Written by AbangNara | October 30th, 2014

Sedih. Kalau Abang Nara sehari tak jumpa anak-anak pun dah rasa rindu yang teramat, inikan pula Tauke Jambu yang dah tak jumpa 3 orang anaknya hasil perkahwinan pertama selama 10 tahun. Serius lama sangat tue. Mesti Tauke rindu serindu-rindunya mahu melihat wajah, keletah dan aksi anak-anaknya. Agak menyedihkan kerana Tauke memaklumkan yang dia memang terputus hubungan dan tidak tahu cara untuk ‘contact’ anak-anaknya itu.

tauke jambu dah kahwin

Kalau tak silap Abang Nara, Tauke Jambu sudah pun berkahwin sebanyak 3 kali. Bercerita mengenai anak-anak hasil perkahwinan pertamanya itu, Tauke berkata:-

Saya tidak bertemu anak-anak saya semenjak tahun 2004. Saya memang terputus hubungan dengan bekas isteri yang menjaga tiga orang anak saya. Tiga orang anak saya itu adalah menerusi perkahwinan pertama saya.

Saya sangat rindu dengan anak-anak saya. Saya memang tidak tahu bagaimana mahu berhubung dengan mereka. Saya pernah terjumpa dengan seorang anak saya di Facebook dan cuba menghubunginya di sana.

Tetapi selepas itu, saya terus disekat. Saya pun tidak tahu apakah sebabnya. Tapi saya memang sangat merindukan mereka dan berharap dapat bertemu dengan mereka satu hari nanti

tauke jambu

Hmmmm. Abang Nara dapat bayangkan betapa rindunya Tauke kepada anak-anaknya. Bersabarlah Tauke. Insya Allah suatu hari nanti pasti akan ketemu jua. Buat masa ini, perlahan-lahan cubalah cari maklumat mengenai bekas isteri dan anak-anak anda. Abang Nara pasti mereka juga dahagakan kasih seorang ayah. Bak kata pepatah, air yang dicincang pasti tidak akan putus. Semoga akan ketemu jua suatu hari nanti. Sumber portal GUA.

P.S: Penggunaan bahan anti kebocoran

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 responses to Tauke Jambu Sudah 10 Tahun Tak Jumpa Anak-Anak

  1. ade aku kisah ker says:

    Jawapan bangang dr sorg yg bangang! ko sndr sebok cri awek seksi2 smpi lupe anak..alasan ssh nk carik ke mmg xnak carik? hahaa..bodo

    1

    0
    • AWEK JAMBU says:

      Ko anak dia ke?? mcm frust jekk!!! hewhew

      0

      0
      • ade aku kisah ker says:

        anak ape nyer..aku ckp mender yg btl la..cehh..ko nk bekap mender yg slh ke?

        0

        0
        • anti BN says:

          DNA dalam jubor Saiful Bukhari boleh plak cari; kapal terbang MH hilang ko tak nak cari2? Pembohong UMNO

          0

          0
        • Olga says:

          Tauke Jambu…lawak entah haper2. Saper la yg rajin melayan lawan bodoh dia neh?
          Rimassssss….

          0

          0
        • awek jambu says:

          x de la bekap.. mcm kelakar je ko komen.. yg ko sakit hati sgt dah kenape??

          0

          0
        • Merepek says:

          apa masaalah dia ni sebenarnya… dah 10 tahun tu…ko la yg patut kerja keras cari anak2 ko. sampai camni skali?????

          0

          0
        • whateverrrr says:

          propa je neh. sedekad baru nak rindu? cari je ipar duai/mertua n rakan2 kau tanya dimana ex-wife ko. itu pun nk kena ajar ke ???

          0

          0
        • Anonymous says:

          Nak seribu daya…taknak seribu dalih beruk..eh beruk plak,,,,bro..

