Written by Bella | September 23rd, 2019

Kemenangan Haneesya Hanee yang dinobatkan sebagai Artis Baharu Wanita Popular pada malam ABPBH 32 memang mengejutkan ramai.  Sejak terpalit kontroversi panas di kelab malam, apa sahaja yang dia lakukan pasti akan mendapat kecaman.

haneesya hanee artis baharu wanita popular

Bagaimanapun, Haneesya sangat positif dan tetap berterima kasih kepada pembenci dirinya.

Terima kasih haters. Walaupun sering dihentam di laman sosial, saya berterima kasih kepada mereka yang memang kewujudan saya di dalam industri.

Hadiah ini untuk mereka. Kepada yang membenci saya, terima kasih kerana tanpa anda saya tidak mungkin berada di sini.

Tidak dinafikan, dalam pada ‘haters’ mengecam mereka sebenarnya menaikkan lagi nama seseorang. “Bad publicity is still a publicity.”

Sumber Berita : XTRA.COM.MY

Kredit Video : YouTube TV9

27 responses to Terima Kasih ‘Haters’ – Haneesya Hanee

  1. Haters says:

    orang marah sbb kau gn pakaian seksi nye pastu atas pentas kau blh ckp betullah org ckp Allah tarik satu nikmat, Allah bg nikmat yg lain.. pakai sopan sikit laa.. kalo putih gebu org ske la tgk, ini…. hmm.. btw..sama2 haneesya.. From: Haters

  2. Makcik Cabai says:

    Eiii.. tolonglah… makin menyampah pula aku dengan dia ni….

  3. hakak says:

    hallahhhh… bosan betul dgn si hitam ni la..

  4. Anonymous says:

    perasan sgt ada haters.. padahal org x heran pun kat ko…

  5. mia says:

    artis baru ke die? berlakon cite ape? nyanyi lagu ape? = haters dari gua

  6. Anonymous says:

    popular sbb parangai menjelekkan…

  7. Whateverrrr says:

    Masalahnya bkn haters ke fan tapi kau ni ARTIS ke? Pelakon? Penyanyi? So kau ni bkn artis la kan

    • lelaki teragung says:

      then ko plak siapa? artis ke? pernah daapt award apa2 ke? tak kan? tu rezeki dia. dont bother. ko jaga anak ko kt umah. masak cukup utk laki dgn anak2 ko nk makan, klo xkawin lg , jaga mak pak ko lebih better dari sibuk dia menang award, pliss laa, shame on you

    • CiK piNgu says:

      nmpk sgt duk dlm gua.

      Kat malaysia ni selain pelakonn penyanyi, lain2 x dikira as artis? Seriously?

      Dia byk job as model ok.

  8. Anonymous says:

    buat penat la fans hauk undi dia tapi terima kasih kat haters. dasar hitam

  9. Anonymous says:

    memang dasar hitam belanga sungguh….

  10. Anonymous says:

    menang yg x berkualiti nk buat hapoooo…bkn menang yg ada kualiti ponnn.. hahahhaaaa

  11. korok says:

    anugerah syiok sendiri la wei…xtau tang mana ko blh menang dgn attitude teruk…yg undi pun silap2 jiran..makcik2 ko je…undi kesian dr fans ko ak

  12. Bunga cengkih says:

    Abpbh 32 sangatlah teruk

  13. Anonymous says:

    sapa undi woih

  14. anonymous says:

    patut apa dia dpt,dia popular la 2018 to 2019

  15. Wakanda queen says:

    Aku mati mati ingat …Kak Oks dapat pelakon paling popular ….. Ish ….

  16. haha says:

    tak tahu pulak masuk kelab pakai bikini blh menang anugerah,,bodoh sape penganjur,agak2 la,byk lg yg layak

  17. Anonymous says:

    BOOOOOO NEXT !!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini