August 13th, 2015

Yeah~~~~ Cerita banyak tak guna, Abang Nara nak kongsikan berita gembira ini untuk anda semua. Tawaran OHSOM Poh Kong kini kembali lagi untuk cawangan mereka di Pavilion Kuala Lumpur dan Bukit Tinggi Klang. Sebelum ini tawaran OHSOM ini telah dilangsungkan di Ampang Point dan Subang Parade dan mendapat sambutan yang super hebat. Mana taknya, dengan harga bermula RM250, anda boleh memilih lebih daripada 1,000 rekaan barang kemas yang selama ini menjadi idaman.

poh kong

Bermula 14 Ogos sehingga 16 September ini, pastikan anda mengunjungi Poh Kong Pavilion dan juga Diamond & Gold by Poh Kong di Bukit Tinggi untuk tidak melepaskan tawaran OHSOM ini. Cerita banyak tak guna, meh kita tengok beberapa jenis barang kemas yang bakal dijual bermula esok ini.

poh kong

Cincin emas putih 18K dengan topaz berwarna biru (RM590)

poh kong

Kerongsang berbentuk rama-rama dengan emas putih 18k serta sapphire biru dan pink (RM5990)

poh kong

Rantai dengan 18k emas campur (emas rose & emas putih) beserta batu permata yang cukup memukau (RM4490)

poh kong

Subang dengan 18k emas rose beserta permata, citrine dan topaz biru (RM1990)

Amcam menarik kan? Banyak lagi produk-produk yang ditawarkan di Pavilion dan Bukit Tinggi sempena tawaran OHSOM ini. Meh Abang Nara sharekan lagi beberapa keping gambar.

poh kong

Cincin berly kuning (RM4990)
poh kongSubang ruby dengan 18k emas putih yang sangat menawan (RM1990)

poh kong

Rantai permata dengan emas putih 18k (RM1990)

Abang Nara berani jamin harga yang ditawarkan adalah berbaloi dan berpatutan. Pilihan pun banyak sangat-sangat. Confirm rambang mata. Nak tahu kenalah pergi tengok sendiri. Silalah ke Poh Kong Pavilion dan Bukit Tinggi Klang bermula esok sehingga 6 September ini. Maklumat lanjut layari www.pohkong.com.my. , LIKE Facebook Poh Kong dan ikuti mereka di Instagram @pohkongmy. Boleh juga tengok artikel tawaran OHSOM sebelum ini yang pernah Abang Nara kongsikan dulu.


Comments are closed.

Loading...