Tawaran TERHAD! KFC Kembali Dengan Promosi Nuget Ayam. 15 Ketul RM10 Je, Biar Betul?!

Branded

Tawaran TERHAD! KFC Kembali Dengan Promosi Nuget Ayam. 15 Ketul RM10 Je, Biar Betul?!

Rasanya baru minggu lepas kami kongsikan KFC buat promosi sempena tarikh istimewa 22.2.22. Kali ni, KFC kembali lagi dengan promosi yang lebih menarik buat penggemar setia hidangan mereka.

Siapa yang kat sini yang suka hidangan nuget ayam KFC? Haaa.. Terhad untuk 7 hari sahaja, KFC kembali dengan promosi nuget ayam khas untuk korang. Don’t miss it out guys!

Nikmati 15 nuget pada harga RM10. Confirm berbaloi!

Nuget KFC

Bukan KFClah kalau tak penuh dengan kejutan, ni kami nak kongsi dengan anda, bermula 1-7 Mac 2022, anda boleh menikmati 15 ketul nuget ayam KFC pada harga RM10 je. 

Inilah masanya, nak belanja kawan-kawan dengan famili makan KFC. Lebih banyak hidangan yang boleh dinikmati pada harga kaw-kaw jimat!

Nikmati promosi nuget ayam secara walk-in & delivery

Kalau anda nak tau, promosi di tidak hanya terhad di cawangan KFC saja ya. Anda juga boleh 15 ketul nuget ayam pada harga RM10 melalui pesanan menggunakan aplikasi KFC.

Jadi tunggu apa lagi, segera ke cawangan KFC berhampiran atau order secara delivery guna apps KFC.

Promosi ni terhad seminggu je tau. Jangan kata kami tak kongsi pula. Untuk maklumat lanjut mengenai produk dan promosi KFC, korang boleh layari https://kfc.com.my/.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...