          0

          0
    • makjenab says:

      ntah2 anak2 dia pun tak nk jmper dia. kita mana tau apa jd kat dia dgn exbini dia. kot2 tak berpisah cara baik, anak2 plak nmpk mak diorg susah pyh sorg diri besarkn diorg, naik meluat dgn bapak sendiri sbb mcm tak pnah amik pdulik kat diorg.
      tuh kot sbb anak dia block dia kat FB.

      pnah jadi aku member aku, mak bapak dia cerai bukan cara baik, so dia tak suka kat bapak dia. amik masa bertahun utk dia maafkan apa yg bapak dia buat kat mak dia. tapi now, alhamdulillah, dia dah ok dgn bapak dia, wpun jarang jmpa.

      0

      0
      • Diva says:

        Aku mcm tu…anak dr penceraian. Mmg bapak aku x cari aku smpi aku nikah. Skrg aku beranak..dah anak 2 baru aku jumpa family bapak aku . Itupun sbb anak2 Tanya. Mak tiri.. bapak aku pun ckp lupakan kisah dulu. Aku mmg susah nak lupa sbb aku mmg jadi mangsa..kiri kanan org tak suka. Mak buat Hal lain..sedih ooo.jd mangsa penceraian. skrg aku dah tuo…aku lupalah kisah dulu. Mcm kes Rita ke dia ni…mmg jenis jantan yg Ada anak dr bini baru mudah lupa anak terdahulu…mmg terjadipunn. Anak bole pikir sendirik..apa lg umur muda..dendam membara..pada taukeh ni mcm jenis bapak lupa anak kot..10 tahun tu..klo ko sayang darah daging ko ..ko takkan Ada alasan nak jumpa anak sendirik..lainlah ko malu sure Ada kes lain plak kan

        0

        0
    • TAUKE JAMBU YG LUPA ASAL USUL says:

      TAUKE NI MEMANG SALAH SEEKOR RETIS YG LUPA ASAL USUL !!! TAK BERPIJAK DI BUMI YG NYATA !!!!
      ALASAN DISEKAT ???? TAK DE BUKTI PON KO DISEKAT !!!
      KO YG SEKAT ANAK KO ADALAH !!!
      KAWEN SAMPAI 3 KALI , MUNGKIN DAH TAKDE JODOH , TAPI DOA ANAK2 KO BOLEH KO BAWA SAMPAI MATI !!!!
      BIAR JADI LAKI TAK GUNA , TAPI JADILAH BAPAK YG BAIK N BERTANGGUNG JAWAB BG ANAK2 !!!
      JANGAN ASIK DOK CARI GRO JE KERJA !!!! ADEHHHHH

      0

      0
    • minah jambu booo layan biru says:

      baru sekarang nk ingat anak ha ? anak dh besar baruuuuuu lah nk ingat nk jumpa nk rindu huh ! dulu masa anak2 tu kecik dia buat bodohhhhh aje …ha sekarang budak2 tu dh besar emmmmm baru lah nk tengok n nk cari anak ! bapak cngini ponnnnnnnnnnnnn ada huh !

      0

      0
    • mojo says:

      Bukan 10 tahun tak jumpa anak…tapi 10 tahun lupakan anak.awek disco memang senang cari.

      0

      0
  2. kkk says:

    cam x ikhlas jer ker nk publisiti ..klu btol syang anak bolehkan mntak hak pnjagaan ank @ mntak keizinan mahkamah nk jmpa anak x slah rsenya lgpun anak sndiri. pelikkk ak

    0

    0
  3. Motip says:

    Motif la abang nara letak gambar gf tauke dekat artikel yg di rindu anak dia . Ke abang nara perli secara sembunyi ni . Mana tau anak dia pun sekarang umur sama dengan awek baru dia ni.

