August 5th, 2009

Wah, selepas menambat hati peminat-peminat dia dengan suara, sekarang Siti nak ikat pulak hati peminat2 dia  dengan masakan pulak. hebat sungguh Siti ni, dah berjaya buat rancangan masak – bukan jemput orang masak, tapi dia yang masak sendiri.  tapi, pandai ke Datuk Siti masak?

Cuba tengok sendiri gaya dan masakan apa yang Siti masak….macam sedap, terliur kami nak rasa air tangan Siti masak…

Shooting Program Citarasa bersama Datuk Siti ni buat kat rumah dia yang betul u, kat Bukit Antarabangsa. Cantik jugak umah Siti ni…tahun ni buatlah open house, ajak geng-geng Beautiful Nara pon cukupler….. betul tak?


Comments are closed.

Loading...