Telur yang tak sampai hati nak dimakan….

Trending

Telur yang tak sampai hati nak dimakan….

Advertisement

Kesian tengok telur-telur ni…..kalaulah telur kat kedai tu dijual macamni ruper, kompem tak laku. Especially yg kat atas sekali gambar muka orang tu…

Ada lagi yg kreatif …..

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

15 Comments

  1. Mizz CT_Tie

    August 7, 2010 at 12:52 am

    Eee… Ngeri la tgk pic first tue..
    but.., mmg kreatif la.. hehe..

  2. addin

    February 18, 2010 at 8:56 pm

    terselit pulak sperm kat situ..hahaa~

  3. Nurain

    February 14, 2010 at 4:43 pm

    so smart..n kreatif :)

  4. RIS-IT

    February 13, 2010 at 11:44 pm

    Yg last tu lama gak nak faham.
    Rerupanya…. telur ngan sperm…
    Hahaha…

  5. ewiezz

    February 12, 2010 at 9:00 pm

    klaka siottt

Loading...