Tayang Foto ‘Free Hair’, Liyana Jasmay Sudah Buka Tudung?

Hiburan

Tayang Foto ‘Free Hair’, Liyana Jasmay Sudah Buka Tudung?

Mengambil keputusan untuk berhijrah dan tampil memakai hijab pada tahun 2017, sudah beberapa kali gaya pemakaian tudung Liyana Jasmay dikritik sehingga ada yang mengatakannya seakan mempermainkan agama. Hanya mengenakan snowcap sahaja tanpa hijab, ramai boleh menjangkakan pelakon itu akan membuka tudung.

liyana jasmay buka tudung

Advertisement

Baru-baru ini, Liyana menerusi akaun Instagramnya semakin berani berkongsi foto dirinya tidak bertudung ketika sedang bercuti di Gold Coast, Australia.

Disindir netizen

liyana jasmay buka tudung liyana jasmay buka tudung

Foto itu mendapat kecaman teruk dari netizen yang menganggap Liyana tidak menghormati agama Islam. Tidak kurang juga ada yang mengatakan mungkin aktres itu terdesak untuk mencari publisiti kerana tiada ‘job’.

Liyana enggan komen isu buka tudung

liyana jasmay buka tudung

Meskipun dirinya teruk dikecam, Liyana bagaimanapun enggan memberikan komen lanjut mengenai isu dia membuka tudung. Jelas akstres itu, dia hanya akan memberikan komen berkaitan dengan kerjayanya sahaja.

Kalau bukan mengenai kerja atau kerjaya saya, saya tak mahu komen . Saya hanya akan memberikan kenyataan jika berkaitan kerja saja.

Pada pendapat kami, jika benar Liyana sudah tidak berhijab lagi lebih baik untuk dia berterus-terang dan berlaku jujur. Sekurang-kurangnya tidak lagi mengundang fitnah.

Sumber Berita : Astro Gempak & Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

10 Comments

  1. Sooo Kampung la ur face

    February 27, 2020 at 4:56 pm

    buka tudung ka pakai tudung ka tetap tak lawa. muka sooo kampung!!

  2. tipahhhhhh

    February 27, 2020 at 3:12 pm

    Ingat bukak tudung muka nampak urban, tapi still aura kampung tu melekat.hahaha

  3. Retis dah la sendu

    February 27, 2020 at 2:50 pm

    So sendu la you , tak cosmopolitan langsung . Akak akak kat kampung tu llagi hip drp muka you

  4. Zseraf Zsefre

    February 27, 2020 at 2:39 pm

    Dia ini buka ke pakai tudung, still muka makcik2. Muka kampung2.

  5. Anonymous

    February 27, 2020 at 1:55 pm

    you all ni so kampung tau?! ni liyana jasmay lah.. so international & fashionable hokay? pergi oversea of cozlah kena show that pretty hair!… don’t be kampung2 ok? embrace ur beauty. wak lu!