidak Tahu Motifnya – Elizabeth Tan

Tengah hari tadi, tindakan Fathia Latiff yang memuat naik foto Zul Ariffin bersama Elizabeth Tan mencetuskan spekulasi mengenai hubungan mereka berdua lebih-lebih lagi apabila Fathia menerusi kapsyen di akaun Instagramnya meminta agar Zul menjaga Elizabeth dengan baik. Namun, foto tersebut telah dipadam.

Advertisement

Elizabeth ataupun mesra dengan panggilan Lizzy memberitahu beliau agak terkejut dengan perkara itu apatah lagi beliau tidak pernah mengenali Fathia secara peribadi.

Saya dimaklumkan pengurus mengenai perkara itu. Lucu ada. Terkejut pun ada. Ini kerana tidak semena-mena Fathia memuat naik gambar saya dan Zul sedangkan kami sedang berlakon bersama. Saya tidak pernah berjumpa Fathia, apatah lagi berkawan dengannya.

Lizzy harap isu ini tidak menimbulkan salah faham dikalangan peminat kerana kapsyen Fathia yang seakan memberikan bayangan timbulnya bibit cinta antara dirinya dan Zul sedangkan mereka hanya bergandingan dalam sebuah filem.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 Comments

  1. Yekeni

    April 24, 2018 at 2:07 pm

    Detu angel ke, ‘angel’ ke, what has that got to do with her? Nampak sangat perangai tak bagus. Suka provoke orang. Eh buruk lah perangai gini. Desperate. Dalam nak memburukkan orang, dia sendiri tayangkan keburukkan dia sendiri. Childish to the max.

  2. Anonymous

    April 24, 2018 at 1:11 pm

    actually aku x beapa minat ngan zul ariffin ni..sbb aku tgok peragai dia ni..sanggup bt ape saje untuk dpt ape yg dia nak ..lepastu dia seperti kacang lupakan kulit..tpi satu yg aku suka dia ni..mak adelah segala-galanya untuk dia.

  3. bbmahroh

    April 24, 2018 at 12:35 pm

    fathia kan kaki main batu..meth..lalok aje selalu
    minah lalok, selevel dgn anjoulie

  4. Anonymous

    April 24, 2018 at 12:29 pm

    Maybe she has a depression

  5. Lambung2

    April 24, 2018 at 12:16 pm

    ye la dia share gambar orang. gambar tetek dia tak laku dah. berlakon porn je la dikya tu je tahap kau. eh kesian pulak kan hidup macam ni

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama