January 8th, 2019

Satu demi satu kontroversi menghimpit diri usahawan yang dikenali sebagai Nur Sajat, tetapi beliau masih tetap gigih berusaha membuktikan dirinya seorang wanita meskipun nama lelakinya sudah diketahui ramai.

Terbaru, Sajat memuat naik foto tuala wanita yang baru dibeli dengan beberapa barangan lain. Menurutnya, ketiga-tiga barangan tersebut merupakan barang yang paling penting buat dirinya dan pasti akan dibawa kemana sahaja beliau pergi.

Foto tersebut mengundang kecaman netizen yang sudah meluat dengan sikap Sajat dan turut mempersoalkan status jantinanya. Iyalah, seorang perempuan tulen tentunya merasa segan untuk menayang foto tuala wanita secara terbuka.

Sajat mungkin sudah lali dan kebal dengan segala kritikan. Apa-apa pun, kita doakan  satu hari nanti beliau boleh berubah.


81 responses to “Tayang Gambar Tuala Wanita, Netizen Semakin Meluat Dengan Sajat”

  1. Anonymous says:

    ala..dia bawak je..bukan dia pakai pun

  2. wekkkkkkk says:

    asik2 up citer sajat, kalau nk up citer muhammad sajat akan dtg boleh, dialu-alukan sgt tpi mesti dia pegi mekah atau nak menikah bukan naik pelamin ye.

  3. Anonymous says:

    Ramai2 unfollow dia…biar dia nanti diam xlaku lah…dia memang nk korang punya perhatian sebab tu…day by day serlahkan bodoh dia for a sake of attention..

  4. joy yah says:

    lagi layan lagi menjadi pondan tua ni…satu je cara…jgn komen lgsg…bab dia mmg mintak dikecam & paling penting BOIKOT segala produk dia…bagi dia jatuh terduduk…bkn x support produk melayu tp mual la tgk pondan ni…sekor lg si sapi…

  5. Tk says:

    Bagi org yg Dah tak ada rasa malu. Buat la tutorial cara memakai …

Loading...