Telur yang tak sampai hati nak dimakan….

Trending

Telur yang tak sampai hati nak dimakan….

Advertisement

Kesian tengok telur-telur ni…..kalaulah telur kat kedai tu dijual macamni ruper, kompem tak laku. Especially yg kat atas sekali gambar muka orang tu…

Ada lagi yg kreatif …..

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

15 Comments

  1. liza

    February 3, 2013 at 1:46 pm

    comel sangat…..

  2. TanyaLelaki

    March 19, 2011 at 1:27 pm

    haha.. terbaik la.. aku pun tak sampai hati kalau tgk muka telor mcm tu

  3. azza

    January 29, 2011 at 11:59 am

    kesiannaaaaaaa

  4. azza

    January 29, 2011 at 11:59 am

    kesiann

  5. lily_girl..

    December 24, 2010 at 3:18 pm

    style…cantek…kreatif..tg n0 1 tu terbaekk..

Loading...