Written by AbangNara | November 15th, 2011

Abang Nara memang mengkagumi kehebatan Tauke Jambu ini. Tak tahulah nak kata sama ada ini memang kekasih baru Taukey, tetapi agak hebat untuk Tauke dapat bergambar mesra dengan ramai wanita. Agaknya apa ilmu yang dipakai oleh Tauke?

awek baru tauke

Abang Nara pasti ramai lelaki di luar sana yang teringin belajar teknik mengorat yang diamalkan oleh Tauke. Cadangan Abang Nara, bukaklah kelas mengajar. Confirm penuh nanti.

Lagi 3 gambar Tauke bersama seorang gadis yang berkemungkinan besar adalah kekasih hati barunya dengan membaca entri ini sepenuhnya.

awek baru tauke

awek baru tauke

awek baru tauke

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

171 responses to Taukey Jambu Memang Kacak, Kini Ada Kekasih Baru?

  1. ayu says:

    peh..dasat ar dia nie..kejap awek 2 kejap awek nie..mesti belajar ngan dukun indon nie..hehe

    0

    0
    • Selitone Cold says:

      Taukeh….!!! Lu memang lelaki lah bro..!!

      0

      0
      • ahaks says:

        kalau dah semua sponsor..gadis mana tak nak????

        0

        0
        • am says:

          abang nara ketinggalan betollah.dah tntulah 2 bakal bini die.

          0

          0
        • Juala Ikan says:

          kalau setakat muka perempuan macam gini…bersepah kat Pasar Borong SeLayang..

          0

          0
        • Buang Maser Jer La hai says:

          MERAPIK..LA

          TAK PAYAH LA BUKAK KELAS LAH HAI.

          KASI KREDIT CARD, BAWAK GI SHOPPING SETIAP HARI AHAD, BELI HANDBAG, KASI KERETA SEBEJIK…LEKATLAH PEREMPUAN TU…

          0

          0
        • Ahkak Khampung Sebehrang says:

          gheli lah ahkak jhantan macham ni !

          0

          0
        • Silahkanlahkan Jhawab ??? says:

          Ahkak senghau yekhhh???

          Khenaper ahkak gheli jhantan macham ghini? Ahkak nak mhuka macham Bhrad Phitt ahtau Dhavid Bekham???

          0

          0
        • CERMIN KEDAI PAJAK GADAI says:

          POMPUAN SEKARANG KEPALA HOTAK INGAT TANDA “$” JER…

          TAK TERKEJUT LA KALAU POMPUAN2 MACAM NI SENANG DIPERMAIKAN KAN KAN?

          0

          0
        • bujang says:

          Tak payah pasar borong, kat toilet awam ramai,
          ko beli top-up, belanja makan nasik lemak daun pisang pun leh dapat….aku x pernahlah cuba lagi…

          Tapi bila ramai yg. cakap2 caya jugak…tapi kategori bohsialahhhhh…
          Dijauhkanlah …….janganlah buat maksiat.
          Kalu nk. pi pinang kawin abis cerita……
          Takut nnt. kepala tokey jambu bersepai kena pukul kerana pompuan….

          0

          0
        • macho says:

          Dorang dah nak kahwin kan..ape yg die tengok kat tauke ni..pompuan nie pandang harta je..nak cakap tauke ensem muka mcm taik..aku lagi ensem ade iras2 nichkhun lagi..haha

          0

          0
        • puihh says:

          Alah bukan lawa pon pompuan nie..awek aku lagi cun..

          0

          0
        • bujang says:

          ngongkek bagus kut….

          0

          0
        • macho giler says:

          wei bongok..macho..muka nko pun sama cam rapla jingga..shit u..ensem konon..tunjuk ar gambar ko..aku dah standby besen nak muntah tgk muka nko..ops..besen kecik..jab aku amik tempayan…eh bathup la lagi besar..macho si bongok..

          0

          0
        • aku says:

          ak xnk pon…hahahah buueekk!

          0

          0
      • Renungkanlah says:

        tukar2 pompuan tak semestinya ‘lelaki’ hebat !!!!!!

        mungkin ayat tak ppwer, ketiak busuk, mulut bau loji penapis sisa kumbahan dan seluar dalam tak basuk 2 minggu

        ade benar?? ha ha ha

        0

        0
        • Ratu Pil Kurus.com says:

          mati pucuk pun ramai gak..awwwww.

