(Terbaru) Pandai ke Siti masak?

(Terbaru) Pandai ke Siti masak?

Wah, selepas menambat hati peminat-peminat dia dengan suara, sekarang Siti nak ikat pulak hati peminat2 dia  dengan masakan pulak. hebat sungguh Siti ni, dah berjaya buat rancangan masak – bukan jemput orang masak, tapi dia yang masak sendiri.  tapi, pandai ke Datuk Siti masak?

Advertisement

Cuba tengok sendiri gaya dan masakan apa yang Siti masak….macam sedap, terliur kami nak rasa air tangan Siti masak…

Shooting Program Citarasa bersama Datuk Siti ni buat kat rumah dia yang betul u, kat Bukit Antarabangsa. Cantik jugak umah Siti ni…tahun ni buatlah open house, ajak geng-geng Beautiful Nara pon cukupler….. betul tak?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...