Written by Bella | January 8th, 2019

Satu demi satu kontroversi menghimpit diri usahawan yang dikenali sebagai Nur Sajat, tetapi beliau masih tetap gigih berusaha membuktikan dirinya seorang wanita meskipun nama lelakinya sudah diketahui ramai.

Terbaru, Sajat memuat naik foto tuala wanita yang baru dibeli dengan beberapa barangan lain. Menurutnya, ketiga-tiga barangan tersebut merupakan barang yang paling penting buat dirinya dan pasti akan dibawa kemana sahaja beliau pergi.

Foto tersebut mengundang kecaman netizen yang sudah meluat dengan sikap Sajat dan turut mempersoalkan status jantinanya. Iyalah, seorang perempuan tulen tentunya merasa segan untuk menayang foto tuala wanita secara terbuka.

Sajat mungkin sudah lali dan kebal dengan segala kritikan. Apa-apa pun, kita doakan  satu hari nanti beliau boleh berubah.

81 responses to Tayang Gambar Tuala Wanita, Netizen Semakin Meluat Dengan Sajat

  1. wekkkkkkk says:

    Kalau wanita yg tulin, tak akan membawa kemana shj hari2 pad tu, sbb kami tahu waktu nk dtg bulan. Kami boleh agak.

    Ko ni bawa hari2..apa yg mengalir keluar…cair keputihan kot..

    88

    0
  2. faraj says:

    Sudah ler, satu Msia dah tahu ko tu sbn nya jantan. 2019 ni tiada siapa teringin walaupun nak mengendap ko mandi. Wakakahak

    22

    0
  3. Gajah says:

    X habis2 kesah lelaki ni lgi.
    Sudahlah la… kerang ko jenis x berair.
    Yg percaya ko tulen pompuan semua kera2 hutan saja..

    13

    0
  4. Pok Jib says:

    selepas berita sampah ini harga minyak RON97 turun ke ?

    3

    2
  5. Anonymous says:

    Kenapa media malaysia suker viralkan sajat, safiey elyas, aliff sbb apa dan kenapa kaum founder bagi duit kat media malaysia huh? hasil duit haram bagi anak bini, saudara makan, nanti ada anak spisis sotong juga .. Karma tuhan.

    15

    0
  6. Anonymous says:

    Meluat juga dgn wartawan n media massa yg selalu support Sajat…asyik2 cerita dia je hari2

    11

    0
  7. Anonymous says:

    confuse aku… dia ni period aper hari2 keluar.. begitu sekali standby sepack .. tuk hari2 kemana2 pulak tu… advice g pakar kesuburan kang sure tak berani punye takut kantoi

    12

    0
  8. Anonymous says:

    Kucing pun tahu ko jantan aku pasang lagu ko nyanyi kucing lari…

    13

    0
  9. Mimie says:

    Cirit x henti la tu.. mana ada ovari ko!

    7

    0
  10. Anonymous says:

    mungkin dia dah rancang mati dia bila jadi, dia tau bila masa yang sesuai untuk dia bertaubat. kot kt tmpt keje, malu ase bila kawan2 sekerja lelaki tau kita tk boleh solat. bila nak tukar pad tu, bersungguh sorok pad nk bawak ke bilik air.. segan org tau.. tk pernah lagi nampak kawan sekerja g tukar pad dengan riang ria bawak tayang pad ke bilik air. singgah dr satu meja ke meja, aku period hari ini atau nyanyi kegembiraan satu ofis dengar.. aku period hari iniiiiii.. ko boleh tayang satu dunia, wey lihat lah aku period.. nope! seriously ko bukan perempuan.. tk tau dengan teguran apa yang boleh kembalikan kau ke jlan yg benar.. sesungguhnya kau suka kemasyhuran tak kira walau kau dikeji atau dikecam.. smoga kau berubah.. smoga kau berubah.. mati tak tau bila sungguh Allah sygkan ko sbb tu dia masih lagi bg ko peluang untuk berubah.. smoga ko berubah.. smoga ko berubah..