          0

          0
        • Pak Tam Tukang Urut Professional says:

          mungkin telur labuh,senget sebelah..susah dapat anak. jom mengurut..meh?

          0

          0
        • Selitone Cold says:

          Pak Tam Tukang Urut Professional…. kalo telur labuh, senget sebelah, tu sakit HERNIA… tak der nya nak lega kalo diurut. Buat Minor surgery jer. Meh doktor Selitone nak bedah meh….!! Tak sakit aih… nak guna pisau potong daging jer… hahahah!!

          0

          0
        • Ahkak Senghau says:

          ahkak pernah berchinta denghan jahntan si pholan ni. Mhuka boleh tahan ghak la. Wakhtu berchinta dhlama MSN…fhuyoh….mhuka macam Ahron Aziz. Ahkak atur lah phertemuan kat thasik kat rhumah ahkak.

          Ahkak jhumpa la scehara ‘live’…dah phenat bechinta dalam ahlam mahya. Ya rhabbi..bila bechakap mhulut berbhau phekong..mcham jamban bas exshpress…

          ahkak photong shtim la….therus ahkak rheject..

          0

          0
      • mulut capoi says:

        melekat macam anjing haaa….barulah padannn..
        Allah nampak apa yg. anda lakukan………
        Subhanallah……manusia gila maksiat.

        0

        0
  2. noname says:

    wow! dahsyat!

    0

    0
  3. panda says:

    minggu lepas baru makan kat kedai yg sama dgn tauke n aweks dia ni dekat area damansara perdana, betul kot aweks dia sebab terdengar that girl call B!!~

    0

    0
  4. yenyen says:

    betul la tu kot..pernah juga nampak dorg ni..kt restoran..mula2 tk perasan taukeh tapi perasan awek dia je..mmg cun..hahaha…

    0

    0
  5. makcikcantek says:

    hebat…xde la hensem mana pun kan…tapi gf2 dia bole tahan~

    0

    0
  6. KaChing says:

    Sokong Abang Nara. Taukey bukak kelas ngorat jadik pengetua. Timbalannya pulak si Mamat bersepah tu…huhuhu

    0

    0
  7. Tak Minat Artis says:

    sesng je lengan tu sentuh buah dada…

    byk sgt mkn buah jambu sbb tula makin gatal…

    0

    0
  8. lakiorg says:

    anak ad 6 org tp usung ank dara org ke hulu ke hilir..hrp2 smpai ke jinjg plamin jgn hbis sepah madu dbuang..true story bnda mcm ni mmg dh bnyk tjdi klu sape2 copule dgn laki org..

    0

    0
  9. syampu sunsilk says:

    aku pom pnah jumpe gak ..tauke ni pendek je org nyer..

    0

    0
  10. jabun says:

    jambu dia banyak air arr

    0

    0
  11. hariz says:

    tauke….nk blajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!………..

    0

    0
  12. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Heran sungguh haku nengok….mcm mana awek2 cun bleh sangkut ngan taukeh jambu nie…nak kata hensem lagi macho, x pun…nak kata duit berkepuk2, x rasanyaaa….modal ayat2 power je ke….

    0

    0
    • sakura says:

      psl taukeh ni artis! dulu mase blom jd artis, ade ke awek cun nk kt die? walaupun duit tak berkepuk, tuk dak2 baru nk naik kn, janji artis! bleh tumpang glamor!

      0

      0
  13. tulip says:

    walau muka x kacak maybe sekali dia bercakap awek dh termkn kta2 manis,hebat gak tu

    0

    0
  14. AM says:

    boleh tak kalau aku nak cakap
    B= stand for babi..
    hahaha..sesuaiiii

    0

    0
  15. apeponxboley says:

    geli aku tgk…..;p

    0

    0
  16. ape ponxboley la says:

    geli beb aku tgk…

    0

    0
  17. rosalinda says:

    ummm asyik tukar pompuan jew dari situ dah tau mcm mana….

    0

    0
  18. Zetty says:

    minah ni aku kenal woiii.. bagus la mmg same2 miang dua2 ni..

    0

    0
  19. mencik ah dia ni! says:

    B=Bavi? Huhu..
    Pmpuan 2 pun,asal retis rupa buruk pun leh sangkut! Adess..

