June 24th, 2019

Selepas dihimpit kontroversi hangat berkaitan tatu dan juga dirinya yang kelihatan murung, tidak terurus serta bertengkar di telefon, penyanyi Aliff Aziz menganggap apa yang berlaku sebagai dugaan daripada Allah SWT.

Menerusi luahan hati di akaun Instagramnya, Aliff berkata berharap setiap dugaan yang beliau lalui sekarang akan membuatkannya lebih tabah dan mendekatkan dirinya dengan Allah SWT.

Bersimpati dengan nasib yang menimpa penyanyi itu, rata-rata netizen nampaknya mula memberikan kata-kata semangat agar Aliff bersabar dan tidak mudah mengalah. Mereka mendoakan yang baik-baik sahaja buatnya.

Terdahulu, viral foto Aliff dengan ukiran tatu di bahagian belakang badannya termasuk di dada dengan ukiran nama bekas isterinya Bella Astillah. Bagaimanapun, ukiran tersebut sebenarnya dihasilkan menggunakan inai hitam.

Bella juga turut tampil memberikan penjelasan bahawa Aliff dianiaya oleh seorang rakan yang baru dikenalinya. Sedih dengan kontroversi yang menimpa bekas suaminya itu, Bella berharap netizen memberikan Aliff ruang untuk bertenang kerana dia sedang kemurungan.

Sumber Berita : mStar Online


39 responses to “Terima Kasih Allah Atas Ujian Ini – Aliff Aziz”

  1. Annon says:

    Bosan dowh tiap ari ade cite taik sekor ni.. nk glamer dgn cara yg bodoh ke ape dia ni? Artis sampah mcm ni xlayak la dpt perhatian..

  2. Unknown says:

    Korang beri comment comment yang negative ni diri sendiri tu ada cermin tak? Da confirm masuk syurga ke? Sampai kutuk dia habis habis. Kalau jadi kt diri korg sendiri baru korg sedar. It’s okay aliff I might not know you personally but I believe in you. I believe every humans have their best version of themself. We can’t run away from mistakes. Dosent matter how many times you’ve did the same mistakes. Mistakes are still mistakes. Cheer up and be strong bro! Takmo peduli la apa dorg nak cakap pasal kau. Apa apa mau steady ok.

  3. wani_ta says:

    sila cari kawan yg betul.. tukar org sekeliling tu… insyallah everything akan ok… pelan2

  4. Anonymous says:

    Xhabis2. Bekas bini pun sama…bodoh. Patut la korang kawin sesama dulu.

  5. anonymous says:

    pelir berkudis eeuuuwww

Loading...