    0

    0
  11. Pohdah says:

    Sajjad! Sajjad! Ingatkan menghilangkan diri nak muhasabah diri…hmmmmmm!!
    I wondered pads tuu untuk ape agaknya?! Lawak jugak 47 258 yang liked tuuu…Adakah itu jumlah LGBT di Malaysia???

    7

    0
  12. Anonymous says:

    Korang layan cerita bapok operate ni korang gila pon mcm dia.

    8

    0
  13. Pekerja Gomen says:

    sesekali aku setuju komen mcm ni. manusia jenis sajat, safie, vida, aliff ni racun dlm masyarakat .moga tuhan bagi balasan segera & dgn azabnya supaya jd iktibar pd masyarakat.

    10

    0
  14. Anonymous says:

    moh le kite unfollow ig dia beramai2

    8

    0
  15. ara says:

    bila la pondan ni nak kena petir…yg allah ko laknatkan la manusia ni dr muka bumi…perbuatan dia mcm mencabar allah je

    7

    0
  16. pemerhati says:

    just imagine, kalau sajat mati esok lusa, org bukannya nak doa ke apa, tapi org sibuk nak tau di mandikan, dikapankan, disembahyangkan secara perempuan atau lelaki.

    nauzubillah.

    15

    0
  17. Ggirl says:

    Sakai dan jakun lh pondan ni..menipu saja kerja.

    3

    0
  18. gagak says:

    Ini SALAH MEDIA, suka sangat fokus kat pondan ni.
    Fokus ajer lah hal-hal yang bermanfaat untuk negara tercinta!

    3

    0
  19. Anonymous says:

    Gosip mcm taik, admin nara ni minat pondan kot..

    2

    0
  20. Ralphjaw says:

    Proviron W Czasie Cyklu
    If your kid is actually a aesthetic student, there are many helpful tools you can use to assist them to understand. Combine display charge cards, workbooks, graphs and matching video games in your teaching. This will help those to learn finest and maintain additional information. Homeschooling lets you use distinct tools to aid your youngster find out the best.
    Methenolone Enanthate Baltic
    Always keep lists of all things. Have a grocery list always. Hang up it on your own freezer. Each time you think of some thing you will need, add it to a list. This will assist be sure to don’t forget about anything. Keep listings for other activities also, like items that will need done about your house.
    Tren 100 Steroid
    Choose one monthly bill to put on your charge card and use your charge card for that costs each and every month, then be worthwhile the card at the conclusion of the calendar month. Like that, you will make positive you’re utilizing the credit card on a regular basis and responsibly and your credit score will constantly climb.
    Dianabol Lower Back Pain

    0

    0
  21. Jack Sparrow says:

    Money is King…
    Dia mampu bayar kpd Media untuk menyiarkan hal dlm kain… Mcm Vida boleh merapu dlm TV sebab berduit… bayar jer Media sedia menyiarkannya.

    Kalau nak cerita hal Moral.. Agamawan dah lama bercakap dan mengingatkan kita mengenai dosa pahala akhlak tapi Kita tak ambil pot pun tambahan Agamawan tak mampu untuk membayar kpd Media.

    Money is King

    Lihat saja rancangan yang disiar di TV.

    6

    0
  22. HaWa says:

    Cam ginilah! Insan ini pasti mempunyai ekonomi yg kukuh. Saya doakan agar dibukakan pintu hatinya utk mengerjakan umrah @ haji….

    2

    0
  23. Nana says:

    Pad tu nak.alas suar dalam dialaa kasi rata.jadi bila pakai sendat rata je.laa especially depan..flat je kan

    8

    0
  24. hangguk2 says:

    korang angguk &buat2 percaya je la dia ada [email protected] dia postnye pulak bulu carpet,dikatanye bulu tut.si mental ni dah makin desperate.

    0

    0
  25. ridiculous says:

    buat rambut mcm tu dah terserlah kejantanan kau jat!!! kau nak tipu siapa lagi jat? seluruh m’sia dah tau kau tu saper (cuma yin je la),msh gak gigih nak jadi pompuan??? kesiannnn… duit berkepuk tp otak kosong!!!

