Telatah Juna Yang Lawak Dan Kini Semakin Comel

Trending

Telatah Juna Yang Lawak Dan Kini Semakin Comel

Gua lawa dah duk follow si juna ni. Guna start kenal dia ni masa ibunya iaitu Fynn Jamal yang meminta pertolongan untuk pembedahan jantung si juna ni. Korang sure kenal Fynn Jamal kan? kalau tak kenal, meh sini gua babap bontot. kehkehkeh Rakyat malaysia ni kalau bab beri sumbangan memang bagus, tak kira la dalam keadaan macam mana pun, macam member gua la dia ni kang duit rokok pun mintak gua tapi dia tak boleh tengok orang mintak sedekah, ringan je tangan dia gi hulur. Kerana orang macam member gua la si Juna ni boleh diselamatkan dan sekarang hidup bahagia dengan mak ayah dia serta kegembiraan itu dikongsi dengan kita. Peace Malaysia!!

Juna

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

8 Comments

  1. anne

    February 12, 2013 at 11:02 pm

    kak fynn!!!
    juna comel gilerrrrrrr plus lawak. okeh. hahahahaha! :P
    hope you are doing good in kazakhstan with your family.
    semoga Allah terus memberkati k.fynn & family and keep on berseni, love your lyrics :)

  2. fynn jamal

    February 4, 2013 at 12:28 pm

    salam, my darling brother, nara dan famili.
    :)

    tak sempat ucap terima kasih atas bantuan menyebarkan maklumat tentang juna 6 bulan lepas.
    life is hectic sebab kami pun tak duduk malaysia.

    terima kasih kerana menjadi antara yang kasihkan juna.
    wallahi hanya tuhan mampu membalas setiapnya.

    terima kasih malaysia.
    kita telah mencipta sejarah.
    40k dalam masa sehari.

    setiap degup juna adalah jariah kalian.
    terima kasih.

    much love,
    fynn jamal,
    kazakhstan.

    ps: siapa2 yang rasa nak bercuti dtg sini, meh kabo.
    terutama awak, abang nara.

    • mama lynn

      March 5, 2013 at 4:49 pm

      perasaan ibu yg melihat anak yg dikandung sakit mmg merunt hati kan.. alhamdulillah juna makin sihat, jauhnya u ddk sis. huhuhu nak ke kazastan utk holiday tak termampu untuk diri ni. ape pun kami saam2 mendoakan kesihatan juna. comel sangat …

Loading...