    0

    0
  20. Biasa je Biasa je says:

    alaa klu tauke tu x femes, xde duit, xde nye pmpuan tu nk kt dia…xde la hensem pn…asal ade duit, jalannnnn, muka berkerutu pn nmpk licin jer..huhu

    0

    0
  21. no name says:

    wlau pn muka pecah lobang jamban jgn main2 ow..hahahahaha

    0

    0
  22. lily says:

    buta ke mata awek2 tu..punya le hodoh mamat ni boleh dorang terpikat…

    0

    0
  23. kerak says:

    beliau ni pewaris shah bunga.

    0

    0
  24. siti nurhaliza says:

    Serabut aku tgk lelaki ni. Tak minat langsung..mcm ensem.

    0

    0
  25. elle says:

    peeerrrgghh….okaylaaa tu,minah tu pn janda……
    sesuai laa dgn tauke……

    0

    0
    • mulut capoi says:

      KALI NI AWEK DIA CUN……HEHHHH…..AKU INGAT TOKEY TU PUNYA GOMOI…………..
      SESIAPA NAMPAK JANGAN SUBAHAT PANGGIL PIHAK BERWAJIB TANGKAP AJE…
      HABISSSS CITER……BANTERAS MAKSIAT.

      CUBA ENDAP2 SEKARANG DIA KAT MANE…?.

      0

      0
  26. mummy honey says:

    Baru bcinta…. tp bgambar mcm sudah bnikah je…. Yg untung lelaki….

    0

    0
  27. Bro says:

    haha! ayat nak manis sbb tu ramai aweks menempel kt dia..haha! sekali dengar meleleh je… haha!

    0

    0
  28. aini kot says:

    alaaa..dah femes..mesti la ramai yg sangkut..muka awek2 dia ni pun..cam kaki cangkul gak la..kaki nak femes punya muka..

    0

    0
  29. cadbury says:

    sian anak2 dia..kalo dia tau bapak diorang mcm ni rupanya

    0

    0
  30. lucifer says:

    B for Burit…..

    0

    0
  31. student bandung says:

    ceh

    0

    0
  32. merenyammmmm says:

    mmg laki org nih….ayat power n pjg akal..tau je tak tik nak ngorat anak dara yg ngokkk….adik aku pun camtu…3 bln kenal snggup buang kuarga….nak kejar laki org….

    0

    0
  33. Norshaliza Md Sah says:

    bawak2 le brtobat, toke ni bukan ke dah kwin…?perempuan gedik…..

    0

    0
  34. beta draconis says:

    tauke gune ilmu luar biasa dari yg biasa..semoga berbahgia hendaknya

    0

    0
  35. Vogue says:

    Bia la dye . Nk tkr2 aweks pown ! Yg cment maki tk tentu pasal ne np ? Jeles ? Hmmmmm manusia !

    0

    0
  36. didi says:

    aku sendiri penah kene tpu ngan tauke
    aku ni ex gf die dlu.die ni mmg penipu.sumpah,
    aku jujur cakap dia ni mmg pndai ayat.dia cakap nak jadikan aku mak pd anak2 die.padahal mase tu dia dah ade pmpn len.sumpah die penipu.buaya lak tu

    0

    0
  37. ntah says:

    guna ilmu batin kot..hahhaha

    0

    0
  38. Reena says:

    Kacak? Tak agak-agak..statement tahap maharaja lawak..

    0

    0
  39. lucai says:

    ala..ni tauke jambu batu kot sbb muke pom sebiji cam jambu pom..hehe da tauke mesti la duit byk, x heran pun kalu dpt perempuan muda or sexy mexy semuanye $$$$$$$$$

    0

    0
  40. yan says:

    korang ni suma salah la…pompuan sebenarnya suke laki pndai amik ati, pandai wat lawak…ade sense of humor…duit bukan ukuran sgt pn…tu cuma bonus je…

    0

    0
  41. grown says:

    aku rasa awek kat ketiga-tiga gambar tu sama orang ar.

    0

    0
  42. awekdia says:

    si B janda baru lepas idah..dulu kahwin dengan orang, tpi bersekududukan dengan orang lain..padan lah dua orang..hukum karma dunia orang kata

    0

    0
  43. meeradiana says:

    dah ada anak pun masih buat perangai cam org muda..??hmmee..

    0

    0
  44. Rayy says:

    Hahahaa.. geli seh.
    awek nie pon xdala lawa sngt..
    biasa2 sja.. awek kg aku cun2 lg kot..