    3

    0
  26. abang says:

    encik mohamad sajat kamarulzaman mengantoikan diri sendiri bukan perempuan tulen, kalau perempuan tulen mereka tahu bila nak datang bulan dan bawa pad pada masanya, tapi encik mohamad sajat hari-hari bawa pad ke sana kemari, mungkin tahi awak hari hari mengalir keluar sebab main belakang.

    5

    0
  27. Puaka ngeri says:

    Harap ada orang simbah aced kat muka dia. Makhluk jadian mmg degil piang. Jgn korang cari mak bapak dia. Sbb anak yg jadian ni mmg tak makan saman sapa2 pun. Fakta yg benar!

    2

    3
    • Anonymous says:

      Ishk… jgn la sampai mendoakan ada org curah acid dekat dia…. itu dah jadi penganiayaan. Apa kata kita doakan agar dibukakan pintu hati dia untuk berhenti cuba jadi wanita. Aku pernah tengok gambar sebelum muhammad sajjad nak jadi perempuan. Kacak sekali. Sayangnya ntah di mana silapnya… timbul perasaan nak jadi kaum hawa pula sedangkan handsome.

      3

      0
  28. Siti says:

    Sajad, aku nak tgk kau beranak. Lps tu baru aku percaya kau pompuan… Ha cepatlah… Aku tgh tunggu nie..

    6

    0
    • whateverrr says:

      ishhhh.. kau jangan..kang gigih plak dia buat gambo prut boyot,pastu acah2 masuk wad kononnya beranak, pastu up gambo baby…
      org kaya ni ko jangan buat memain… duit banyak tuuuuuu… mcm2 dia bleh buat

      2

      0
  29. Anonymous says:

    8 keping je beli? Mana cukup bang. Hahaha.

    5

    0
  30. Anonymous says:

    mana boleh beranak, kahwin pun tak lepas.. stop this nonsense .. awk tue lelaki – everyone knows.. so sad this person !!

    3

    0
  31. Anonymous says:

    Truly sakit otak ..mental problem …

    3

    0
  32. Corny says:

    Melihat seorang lelaki begitu taksub untuk menjadi seorang wanita, aku rasa sungguh bertuah dilahirkan sebagai kaum hawa. Syukur…

    Aku komen mcm ni dekat ig muhammad sajjad tapi kena delete. Pelik. Komen2 lain yang lebih teruk mengecam dia tak delete pulak. Jadi kesimpulan di sini adalah dia saje membiarkan komen yg kecam dia teruk2 untuk menampakkan netizen semua mulut jahat. Komen yang baik2 dan biasa2 dia padam. Buruk perangai dia ni…

    8

    0
  33. Anonymous says:

    Aku lepak sini semata2 nak baca komen2 jer…

    6

    0
  34. Anonymous says:

    Pad ni utk ape? untuk cover ye…paham…tapi x yah la beriya2 gitew….sekelian alam th…. :)

    3

    0
  35. flower girl95 says:

    ni lah bezanya pompuan tulen dengan pompuan jadian.. kalau pompuan tulen nak beli pun malu apatah lagi nak menayang kat socmed…

    6

    0
  36. Anonymous says:

    Pergi lebanon nmpknya…smbung bljr..
    Kursus dandanan rambut pun boleh di katakan sambung bljar..gossip di BN yg lpas….

    Samdol..tu lh..

