Teman Wanita Cristiano Ronaldo Muatnaik Foto Aksi Dengan Hanya Pegang Sebuah Beg Bikin Hal

Trending

Teman Wanita Cristiano Ronaldo Muatnaik Foto Aksi Dengan Hanya Pegang Sebuah Beg Bikin Hal

Siapa jer yang tak kenal dengan pemain bola sepak kelahiran Portugal iaitu Cristiano Ronaldo, betul tak? Bukan setakat rupanya yang handsome, bahkan skill dia ketika atas padang pun dikagumi penggemar bola sepak di seluruh dunia.

Sekarang ni bukan nak cerita pasal Cristiano Ronaldo, tapi nak cakap pasal teman wanita dia iaitu Georgina Rodriguez. Kalau korang nak tahu, dia baru sahaja membuat perkongsian di laman sosialnya dengan gambar tanpa baju dan hanya memegang sebuah beg.

Advertisement

Menurut laporan mstar, gambar bogel tersebut adalah untuk laman web fesyen Sepanyol, InStyle.

Oh ya cerita pasal teman wanita Ronaldo ni, korang tahu tak dekat mana mereka kenal? Menurut mstar, Ronaldo dan Georgina ni kenal semasa bekerja sebagai jurujual di sebuah butik jenama mewah. Maknanya, Ronaldo ni bagus juga lah kan sebab pilih orang biasa sebagai teman hidup?

Sumber

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...