Written by AbangNara | March 22nd, 2018

Penerbangan Abang Nara sekeluarga ke Taiwan hujung tahun lalu ditaja sepenuhnya oleh Eva Air.

Semasa penerbangan ke Taiwan, kami sekeluarga menaiki penerbangan kelas ekonomi. Tempat duduknya cukup luas dan selesa. Anak-anak Abang Nara semua tak meragam, lebih-lebih lagi sebab dibekalkan dengan kertas mewarna oleh pramugari-pramugari comel Eva Air.

yeah satu baris penuh kami sekeluarga je

Arissa sedang melekakan diri mewarna buku

Sepanjang perjalanan Abang Nara melayan movie menerusi skrin “entertainment” yang terpasang siap di dalam kapal terbang Eva Air ini. Banyak pilihan movie yang best-best. Skrin pun besar. Sedap mata memandang. Movie Korea pun ada!!!

memang tak tidur la bila ada benda nie

Buat mereka yang beragama Islam, tak perlu risau bab makanan kerana Eva Air ada menyediakan makanan halal. Anda hanya perlu membuat pilihan “makanan halal” ketika membeli tiket. Sedap pun sedap jugak.

Tengok gambar pun dah tau sedap kan?

anak-anak pun semua makan dengan berselera. Memang kena dengan taste diorang

Akan tetapi pengalaman yang paling tak dapat kami sekeluarga lupakan ialah ketika perjalanan pulang dari Taiwan ke Malaysia. Ini kerana kami telah ditempatkan di kelas business oleh Eva Air. Tercengang diri ini dibuatnya melihat kehebatan dan keselesaan “business class” Eva Air. First time la katakan dapat naik “business class”.

Aariz dan Arissa dah macam duduk kat katil kat rumah. Selesa sangat-sangat

monitor televisyen dia jangan cakaplah. Memang besar tak ingat

Alara masuk-masuk je terus terbaring tidur. Terlebih selesa

Abang Nara sempat rakam video “business class” Eva Air untuk tatapan anda semua. Memang lain macam selesa dan seronok bila naik “business class” ini rupanya. Terlebih teruja.

Paling penting, layanan buat kami sekeluarga tak kira sama ada di dalam kelas ekonomi atau kelas business oleh pramugari-pramugari Eva Air memang tip-top. Semuanya mesra-mesra, baik-baik, suka melayan keletah budak-budak dan suka membantu. Senang cakap, memang orang Taiwan ini semuanya baik-baiklah.

Di kesempatan ini, Abang Nara sekeluarga ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat Eva Air kerana telah sudi menaja penerbangan pergi balik kami ke Taiwan. Memang ia adalah satu pengalaman berharga, lebih-lebih lagi kerana dapat menaiki “business class”. Kalau nak beli tiket sendiri, memang sampai ke tua tak dapat naik “business class”. Di masa hadapan kalau Abang Nara ke Taiwan lagi, pasti Abang Nara akan memilih Eva Air sebagai penerbangan ke situ. Maklumat lanjut tentang Eva Air boleh layari www.evaair.com.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

95 responses to Terima Kasih Eva Air Untuk Penerbangan Awesome Ke Taiwan

  1. Pkcik bawanh says:

    Xsangka manis ja wife abg nara dlu tutup aurat..skrg dh dedah leher suport hajah zouk tu..turban bkn cara islam..dh mcm sinkh pkai serban…leher n telinga aurat

  2. Anonymous says:

    turban mcm seluar dalam. tudung biasa nampak lebh anggun. maaf teguran iklas.

  3. Anonymous says:

    ya Allah korang ni mulut masing2…mcm dh confirm ke syurga plak ye…

    • nara's fan says:

      bukan kak, bini nara ni dah kira mini selebriti. jaga la penampilan.
      besok kena boikot blog ni…baru nk berakal. waktu tu dah terlambat…

  4. Anonymous says:

    Tak payahla salah negeri bab akhlak ni..salahkan diri sndiri yg! Bengap…nara tolongla awak sbg lelaki tegurla pemakaian isteri tu..sedihdulu elok pakai tudung tutup leher…ni cam kluar toilet..tuladan pndapatan punca sebar gossip fitnah,…doa smg family naraliza diberkati

  5. Anonymous says:

    hudoh…

  6. Anonymous says:

    Fyi. Nara ni nanti akan delete komen komen yg kena kat batang hidung dia sendiri. Jangan tertipu ya.
    Tapi kalau korang kutuk retis dia akan kekalkan.

  7. turban untuk singh lahanat says:

    hodohnya lahai betina pkai turban ni..menjijikkan..siyes

  8. kelantan country shock! says:

    geng kelantan mmg batak!!!!….masuk key el batak pi luar lagi batak…pi taiwan je pun….
    blh pi mampos dgn ko punya neolopak tu

  9. Anonymous says:

    Hahaha

  10. Anonymous says:

    Lol

  11. Anonymous says:

    Lmfao

  12. Gorges says:

    Nara. Ko silap bagi bini pakai turban. Tak pasal2 kna kutuk. Tapi jangan membazir. Turban tu boleh pakai kat rumah waktu masak kat dapur. Nak keluar rumah tutup aurat betul2.

  13. Tk says:

    Aku ingat turban tu lebih sesuai untuk lelaki yang pakai. So Nara boleh pakai gi ceramah agama. mengenai aurat wanita?

    Hmm kalau netizen bising kecam artis berpakaian tak semenggah, , cepat saja Nara buka topik to sensatise the issue.. Ni Netizen dah banyak komen, buka la topik …… ISTERI NARA DIKECAM NETIZEN KERANA PAKAI TURBAN PERGI MELANCONG. …..,

    Appapun terima la dengan hati terbuka bila netizen beri komen dan nasihat membina.

  14. Anonymous says:

    Terbaik!!!

  15. mak aku says:

    Kelantan bila satu family naik flight.semak mata memandang.tu baru lepas mandi ke?

  16. Gorges says:

    Senyap jer Nara. Out of office ler tu making awesome trip or weekend retreat somewhere. Tak per turban bini pun banyak lagi belum try

  17. noendingname says:

    berat sgt dh ni…terpengaruh dgn hajjah zouk..

  18. Anonymous says:

    Wehh sama color dengan turban Neelofa pakai tu?

  19. bawangholland says:

    nara ni bab dedahkan aib orang..no 1.. ni pamer aib bini sendiri pulak..wakakaka
    kite x kecam pon nara, kite bgth aje..muahahaha

  20. Anonymous says:

    Juhu

  21. mak aku says:

    Euwww,Kelantan! pengotornya.

  22. biningging says:

    ambik ko NARA.. kaw2 kena kecam bini ko..

  23. wife nara says:

    maaf kan i.. i takkan pakai turban bangang ni lagi.. i terima kritikan semua..