    0

    0
  45. wanny damia says:

    TAUKE MMG GTAL…XPYH CKP BYK,…MCM KEMARUK DH TROK SGT2,SEBB TU JD CMTU,NSEB KO AR PMP NK SGT TAUKE NIH,DR KO AMBK TAUKE NIH,BAIK KO CR TAUKE IKAN KT PSAR…

    0

    0
  46. eva says:

    Tauke ni sebenarnya ape statusnya? suami org ke, duda weh?x expose sgt citer psl family dier…

    0

    0
  47. bonda says:

    tak berkenan sungguh dgn perangai tokeh ni…dlm satu ranc kat tv dulu bulan ramadan dia boleh cakap mengarut tak ingat dunia

    0

    0
  48. tokey,ko tgh laku ni henjut je..hehehe..tapi pandai2lah jaga nama jgn sampai memusnahkan karier ko dah..aku tak sokong dan tak jugak galakkan

    0

    0
    • momot says:

      waa vokalis umbrella.. dulu mmg lagu2 korang jd favorite saya.. ‘hingga ke saat ini, ku masih terkenangkan”.. hehehe

      0

      0
  49. ajussi says:

    femfuan murahan… memang la senang dapat…
    sblm tokeh ni peluk ramai lg tokeh2 yg dah pelok2 femfuans2 niiii.. bsepah sepah..
    blanje nasi goreng je dah bleh usung ke sana ke mari…

    0

    0
  50. kaki ayam says:

    dah kena AIDS baru tau ko tauke…mane tak nyer slalu jer tukar2 awek nie…

    0

    0
  51. natasha says:

    nama pompuan tu mira,dlu dia best fren aku. skg ni dia dh mcm lupa daratan. kalo korang nk thu pompuan ni bru je kwin thun ni..x smpai sbulan mcm tu cerai

    0

    0
    • nadia says:

      a’ah name die meera. die slalu jd budak litar. kaki club,minum,hyper sosial kan.dia kawin stgh tahun je lepastu bcerai dah. sebelum ni org nampak die dating dgn bdak raja lawak kmpulan R2 yg gemok tu.

      0

      0
      • adik sesal says:

        hehehehe sebut sal meera nih,aku tau sngat la die nih mcm ner doe,tpi bgus jgak die bercerai ngan firdaus amini tuh…..der hikmah smua nih…..bukan bley wat bini meera nih,mate duitan,pncuri plak huhhh bnyak g lar,pkai bb pown utang heheheh bank cri aku lak hahaha kecoh tol dak meera nih

        0

        0
        • shima says:

          adik sesal. kau knal ex laki meera meera ni? kau ni mst kawan baik die dl kan smpai org bank cr kau…kesiann hahaha…ntah2 dia ni masa kawin pn still cr laki lain. sbb tu kna cerai. mak bapak org alim tp anak nauzubillah.
          ade kwn aku knal die ni kate die ni pun mcm ‘call girl’ jg…so sesuai la tu xmustahil artis mcm tauke ni dpt pmpuan sadis mcm dia ni..

          0

          0
        • adik sesal says:

          trsngat knal ex meera tue………kau mcm taw2 jerk prngai meera tu kan hehe…mak bapak die tuh nmpak jer alim shima…..padahal huhu tpi aku dengar citer kes dorang cerai ckup gempax wey…..meera time ngan laki die dlu leh ade scandal ngan iwan r2 tu…dasat n c meera nie…aku penah nampak meera ngan iwan r2 tue kat jalan dorai…siap pelok2 lgi,padahal da kawin wktu tu….renung2kan la dn pkir2 kan la….

          0

          0
        • shima says:

          aku dl pn pnah rapat ngan dia ni kott. sape xknal minah kaki club ni. tonggak botol sikit mabuk mcm nak mati. org kg klua banda cmtula kot. alah,bkan dgn iwan tu je..mane2 laki die jmpa pn smua die pelok ciom. bajet mak saleh kononla. mak bapak die subuh2 g masjid,anaknya subuh2 br balik dr club. hahaha.tak rugi pn ex laki die tu cerai. bl2 die nak pn bleh dpat meera tu..nauzubillah lagi aku asyk ngumpat die je..hihi..
          die plak lg famos dr mamat hidung bsar ni.

