February 7th, 2012

Beberapa hari lepas, majalah hiburan dan fesyen online WuuHuu Online telah menampilkan beberapa orang selebriti wanita dengan imej perisik wanita. Antara artis wanita yang tampil dengan imej tersebut dalam majalah ENF yang menampilkan model muka hadapan Zizan Razak dan Diana Danielle ini ialah Anzalna, Qalisha Ray, Jaclyn Victor, Elfira Loy dan Fouziah Gous. Antara gambar mereka seperti yang dikeluarkan oleh WuuHuu:
WuuHuu Online juga telah menerbitkan dua lagi majalah online di samping ENF, iaitu FeMag dan sebuah majalah komik, WuuHuu, semuanya percuma untuk dibaca. Pada pendapat kami majalah keluaran mereka memang menarik dibaca, kerana padat dengan gambar dan berita hiburan dan fesyen, malah tampil dengan editorial yang menarik.
Untuk melawat, layari WuuHuu Online.


43 responses to “Tema Perisik Wanita Di Majalah ENF Keluaran WuuHuu Online”

  1. saje nk test says:

    testing..

  2. NARA PLEASE READ says:

    Nara, saya cadangkan you tak yah la buat ruang komen ni.. org pi sini nak tgk cite2 semase retis.. tapi komen2 yg ntah ape2 ni wat nyemak je.. pasai retis pun nak gado2 ke.. plz nara, ke u suke tgk diorg berdrama n gado2 kat blog u ni

  3. tasha pole says:

    asal muke tasha cam mickeu mouse?

  4. sekurang-kurangnye saye tak hipokrit –> ayat tipikal artis melayu

  5. Reena says:

    Nara, tolonglah..aku dah tahap menyampah ngan org giler kat cni..saiko dol! Kecelaruan minda ke apa? Ke kurang perhatian & kasih sayang mak bapak/kengkawan/jiran tetangga? Yg si anzalna ni pun satu hal..seksi2 ni ingat cepat pemes ke? Lagi org kutuk ada la..

Loading...