Terima Banyak Permohonan Jadi Madu Poligami, Ezlynn Terkejut Dengan Sokongan Padu Para Wanita

Hiburan

Terima Banyak Permohonan Jadi Madu Poligami, Ezlynn Terkejut Dengan Sokongan Padu Para Wanita

Penyanyi Ezlynn sebelum ini meluahkan hasrat untuk melengkapkan jumlah empat isteri buat suaminya, Wan Mohd Hafizan Wan Ismail,45, sekaligus bersetuju untuk mengamalkan poligami dalam kehidupan rumah tangga mereka.

Ezlynn
1 bulan lalu

Nak Cukupkan Suami Ada 4 Isteri, Ezlynn Beri Peluang DM Dirinya Jika Mahu Bermadu

Advertisement

Niat baiknya itu kemudian disambut secara positif oleh ramai wanita-wanita di luar sana yang nampaknya, sudi berkongsi kasih dengan penyanyi itu.

Jelas Ezlynn, hasrat untuk membenarkan suaminya itu berpoligami sebenarnya sudah lama tersemat di hati sebelum bertemu jodoh dengan teman hidupnya kini malah pernah disuarakan kepada Wan Mohd Hafizan beberapa hari sebelum mereka mendirikan rumah tangga.

Advertisement

 

Saya kongsikan pencarian misi empat madu itu di dalam laman sosial namun dengan persetujuannya dahulu memandangkan perkara sebegini tetap bergantung kepada keputusannya.

 

Bagi saya, suami adalah milik Allah dan kebahagiaan suami penting dan ia adalah segala-galanya. Saya hanya mahu mencari saham akhirat dengan reda serta syafaat Rasulullah.

 

Selain berjumpa sendiri beberapa calon, menerusi hebahan di laman sosial saya terkejut apabila ada ramai lagi wanita yang sedia hidup bermadu.

Ezlynn yang kini bergelar isteri kedua turut memberitahu bahawa terdapat sekitar lima orang wanita telah menghubunginya dan menyatakan kesediaan untuk hidup bermadu.

Terdahulu, penyanyi lagu Hai Hai Bye Bye itu mendirikan rumah tangga bersama penderma hati pertama negara itu pada awal September yang lalu.

Perkenalan mereka dilaporkan mula terjalin ketika sama-sama terbabit dalam aktiviti amal dalam sebuah badan bukan kerajaan (NGO) sekitar tahun 2020.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    November 1, 2021 at 12:02 pm

    dia isteri no 3 skrg,, knp blog ckap isteri ke 2 , hahahha,, please laaa,, laki tu dah ade 2 isteri di kampung.

  2. Anonymous

    October 29, 2021 at 8:15 pm

    Dia ni no brp? If dia sendiri isteri ke 2 atau ke 3, memandai kan dah jodohkan.

  3. Anonymous

    October 29, 2021 at 3:28 pm

    Even if it’s sunnah, but what is the reason die nk bermadu? Kena tahu, if ikut Sunnah, RasulAllah kahwin dgn janda2, bukan anak2 dara kecuali Aishah. So, if rs nk ikut sunnah, sila cari janda2 ye. If not, kes ni dah mcm pelik sgt. Sgt2 pelik. Ada byk cara nk cari redha Allah & ikut sunnah. Poligami tu bukan lah the only cara nk tunjuk kita ni ikut sunnah Nabi. Tanya diri dulu, apa tujuan sebenarnye sbb jgn aniaya org2 lain bila dah hidup bermadu.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...