          0

          0
        • Erul says:

          Xyh la nk libatkan mak bapak die doe. Klu da slh die, slhkn die je la. Korg2 ni pn cm la baik sgt an. Lantak jer la dorg ni nk buat ape pn. Tgk je smpai bila dorg nie.

          0

          0
        • elle says:

          Dengar cite diorg bercerai sbb tam tu suke pukul meera,amik dadah laaa….betul ke?

          0

          0
        • adik sesal says:

          bese la da x nak,mcm2 la cte nye……setau aku tam tu syg sngat kat mera tu,aku tau sbb aku pnah stay satu umah ngan dorang tu….spe yg pkul spe pon aku tau……bukti yg meera tu curang pon aku de,…..bukan nk bckup c tam tu,tpi knytaan…..psal dadah mmng lgi la mngarut…..heheh klau kte nk ckap pon kte skdar org luar,pe yg trjdi antra umah tngga dorang dlu,dorang je yg tau kannn hehee x silap aku dorang bru cerai bru nk msuk 3 bulan,tpi die da knal taukeh da 4-3 bulan,kat c tu pon da nmpak kan…….dorang jgak yg ckap,aku tau pon kat ohbulan,

          0

          0
        • rempit kuala selangor says:

          ku tengk cikgu ramli mcham kene maen2 jee dengn anak2 die kan??

          0

          0
        • Ganja says:

          Ko ni mst ahli keluarga tam kn? Sebb tu bckup tam. Aku pn de gak dgr cite yg korg ni keluarga miskin. Smpai nk kawen pn, keluarga perempuan yg support. Xyh la nk cite buruk org je. Tgk dulu diri tu. Psl ganja tu, da terang2 memg die mbik. Kwn2 die sume tahu kot. Kt mane die mbik brg tu pn aku tahu huhu

          0

          0
        • Peah gosip says:

          Rempit kuala selangor,buasir,kembang,tauke adalah org yg sama.huhu

          0

          0
        • peah gosip says:

          ganja,stone lebihh,nak tahu n janda hot pun org yg sama huhu

          0

          0
        • rongak says:

          haha bgus la klu ko da tahu. sblm nk kate org,tgk diri sndiri dlu k. jgn nk buat cm peminta sedekah sgt la. xgentle lgsg. huhu biasela klu org da xde duit, xde rupa lak ,memg cm tuh la. nk tarik perhatian dan mintx simpati.

          0

          0
      • elle says:

        budak kampung bile masuk bandar biasa laaa…..kena renjatan budaya!!
        mak die nmpk je alim….anak minum arak selamber jer….
        mungkin mak die bukan sembah allah kot….
        mazhab lain….

        lg pn eloklaaa minah nie dgn tauke…….tauke tu pn byk je pompuan die bwk masuk dlm blog abg nara nie….

        lepas nie pompuan mana laaa pulak….

        0

        0
        • Intan says:

          Korg punye statment ni sume betol ke? Korg de bukti ?

          0

          0
        • buasir says:

          ganja:hehe dgr citer ke ko yg tau citer.?hahaha.mne khwin x sponsor mybe meera 2 dh prnah pregnant dulu sblum nie..khwin nie pun juz nk ttup malu je..miskin x miskin sgt la..skurang2 nye x mntk duit kt bpak ko gnja.hahahahaha.opps.sorry.ayt pnas.

          0

          0
        • kembang says:

          salam…..
          inilah balasan bile keburukan org lain suke diagung2kan sedangkan anak sendiri hancurrr……
          perempuan pulak tu…..apekah tindakan seorg ibu/bapa??
          gembira gambar anak bersepah di dalam internet?
          sambil berpeluk2kan bersama lelaki….
          anda lebih tau halal haram….
          anda juga seorg guru…..ptt menjadi cth yg baik……mampu mendidik anak bangsa malah anda ptt lebih mampu mendidik anak sendiri dgn lebih baik…..
          nyata anda mmg gagal mendidik anak….
          mau kawen,dikawenkan…..
          mau bercerai…maka mereka bercerai….
          nauzubillah…..

          0

          0
        • stone lebihhhh says:

          ye ke? kire ok la ko xmintx duit mak bapak die untuk beli ganja. tp klu mintx duit kt adik die untuk beli rokok cmne lak? xnmpk ke yg ko sgt xde duit?? hahaha! berubah2 la weiii. die da sggup terima ko pon da cukup bgus. time ko kene halau kt rumah sewa dlu,sape yg kutip ko?? kwn2 ko??? ade yg sudi tlg ko? xde kan??!! sblom nk ngate org,tgk diri awak tu dlu k. siap g keje,bapak mertua bg duit. hahahaha duit die lg ko bedal. xkeje,duk umah tahu nk makan sedap2. ciannnnn. dah la rupa xde…!!!

