April 23rd, 2018

Tengah hari tadi, tindakan Fathia Latiff yang memuat naik foto Zul Ariffin bersama Elizabeth Tan mencetuskan spekulasi mengenai hubungan mereka berdua lebih-lebih lagi apabila Fathia menerusi kapsyen di akaun Instagramnya meminta agar Zul menjaga Elizabeth dengan baik. Namun, foto tersebut telah dipadam.

Elizabeth ataupun mesra dengan panggilan Lizzy memberitahu beliau agak terkejut dengan perkara itu apatah lagi beliau tidak pernah mengenali Fathia secara peribadi.

Saya dimaklumkan pengurus mengenai perkara itu. Lucu ada. Terkejut pun ada. Ini kerana tidak semena-mena Fathia memuat naik gambar saya dan Zul sedangkan kami sedang berlakon bersama. Saya tidak pernah berjumpa Fathia, apatah lagi berkawan dengannya.

Lizzy harap isu ini tidak menimbulkan salah faham dikalangan peminat kerana kapsyen Fathia yang seakan memberikan bayangan timbulnya bibit cinta antara dirinya dan Zul sedangkan mereka hanya bergandingan dalam sebuah filem.

Sumber Berita : BH ONLINE


42 responses to “Terkejut Fathia Kongsi Foto Saya Dan Zul, Tidak Tahu Motifnya – Elizabeth Tan”

  1. Yekeni says:

    Detu angel ke, ‘angel’ ke, what has that got to do with her? Nampak sangat perangai tak bagus. Suka provoke orang. Eh buruk lah perangai gini. Desperate. Dalam nak memburukkan orang, dia sendiri tayangkan keburukkan dia sendiri. Childish to the max.

  2. Anonymous says:

    actually aku x beapa minat ngan zul ariffin ni..sbb aku tgok peragai dia ni..sanggup bt ape saje untuk dpt ape yg dia nak ..lepastu dia seperti kacang lupakan kulit..tpi satu yg aku suka dia ni..mak adelah segala-galanya untuk dia.

  3. bbmahroh says:

    fathia kan kaki main batu..meth..lalok aje selalu
    minah lalok, selevel dgn anjoulie

  4. Anonymous says:

    Maybe she has a depression

  5. Lambung2 says:

    ye la dia share gambar orang. gambar tetek dia tak laku dah. berlakon porn je la dikya tu je tahap kau. eh kesian pulak kan hidup macam ni

Loading...