    5

    0
  37. Anonymous says:

    klau kt malaysia ni, apa kata pengutip smpah harian di rmh sajat tu check, ada x darah pad di buang dlm tong sampah..kalau ada, mgkn org gaji nya punya pad..kalau x ada org gaji wanita, mmg x adalah pad berdrh tu.

    kihkihkihkih

    3

    0
  38. Ibu says:

    anak sy baru 12 tahun dpt period pertama bulan ni pun malu2 kucing nak bgtau dia dah period & bersorok nak tunjuk segala bagai pad & masa membuang pad, kebiasaan perempuan yg normal akan rahsiakan hal2 ni

    6

    0
  39. faraj says:

    aduiii dh mcm Kerajaan sekarang…nk naik air plak.??? pastu nk biaya Muzium Yasmin Ahmad.(P.Ramlee punya Muzium buat tk tahu plak)…sapa Yasmin Ahmad ni?? Org2 yg Bermimpi siang hari (Org Suka Berangan) jer Minat Yasmin Ahmad ni.. ..Lain lah P.Ramlee Filem apa yg dia buat Terjadi sekarang ni…tak plak nk Bela ahli keluarga P.Ramlee..ni baru Adik Yasmin Merintih , Menteri tetiba nk amik Perhatian…!!! Kalau Menteri Tolong Muzium Yasmin Ahmad tu bermakna sama lah ko gan Sajat …org nyampah..!!!!

    1

    0
    • Anonymous says:

      bukn air je naik..pusat hiburan pun dibenarkan beroperasi smpai kul 5am..sapa yg untung sgt dn brtmbah kaya skrg ni ha..jawab

      1

      1
  40. Lela says:

    Bawak bertenang semua…Jangan cepat melatah tengok Abang Jat beli TOLA WANITA ni…aku syak dia pakai tu sebab nak cover BUASIR dia. nak guna pampers dewasa kang tebal sangat…sian Bang Jat…ermmm (>_<)

    5

    0
  41. Anonymous says:

    Disarankan semua media tidak lagi menggunakan nama Nur Sajat tetapi guna la nama sebenar dia Muhammad Sajjad. Itu nama dalam ic dia. Kalau kita berterusan panggil Nur Sajat seolah-olah kita approve dia sebagai wanita jadian.

    9

    0
  42. kakikucinghitam says:

    aku x heran dia nk upload gambo pad sbb dah sedia maklum dia sewel.. yang aku hairan kenapa masih ada yg support produk dia dan support dia kat ig etc?

    8

    0
  43. Anonymous says:

    aku carry sekeping je dalam bag. kalau emergency baru menyinggah beli
    abang sajat kan banyak duit, apa yg mahal sangat tu? joker…

    3

    0
  44. Anonymous says:

    Tunggu sajat tayang dia punya pregnancy test dia double line pulak lepas ni

    0

    0
  45. Minah membawang says:

    Tau x sb pe die tyg?die boleh tiru jd pmpn,opret sn cni utk tunjuk die pmpn n die dpt pe yg die nk..cume 1 die xkn dpt spai bile2 iaitu naluri seorang wanita sejati..kalo pmpn sejati ade naluri utk malu psl bnde2 cmni,tp die xmalu nk tnjuk sb die xde naluri tu..naluri yg sejati n naluri yg dibuat2 xkn sme sb naluri tu ciptaan Allah..tu je nk ckp,bye!

    4

    0
  46. Tk says:

    Bagi org yg Dah tak ada rasa malu. Buat la tutorial cara memakai …

    0

    0
  47. joy yah says:

    lagi layan lagi menjadi pondan tua ni…satu je cara…jgn komen lgsg…bab dia mmg mintak dikecam & paling penting BOIKOT segala produk dia…bagi dia jatuh terduduk…bkn x support produk melayu tp mual la tgk pondan ni…sekor lg si sapi…

    3

    0
  48. Anonymous says:

    Ramai2 unfollow dia…biar dia nanti diam xlaku lah…dia memang nk korang punya perhatian sebab tu…day by day serlahkan bodoh dia for a sake of attention..

    2

    0
  49. wekkkkkkk says:

    asik2 up citer sajat, kalau nk up citer muhammad sajat akan dtg boleh, dialu-alukan sgt tpi mesti dia pegi mekah atau nak menikah bukan naik pelamin ye.

    0

    0
  50. Anonymous says:

    ala..dia bawak je..bukan dia pakai pun

    1

    0

Leave a Comment

Optional