          0

          0
        • tauke says:

          aku ghase kann,stonee lebihhh tu masti meera kannn,mcm bck up diri sndri je sdarii hiehie,apa-apa pon hope kamo bhgia ok,nnti buat anak bnyak-bnyak iyer

          0

          0
        • betty says:

          elle : ko ni pon sibok nk ngate org asal? ko pown same jer. masuk kuar club, mak bapak ko bkn tahu pon. ko tuh lg kg,duk kt kg org asli tuh. haha last2 kawen gn laki org. kesiannn… da xlaku sgt ke weiiii hahahahahaha

          0

          0
    • nak tahu says:

      Ko ni mandai2 je kn. Agk2 la xsmpi sebulan. Cite xyh nk gempak sgt weiii. Ko knl rpt sgt ke gn meera tu? Siap ko bole tahu die kawen xsmpi sebulan? Jgn buat fitnah doeee

      0

      0
  52. macho_man says:

    Pada yan….Alaaaa…xpyh ckp kata ayat maniss…dunia skang dh nyata…xpyh ayat lebih2…buka dompet tnjuk duit kepokkk…kompom awek lekat…pmpuan yg xpandang duit sgt pyh nk cr bebbb…ini realiti…xcaya pi wat survey….hohohoho…pmpuan dh serah diri henjut je…itu yg die nk rasenye…janji pulussss mesti mau masyukkkkkkkkkkk…hahahaha

    0

    0
  53. Hot mommy says:

    kacak ker…gurl tue main sebat jer..nak glamournya pasal…hihihi…asalkn bahagia la…

    0

    0
  54. ikan kakarot says:

    bertaubatlah

    0

    0
  55. weqda says:

    pompuan ni da kwin da sbnarnye..tp curang..ak knal pompuan nie..sial pompuan nie…

    0

    0
    • janda hot says:

      DIe da cerai pon ngok. Jgn sesedap nk sialkn org. Aku kwn meera. Aku tahu sumenyaaa, xyh nk sibok jg tepi kain org la weiiii

      0

      0
      • elle says:

        hahahahahha….padan laa aback up mira nie…sama janda dgn mira :p

        0

        0
      • Cousin ko says:

        Elle,ko xyh sibok2 hal org la. Rumah tangga ko pn tunggang terbalik. Time ko stwdrs dulu,ramai ckp ko tu meal in flight. Hahaahha kesian! Skrg da gndung kn,nth anak sape nth haahaha

        0

        0
  56. wunan says:

    bodoh punya taukeh!!!!jangan dok wat prangai cm sial la…jadi la lelaki budiman cket..apa2 pown fuck u…

    0

    0
  57. didi says:

    tauke pakai honda warna puteh.dia penah dtg umah aku dulu nak jmpe mak aku sbb nak bwk aku kua,dia ckp dia seyes ngan aku,dia kata dia dah cerai and exbini dia dh kawen ngan polis.dia tunjuk gmbr die and anak dia.pastu mase tu aku nak dok mlake die ckp nk ikut and buat umah kat situ.die ckp taknak jauh dr aku la.padahal PENIPU.bila aku smpai je melaka,aku kol dia,PEREMPUAN lain yang angkat and PEREMPUAN tu ckp dia tu GF tauke.And bila aku tny tauke,dia ckp tu PA dia.bukan GF.Tauke pernah mintak aku topup sebab dia cakap dia takde show so takde duet.Aku pernah pergi rumah dia.sbb dia nak tunjuk.dia mmg gatal seyh.nsb bek umah dia kiri kanan ada orang dan aku suruh bukak pintu kalo tak mmg kena aku ngan dia.DIA MEMANG GATAL.Aku bukan nak aibkan dia tapi aku nak BAGI AMARAN dekat perempuan yang akan dan tengah cair dengan tauke.HATI-HATI sbb dia ni penipu.Gambar mak aku,aku and dia ada lagi dlm simpanan aku.DIA PENIPU tak seperti yg peminat dia sangka.AKu berani bersumpah apa yang aku cakap adalah benar.

    JUST HATI-HATI dengan BUAYA ni

    HATI-HATI

    Didi

    0

    0
    • bujang says:

      kesian ko Didi….ko mangsa keberapa?.
      Lain kali hati2, terutama bila belanja makan / minum. Walaupun abg. bujang lelaki tapi ingin nasihatkan pada semua gadis2/perempuan….waspada selalu, terutama perkenalan melalui fb ramai yg. terpedaya, baik lelaki/perempuan.

      Jaga pemakaian, maruah, pergaulan, jangan berani terima pelawaan dari org. yg. kita x kenal.

      Perempuan yg. baik untuk lelaki baik.

      0

      0
    • jejaka k says:

      otak kau didi…cakaplah tauke xanak kau..terus kau nak aibkan dia..kete dia pun salah lagi nak ngumpat org…insaflah..sok masuk kubur tak sempat nak mintak maaf..

      0

      0
    • macho giler says:

      wei didi..perangai ko molek sangat ke?kete dia pun salah lagi mau citer…bagus sgt ke kau tu?bersumpah konon…sumpah taik kucing…kalau ko nak tau aku ni adik tauke..meh add aku [email protected] aku nak tgk kebenaran kata2 ko..

      0

      0
  58. pensebok says:

    die ni suke bg number dye kt mane2 pompuan yg die suke kt fb tu.. pastu suruh2 cal die.. hishh.. tah ape2.. sape yg sng cair tu, n pantang la artis sikit, haa.. cmni la jadinye.

    0

    0
  59. jopon says:

    err.. sapa tokey jambu ni? glamer ke? apesal aku x kenal pon

    0

    0
  60. jantan lahanat says:

    lelaki nilai pompuan melalui mata, pompuan nilai lelaki melalui telinga…so ak x heran klu laki x hensem dpt awek cun walaupon dia miskin…tp ak heran klu laki hensem dpt pompuan muka buruk…must be sumthin wrong there

    0

    0
  61. INDONESIA says:

    TIDAK ADA BAGUS-BAGUSNYA ARTIS MALINGSIA . ARTISNYA HANYA PEREK DAN PELACUR . HATI-HATI DENGAN WEB INI . DALAM SEMINGGU AKAN ..

    0

    0
    • bujang says:

      TERUSKANLAH DALAM SEMINGGU AKAN……?.
      MUNGKIN TENGAH TAIP TADI KO MATI KUT….
      ATAU PC KO X BAYAR BIL ………

      NANTI JANGAN LUPA CONTINUE….
      TAIK KUCIN PUNYA OLANG.

      0

      0
      • Tak Minat Artis says:

        hahahahaha…

        tak tahan gelak aku baca komen si bujang ni….

        agaknya dalam seminggu dia tu akan tertelan taik kucing kot…hahaha….

        0

        0
      • pheng says:

        ahahahahaha!kelaka smpai ilang senggugut aku bc komen nih haha!

        0

        0
    • Indon Kalah!! says:

      abis tu yg Peterporn tu ko tak pikir lak..bajet Hollywood. buat sexy vid. WTH!!

      0

      0
  62. koko says:

    satahu aku die ni blm brcerai lgi…da ada perempuan len…kesian sape jdi bini ko nti…

    0

    0
  63. asal poket penuh ramai yg sangkut..hehe

    0

    0
  64. […] Wah! Hebat betul abang taukey kita ni . .harap2 ini bukan taukey perempuan ek . ..hehe. lihat lagi gambar dibawah . .kredit gambar dari BeautifulNara […]

    0

    0
  65. Selendang Kuning says:

    Istilah kacak tuuu…tak yah lah guna…saya tengok rupe taukey tak kacak langsung…saya rasa kambing lagi kacak…kah kah kah kah

    0

    0
  66. Bebe says:

    CER KALO SI JAMBU NI XJD FOFULAR, OWNG NENGOK PON XNAKK…CER KLO ANNEY KT KEDAI MAMAK 2 PON MASUK PROGERAM REALITI KATANYE N MENANG COMPEM OWNG PON NAK EVEN BADAN MANYAK MULU2 MAAA…N MUKA BANYAK ITAMM TERLEBEY MANIESZZZZZ SUDAHH…HUHUHU

    0

    0
  67. sape2 says:

    dye ni xmalu kt ank2 dye ke?