    0

    0
    • Farid says:

      Cuba bayangkan kalau gf dia ni tak jadi kahwin dengan tauke lepas kikis duit tauke , last last gf dia ni kahwin dengan anak tauke . Perhhh boleh jadi telenovela

      0

      0
  4. Jemah says:

    hello. Anak ko sihat sejahtera kat pasir gudang tu. Menipu sgt x taw mana anak ko. Lempang nakkk

    0

    0
    • apadaaaaaa ...... says:

      Jadik tauke ni menipu ke ????? TAUKE SILA BERI PENCERAHAN …. mustahil alasan tak masuk akal ….. msia ni kecik giler tak boleh nak carik …. 10 tahun terputus hubungan ??? Nampak sngt lalai jumpa anak … agak2 nafkah bg tak ? Klu tàk pernah miss nafkah anak2 4 sure tak terputus hubungan. Tak pun pegi kg bini & tnya lah org kg x wife. Tak yah nak nampak baik sngt … kata nak carik tp tak tau. Stmmnt tu hnya membodohkan diri sndirik jer. Apa2 pun ber tobatlah sbb tak bg nafkah & carik ler ank2 walau dorang mara sngt kat awk tp awk ttp ayah mrk. Berdosa besar klu ank2 tak nak ngaku ayah sndri & tak masuk syurga.

      0

      0
      • prihatin says:

        bukan lah nak bekap tauke. tapi memang wujud kes bila bercerai, ex wife tu terus putuskan hubungan langsung walaupun anak dgn bapak.
        opismet aku jadi kes mcm ni. dia nak bayar nafkah pun tak boleh, sebab nak cari ex-wife dia tak dpt dikesan dan ex wife dia yg tak nak member aku ni cari dia. kan tak elok mcm tu, member aku ni nak jumpa anak je pun..tapi dah duk lari sana sini sampai tak tahu nak cari kat mana. last2 terputus mcm tu je..kesian kat anak la. sebab mak ayah cerai, tapi anak jd mangsa. member aku still ada hak atas anak utk bg nafkah dan kasih syg.

        0

        0
        • Biskut says:

          Kalo btul2 n sungguh2 nk jumpa anak2 tu n tak dpt d kesan….pg repot polis n bw kes ke mahkamah. sbg bapa kpd anak2 tu, dia ada hak. ex wife dia mmg akan muncul punya kecuali la kalo dh migrate ke luar negara…hendak seribu daya..tak hendak seribu dalih.

          0

          0
        • apadaaaaaa ...... says:

          Salam @prihatin. Siannyer kwn awk tu. Slalunyer x wife yg nak lari2 ni. Terlalu broken hrtd terutama jk kes2 skandal. Sy faham maksud awk. Kes ni paling unik sbb kwn awk nak beri nafkah tp xwife tak nak. Sbnrnya nak cari ank2 ada jalan bgmn nak cari skiranya ank masih berbintikan nama ayah begitu juga x wife dngn ic skali. Gi pjbt pendaftaran klu ank dah sek pegi Kem Pendidikn. Where there’s a , will there’s a away. Klu ada duit skit upah Penyiasat Persendrian. Apa yg sy nak katakn disini tak susah & tdk juga senang tp ambil masa & tenaga. Jd susah nak kata kes kwn awk ni.

          0

          0
        • MAKLONG says:

          KALAU BETUL2 NAK BAGI NAFKAH TAK PAYAH CARI EX-WIFE.. BANK X PERNAH HALANG KALAU KITA NK BANK IN KAN DUIT, pergi jerk kat counter bank , cerita terus terang “saya hanya pernah tahu isteri saya pernah bukak akaun kat maybank nie , boleh tolong saya x, tujuan saya nk masukkan duit utk anak2, maaf encik terus terang hubungan kami dah terputus)…**** kamu bglah nama penuh bini ker , no ic bini ker , atau lain-lain yg seangkatan, semua maklumat kan bank simpan, kalau x pun suruh lah bank bersoalan jwb secret Q , kalau match mesti bank bagi nyer****

          Maklong cakap ni pun sebab maklong pernah emergency nak masukkan duit untuk adik maklong yg menghadapi kecemasan, tp time tu senanglah sikit sbb maklong tau no ic dia.

          dan banyak lagi jalan lain, salah satunya macam cerita adam dan hawa tu…benci mcm mana pun pasti ada salah seorang ahli keluarga akan menolong. Selagi awak nak tunjukkan tanggungjawab , pasti Allah akan membantu. Cuma cepat dan lambat

          0

          0
        • Anonymous says:

          kwn ko tu mesti jantan bnyk betina, pastu dgn ko pun dia nak ayat tu yg dia menipu ko… penipu nak mampos xdpt jmp bini n anak2… ko pun samaa, bodo pecaya kat penipu!

