Written by Bella | March 8th, 2018

Isu antara Intan Liana, Ude Wahid dan Izreen Azminda betul-betul memberikan kesan dan menjadi perhatian masyarakat.  Ramai yang bersimpati dengan nasib Intan serta dua orang anaknya dan menganggap beliau sebagai seorang wanita dianiaya hanya kerana orang lain ingin mencipta kebahagiaan mereka sendiri.

Antara orang yang mahu membantu Intan untuk berdikari dan bangkit dengan semangat baru adalah Datuk Seri Aliff Syukri.

Baru-baru ini, Aliff menerusi akaun Instagram memuat naik foto bersama Intan dan menyatakan hasratnya untuk menghulurkan bantuan kepada wanita itu.  Ramai yang menyokong usaha murni Aliff.

Terbaru, Intan muncul bersama Datin Seri Shahida sebagai model muslimah bagi tudung keluaran jenama Aliff sendiri. Intan kelihatan begitu cantik dan manis sekali.

Netizen yang melihat Intan muncul dalam iklan tersebut memuji dan menghargai usaha Aliff menawarkan pekerjaan kepada Intan dan berdoa agar rezeki jutawan kosmetik itu semakin murah dan diberkati Allah SWT.

Sebelum ini ramai yang mengecam Aliff , tetapi setiap orang itu mempunyai kebaikan dan sisi positif mereka sendiri. Semoga segalanya dipermudahkan buat beliau dan juga Intan.

32 responses to Tawarkan Kerja Dan Ingin Bantu Intan Liana, Aliff Syukri Dipuji Netizen

  1. K.O says:

    Untuk pertama kali dia si Lajak laris dipuji

    42

    0
    • Anonymous says:

      muke iras2 kila fairy plak aku tgk.

      10

      0
      • Anonymous says:

        Aliff kan pernah gadoh sama Rita. Rita kan gang Izreen. Nmpk tak kaitan nya?

        10

        10
        • Jemah says:

          Perangai suka show off tu mmg xberkenan sikit dan juga tergedik mcm sotong.

          Yg lain Tok Alif ok.

          20

          0
        • Anonymous says:

          Netizen kena keep on complimenting him sbb once netizen stop, dia pun akan stop tolong Intan. Sorry terpaksa negatif sbb si Aliff ni sejenis sotong giler publisiti. Dekat post dia tu pun kalau dapat 1k like baru dia tolong si Intan.

          22

          0
        • Anonymous says:

          hati ko busuk..dasar sang batu api

          0

          3
      • Anonymous says:

        Tak kesah la muka mcm Kim Kardashian skali pon asalkan ada pendapatan sara anak2 dia…

        12

        0
      • Cik Puan says:

        Alhamdulillah.., rezeki Intan datang melalui Datuk.. & yg lebih penting, tudung keluaran Datuk, patuh syariah. Labuh menutup bahagian depan & belakang..

        28

        0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      datuk aliff dia memang suka tolong orang ..semoga datuk aliff di murah kan rezeki dan di lindungi Allah selalu..lepas ni liana jangan bersusah n bersedih lagi ok terus kan berusaha demi anak dan diri sendiri..

      15

      0
  2. Ok x says:

    Part ni aku ske ngn dato sbb ske tlong org.moga Allah luaskn rzeki dato.tp part nyanyi dan brlkon dato sy x brp nk skong.jus sty pd yg ni je .

    12

    0
  3. Anonymous says:

    Semoga rezeki dato diberkahi lagi…amiiin…

    11

    0
  4. Anonymous says:

    Bagus lah ambik org lain. Semak tengok muka ko!!!

    4

    4
  5. Kak Mah Kebabom says:

    Bab tolong orang..tambah2 lagi tolong wanita yg janda/balu adalah satu sifat yg mulia dlm islam mmg sgt2 disuruh pun. Nk tolong janda/balu tak semestinya kena kawen dgn mereka ya..byk cara org lelaki blh tolong. Ini contoh yg terbaik alif dah tunjuk. Kak mah bagi 10 bintang..good job alif

    35

    0
  6. El says:

    Alhamdulillah, jual tudung sesuai syarak dan ketentuan agama macam gambar atas tu, bukan hanya jual tudung singkat, asal nak untung, dan cepat kaya, berkah pahala pon tak ada

    18

    0
  7. Nik says:

    Intan sgt cantik

    5

    0
  8. Anonymous says:

    Nasib baik bukan turban ..

    4

    0
  9. Anonymous says:

    Izreen mau jual bulu ketiak

    2

    0
  10. Alanice says:

    Hajjah zouk x offer keja?

    3

    0
  11. Sejuta rkyt Msia boikot Izreen&Ude says:

    Sy cadangkan Dato Aliff Syukri ambil Intan Liana sebagai isteri kedua.
    Sekurang-kurangnya dia mampu kl nk banding dgn kUde tu.
    Barulah Izreen jering mendpt setepek.

    2

    24
  12. Anonymous says:

    symbiotic relationship lah. he is a businessman. dia nampak sympathy yang netizens berikan pada Intan will help to boost his image and reputation also his products. Come on people. But yes, applause for Aliffsyukri lah for stepping up to assist Intan. Orang lain hanya tahu and boleh express “kesian” “x patut”..but Aliffsyukri is actually doing something to help ease Intan’s predicament.

    20

    0
  13. Anonymous says:

    bagi aku, intan ni muka dia biasa2 jer, bila dah make up baru nmpk cantik…tapi walau bagaimanapon, syukur dia memperolehi rezeki setelah dianiaya oleh si Kude….

    8

    0
  14. Anonymous says:

    Aku x faham la ngan netizen ni, dulu keji2 dan kutuk2 si aliff, ni dah memuji melambung pulak, hipokrat sggh…

    0

    3
    • makcik awok says:

      Kemon geng , nie bukan hipokrat… mana yg elok kita sokonglah , mana yg x elok kita perambat.
      Pernah ker mak kita perambat kalau kita buat elok. Oleh kerana Aliff nie bukan anak kita , kita takat dpt sound pahit2 manis perit jerk kat dia. Bukan nak hipo semata2.

      10

      0
  15. melati says:

    alhamdullilah, yg penting jgn Niaga Tudung dlm Disko..( Peniaga2 Misekin jer jaja Agama dlm Disko.)….kikiki

    1

    0
  16. Anonymous says:

    Muka intan sama iras alif..lagi cantik dari wife alif.

    0

    12
  17. pape je says:

    sy gelak besar baca komen2 y diPrintscreen. tetiba ternampak Betina y jahanamkan rumahtgga sy, hahhaha. eh leh pulak dia team Intan. hahah hadoi.. mmg betina kacau rumahtgga org Bajet suci???

    0

    0
  18. Anonymous says:

    well done datuk-make liyana famous so she can tell her hubby ude tu nanti lelaki ta guna lau ta cinta isteri ta kan sampai dua da anak bila da begatal dgn perempuan lain kata ta suka or cinta isteri lelaki hipokrit memang dasar anjing kot.liana jangan bagi mka kat ude tu lau dia na tengok anak kau jangan kasi.biar dia sedar akan dirinya nanti

    0

    0

Leave a Comment

Optional