    0

    0
  68. HoHoi says:

    Mcm ni kew tauke nk bwat bini….huhu…si meera ni pompan mrhn tahu dok??Kaki clubbing,gadis litar….org siap pgl dia ‘CALL GIRL’ lagii…Kesian mk bpk diee…aru kwin lps tu cerai…Mmg laa..

    0

    0
  69. shika says:

    humm..xau nak kata ape..sblom ni ngan pmpuan lain, skrg ni pmpuan lain.. so, die divorce sblom ni maybe kite da bley nilai sndiri. btw tauke kalau x jadi artis, xtau la pmpuan ni ke die ke x…pakal la die ni artis…

    0

    0
  70. hamba allah says:

    tak abes2 mengumpat….insaflah der…esok mati tak sempat nak mintak maaf..bawaklah dosa bunuh saudara sendiri berbakul2..masuk dalam kubur..macamana kau nak maju.asyik jaga tepi kain org..aibkan org..diri sendiri takuk mcm tu..hmmmm

    0

    0
  71. gadis ayu says:

    tu r sal…drg ni sebab tu tak maju..asyik nak drop orang lain..jenis manusia camni lah kita panggil me LAYU..layuuuuu terus…

    0

    0
  72. pendeta says:

    tak minat or tak kenal tauke??? pelik..kalau aku tak minat org tu..artikel dia pun aku tak bace..lagi pulak nak komen2…bodo punya olang..tobat la weiii!!!

    0

    0
  73. fan jambu says:

    lepas ni korang tgk plak fan2 jambu ngamuk!!! kami tau yg komen2 ni pun bekas awek tauke or musuh dia..apa nak jadi lah…bongok punya orang..keje nak mengumpat

    0

    0
  74. si luman says:

    camne si meera tu tak lari…kalau laki tak keje asyik ngangkang je kat umah..siap nak jual bini..harapkan duit bini..nmpk sgt yg komen si meera ni rapat ngn sitam tu yg bukan main bakeup lagi…sudah lah dik..yg lepas tu lepas..jgn asyik iri hati kat org lain..masing2 cuba cari kebahagiaan sendiri lagi ada faedah daripada dok ngumpat org..

    0

    0
    • si luman 2 says:

      mne ang taw laki dia x keja??ang ni mami jarum ka??mai dok penang mai,yg ang pon 1 la,jgn dok buat2 crita nohhh,x baekkk

      0

      0
      • serba tahu says:

        aku tahu la….. sebb aku kwn ko….. dah la tam,aku kwn ko lame…. ko hdup memg senang dgn pmpuan support ko….. aku da byk kali nasihatkn meera tu jgn kawen gn ko, tp die degil. gf ko yg kt kg tu memg ko bodoh2kn je. kesiannn. kdg2 aku tgk meera tu cm bodo gak….. leyh terima lelaki cm ko……

        0

        0
  75. tuan tanah 360 says:

    korang nak maki2 kat sini pehal?sekurang2nya si tauke tu usaha nak majukan diri..tu hal peribadi aku taknak tau..cubalah korang majukan diri..ingat senang nak jadi pelawak?aku try 4 kali pun tak lepas2 sampai musim ke 6 ni..korang dpt apa mengumpat kat sini..tak baik..tuhan marah membenci sesama sendiri..lebih2 lagi sesama islam…kafir je yg buat benda2 bodo camni..kepada tauke ..jaga nama awak ok..sy tetap menyokong…biar apa org nak kata..aku pun tak suka campur hal peribadi kau..tapi aku suka bakat kau..go for it

    0

    0
  76. anti ngumpat says:

    mengumpat itu sama dosa besar seperti membunuh saudara sendiri..tak abes2 iri hati kat org.. we love tauke!!!

    0

    0
  77. taik kucing says:

    Tauke ni ad ank bini lg…aku rasa ganja tu meera..x tawu malu pnye betina…nkbrampas laki org…bini dy member baik akulh…aku tawu kisah dorg..
    da xlaku sgt ke weiiiiu smpi laki org pun nk rmpas..bodo pnye meera..

    0

    0
  78. Taik kucing 2 says:

    Ko xleyh nk slhkn meera sorg,tauke pn same je……Klu die sdr die laki org,xde la die menggatal kn….. Huhu meera ni nth btol syg die ke x agknya…..Sebb aku rs,tauke ni bkb taste meera….. Mybe die sj melayan…. aku pena dgr jugak yg tauke ni kaki busuk..betol

    0

    0