Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tayang Gambar Tuala Wanita, Netizen Semakin Meluat Dengan Sajat

Satu demi satu kontroversi menghimpit diri usahawan yang dikenali sebagai Nur Sajat, tetapi beliau masih tetap gigih berusaha membuktikan dirinya seorang wanita meskipun nama lelakinya sudah diketahui ramai.

Advertisement

Terbaru, Sajat memuat naik foto tuala wanita yang baru dibeli dengan beberapa barangan lain. Menurutnya, ketiga-tiga barangan tersebut merupakan barang yang paling penting buat dirinya dan pasti akan dibawa kemana sahaja beliau pergi.

Foto tersebut mengundang kecaman netizen yang sudah meluat dengan sikap Sajat dan turut mempersoalkan status jantinanya. Iyalah, seorang perempuan tulen tentunya merasa segan untuk menayang foto tuala wanita secara terbuka.

Sajat mungkin sudah lali dan kebal dengan segala kritikan. Apa-apa pun, kita doakan  satu hari nanti beliau boleh berubah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 Comments

  1. Anonymous

    January 10, 2019 at 1:13 pm

    ala..dia bawak je..bukan dia pakai pun

  2. wekkkkkkk

    January 10, 2019 at 9:31 am

    asik2 up citer sajat, kalau nk up citer muhammad sajat akan dtg boleh, dialu-alukan sgt tpi mesti dia pegi mekah atau nak menikah bukan naik pelamin ye.

  3. Anonymous

    January 10, 2019 at 9:25 am

    Ramai2 unfollow dia…biar dia nanti diam xlaku lah…dia memang nk korang punya perhatian sebab tu…day by day serlahkan bodoh dia for a sake of attention..

  4. joy yah

    January 10, 2019 at 9:16 am

    lagi layan lagi menjadi pondan tua ni…satu je cara…jgn komen lgsg…bab dia mmg mintak dikecam & paling penting BOIKOT segala produk dia…bagi dia jatuh terduduk…bkn x support produk melayu tp mual la tgk pondan ni…sekor lg si sapi…

  5. Tk

    January 9, 2019 at 9:32 pm

    Bagi org yg Dah tak ada rasa malu. Buat la tutorial cara memakai …

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top