          0

          0
  5. Gedik seantero says:

    hello. Anak ko sihat jeee kat pasir gudang tuu.. Apsal plak kata xdpt hubungi.. Poyoooo laaa.. Ko yg lupa diri..

    0

    0
  6. ketuat says:

    err, nafkah anak mmg kau tak pernah byr la camtu..errr..

    0

    0
  7. SIZZY says:

    APA LA BOSAN BN NI ..SEMUA STORY MAIN COPY PASTE JE DARI BLOG HIBURAN LAIN..SENANG KAN KEJA KO NARA

    0

    0
    • NARA LAWAK says:

      ada 1 entry je yang nara tak copy dlm blog lain iaitu entry pasal nurul syuhada ngan anak kembar die..yang nara amik pic dlm tv tu..haa tu je 1 lain semua copy wakakakaka

      0

      0
  8. interpol says:

    kalo bertanggungjawab byr nafkah anak bini takdenye bini nk melarikan anak..

    0

    0
  9. entah says:

    weii tauke..kalo ko rs ko rindu anak ko kompem ko dh cr dia org..nie ko main tadah tangan minx anak ko cr ko..memang xdela!!!!!! ko ingat ko bagus k????xde akal pnye org…kucing pn pandai cr anak dia bile tetggl..nie plk ko ada akal…apeape entah….

    0

    0
  10. Biskut says:

    Tak perlu nk bg byk sgt alasan la. mustahil tak tau mana nk cari. takkan langsung takde sedara mara bekas bini kau yg kau dpt contact n minta tolong. kenapa nk tunggu smpai 10 thn? sama jer kau dgn si ac mizal tu. sebenarnya mmg takde hati pun. kalo minta hak penjagaaan nanti bila anak2 dh diam dgn ko, akan mengganggu jadual kau sebagai retis n kuar dating ngn amoi2…..kan??

    0

    0
  11. sentap says:

    oh da 10 thn baru pandai nak rindu.. 10 thn tu beb.. da kau tak pedulik kat anak2 kau, tibe da 10 thn bru kau ckp rndu tak tahu nak contact cmaner… kau assume kau add friend kt fb ank kau pastu sume jadik cm sediakala.. happily ever after gtu.. oh memang tak la. nape la dr mula2 tak amek kesah ank2 kau.. 3org tu. tak sayang langsung ke kt ank2.. ksian ank2 tu. anak2 mude zmn skg ramey yg rosak sbb cm gney la.. bapak tak pedulik. nak tunggang tbalik terlentang ke lantak je.. sian kt ank2 awak tu tauke.. jadik la bpak btanggungjwb..

    0

    0
  12. nok gebuzzz says:

    tak logik betul la alasan..10thn x jumpa maknanya 10thn jugak la x byr nafkah,lagi2 dah jadi retis terus lupa la…baru skrang ckp rindu..nape x cari jer mereka??

    0

    0
  13. entahle says:

    Penah jumpa dia dgn awek kat la senza thn lepas. Awww teman awek beli lingerie. Hihi

    0

    0
  14. Entah le says:

    nape awek ramai y suka kat tauke y x jambu ni..klau aku x selera la..eleh…tengok caranya mane dia nk cari anak dia…10 tahun beb…bukan 10 bulan..terang2 y si mamat ni x pernah bagi nafkah kat anak dia..klau x bini dia mcm Rita..abis la ko..bukan beribu je dia claim..malah berjuta….tahu le nasib ko sok klau dh tua kerepot..dh nazak masa tu anak x ad..baru la ko tahu langit tu tinggi ke rendah..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Ini geng AC Mizal. Bila ada anak disia2kan. Sebuk melayan pompuan lain. Bila anak dah besar baru sebuk nak cari. Takut nanti bila dah tua dan tak ada siapa nak jaga baru bising kata anak derhaka tak ingat bapak. Ini la yang banyak terjadi pada pasangan yang bercerai berai dan tak peduli kebajikan anak. Masalah yang akan timbul nanti adakah si anak akan memaafkan bapanya yang tak perihatin tentang kebajikan mereka sejak kecil.

