Telatah Juna Yang Lawak Dan Kini Semakin Comel

Trending

Telatah Juna Yang Lawak Dan Kini Semakin Comel

Gua lawa dah duk follow si juna ni. Guna start kenal dia ni masa ibunya iaitu Fynn Jamal yang meminta pertolongan untuk pembedahan jantung si juna ni. Korang sure kenal Fynn Jamal kan? kalau tak kenal, meh sini gua babap bontot. kehkehkeh Rakyat malaysia ni kalau bab beri sumbangan memang bagus, tak kira la dalam keadaan macam mana pun, macam member gua la dia ni kang duit rokok pun mintak gua tapi dia tak boleh tengok orang mintak sedekah, ringan je tangan dia gi hulur. Kerana orang macam member gua la si Juna ni boleh diselamatkan dan sekarang hidup bahagia dengan mak ayah dia serta kegembiraan itu dikongsi dengan kita. Peace Malaysia!!

Juna

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

8 Comments

  1. sioh

    February 4, 2013 at 2:31 am

    Fynn jamal aku minat baca madah 2 die dlm fb coz bahase yg superb….chill fynn jamal with ur cute son n loving hubby ….

  2. Amir

    February 4, 2013 at 2:08 am

    :)

    WOW !!!

  3. Amir

    February 4, 2013 at 2:05 am

    :) wow !!

  4. Anonymous

    February 4, 2013 at 1:57 am

    Sape ni?

  5. wow dek juna

    February 4, 2013 at 1:56 am

    makin famous lah dek juna pasni ;)

Loading...