Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Terima Kasih Ayu Raudhah, Jatuh Bangun Saya Hanya Dia Yang Tahu – Zaquan Adha

Kejayaan skuad Harimau Malaya yang berjaya ke final AFF Suzuki Cup 2018 cukup membanggakan rakyat Malaysia.  Bukan sahaja sokongan peminat yang menguatkan lagi semangat mereka, tetapi keluarga juga menjadi tulang belakang disebalik kejayaan yang dikecapi.

Advertisement

Kapten skuad Harimau Malaya, Zaquan Adha baru-baru ini sempat menzahirkan ucapan terima kasih untuk ibunya dan  isteri tercinta yang selama ini cukup memahami serta sering memberikan sokongan kepada dirinya.

Pertama sekali saya nak ucapkan terima kasih kepada mak tanpa doa mak sesuatu kejayaan itu tidak dapat diperolehi. Dan juga untuk isteri saya yang sentiasa memberikan sokongan kepada saya, dari awal jatuh bangun saya, hanya isteri saya yang tahu.

Bersemut pula kami baca ucapan penghargaan Zaquan ini. Memang benar suami isteri harus saling memberi sokongan dan memahami antara satu sama lain. Ini salah satu rahsia untuk mengekalkan kebahagiaan rumah tangga.

Sumber Berita : Astro Awani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. faraj

    December 7, 2018 at 1:29 pm

    Sian Kembar ko sorang lagi tu….Dh lah tanggung Pompuan Hodoh , Duit plak dh abis (Bekas anak UMNOGOK) Umnogok sekarang ni dh jadi Langau, tgh cari Tuan Baru…!!

    • Faraj

      December 7, 2018 at 10:27 pm

      I mezti Umnogok yg dislike ni

  2. Alan H

    December 7, 2018 at 12:56 pm

    Cm mkcik2 kdai mkn

  3. anonymous

    December 7, 2018 at 12:43 pm

    Expectation rakyat Malaysia tinggi. Harap bole pukul Vietnam.

  4. Natalie

    December 7, 2018 at 12:28 pm

    Why can’t his twin brother behaves the same as him?
    Nanti bler anak tu da besar, jadi permain bola sepak terhandal, baru la dia nak mengaku anak. Baru la pihak lelaki semua nanti akan bersuara. Imagine if one day, they play together? The kids all in one team? The kids shld be together with their cousins. They must know who is their cousin and all. Even kalau the parents yang salah, why can’t their grandparents do something about it?

    Macam Nora, Fasha, and Jai, the grandmother brings all the cousins together walaupun at that point, they are not close with Fasha anymore but tapi dia tetap jumpa anak Fasha. Tetap bring them out and holiday. Someone from the family must makes the first move.

  5. nok gebuzzz

    December 7, 2018 at 11:00 am

    ye mmg betul..jatuh bgn,sama2 ssh org belakang adalah family….yg penting jaga perangai….lagi mulut & hati.

    • Anonymous

      December 11, 2018 at 8:38 am

      Aku syak dia ada buat salah dkt Ayu. itu yg sebut nama bini nak ambil hati. kuikuikui

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama