January 8th, 2019

Satu demi satu kontroversi menghimpit diri usahawan yang dikenali sebagai Nur Sajat, tetapi beliau masih tetap gigih berusaha membuktikan dirinya seorang wanita meskipun nama lelakinya sudah diketahui ramai.

Terbaru, Sajat memuat naik foto tuala wanita yang baru dibeli dengan beberapa barangan lain. Menurutnya, ketiga-tiga barangan tersebut merupakan barang yang paling penting buat dirinya dan pasti akan dibawa kemana sahaja beliau pergi.

Foto tersebut mengundang kecaman netizen yang sudah meluat dengan sikap Sajat dan turut mempersoalkan status jantinanya. Iyalah, seorang perempuan tulen tentunya merasa segan untuk menayang foto tuala wanita secara terbuka.

Sajat mungkin sudah lali dan kebal dengan segala kritikan. Apa-apa pun, kita doakan  satu hari nanti beliau boleh berubah.


81 responses to “Tayang Gambar Tuala Wanita, Netizen Semakin Meluat Dengan Sajat”

  1. Minah membawang says:

    Tau x sb pe die tyg?die boleh tiru jd pmpn,opret sn cni utk tunjuk die pmpn n die dpt pe yg die nk..cume 1 die xkn dpt spai bile2 iaitu naluri seorang wanita sejati..kalo pmpn sejati ade naluri utk malu psl bnde2 cmni,tp die xmalu nk tnjuk sb die xde naluri tu..naluri yg sejati n naluri yg dibuat2 xkn sme sb naluri tu ciptaan Allah..tu je nk ckp,bye!

  2. Anonymous says:

    Tunggu sajat tayang dia punya pregnancy test dia double line pulak lepas ni

  3. Anonymous says:

    aku carry sekeping je dalam bag. kalau emergency baru menyinggah beli
    abang sajat kan banyak duit, apa yg mahal sangat tu? joker…

  4. kakikucinghitam says:

    aku x heran dia nk upload gambo pad sbb dah sedia maklum dia sewel.. yang aku hairan kenapa masih ada yg support produk dia dan support dia kat ig etc?

  5. Anonymous says:

    Disarankan semua media tidak lagi menggunakan nama Nur Sajat tetapi guna la nama sebenar dia Muhammad Sajjad. Itu nama dalam ic dia. Kalau kita berterusan panggil Nur Sajat seolah-olah kita approve dia sebagai wanita jadian.

Loading...