    0

    0
  16. nas rocky says:

    anak kau malu dapat bapak macam kau. usung pompuan muda tapi mereka tak dipeduli. gi daftar rumah orang tua dari sekarang la Jambu.

    0

    0
  17. 2x5 says:

    10 thun tu lma tul.bukannye besau pn msia ni,tauke.
    Nk sribu dya..xnk serbu dalih.jd sy andaikn
    awk x penah byar nafkah ank2 selama ni ke?
    Pas tu awk expect nk ank2 dtg jmpe dan cr awk.
    Awk ngn AC same je..psal pompuan je,hncur suma.

    0

    0
  18. anon says:

    Wow…tak bertanggungjawab mamat ni, lebih2 lagi skrg bila dah terkenal. Tulah lelaki, pandai buat anak je, pahtu lepas tangan, serah bulat2 kat bini/ex wife. Masa muda enjoy & ligat, bertukar2 pasangan. Bila dah tua & sakit tak lama barulah sebok cari anak. Kalau sorang ayah yg tak bertanggungjwb mcm ni, bila tua patut masukkan kat rumah org tua2 je.

    0

    0
  19. mambang merah says:

    Nanti masa MLM 2014, tak nak aku vote kumpulan Virus….kang ko menang dapat duit, bukan ko spend utk family ko, sah sah ko joli ngan gefrend kan?…..

    0

    0
  20. ANTI ANWAR ALJUBURI says:

    Anti BN……takyah loyar buruk mcm idola kamu tu. Nak tutup kesalahan meliwat. Cer suroh dia bersumpah. Takut kan???. BERANI KERANA BENAR…Takut kerana salah,. Dah berkali2, mestilah dia tu kaki meliwat. Takkan org main tuduh je. Tengok airmuka dia dah tau bersalah. Dulu masa dgn ABIM mmg nampak baik tapi skrg berubah 360 degrees. FYI ni blog gosip ye….jgn try nak influence org, esp org2 yg mmg ade akal & cerdik. Sb kita org blh berfikir dgn sendiri….Kesian kat kamu duk percaya kat kaki kelentong..

    0

    0
  21. tasya says:

    kental btui ex wife taukeh… nekad bela ank sendri tanpa duit taukeh….aku salute ketabahan n nekadnya.. buat taukeh.. berusaha la cari ank2… ko bnyk duit kalo nk upah sepai upahan xnk luak pon duit ko…..kalo btui2 ko nk cari…. payah sngt report polis pon bole…murah sikit… byr rm5 je masa buat report… pilihan ditangan ko….

    0

    0
  22. Linzy Longkang says:

    nyampah aku nengok mamat nih bukann lawa pon tapi komain menggatal ngan awek2 slut mana ntah dia jumper sbb guna populariti sbg pelawak nak mengorat tak pon tauke mmg power guna ayat lawak masa nak takel awek2 murahan tuh?

    0

    0
  23. Penegak keadilan says:

    Utk pengetahuan anda semua sbb utama tauke x dpt berhubung dgn ank2 nye krn bekas isterinye membawa ank2 tauke sekali Selepas berkahwin dgn llaki lain..tauke Cuba mndapatkan Alamat dan no tel anaknye tetapi bekas isterinye trs block dye di fb..hrp kmu semua berfikir Sebagai seorang manusia..Bodoh ke tauke nk buat kenyataan yg Boleh mengaibkan dirinye sendiri..??bodohkah anda jika anda dah buat salah Mahu mengaku dikhalayak ramai..??jd Jgn menghakimi seseorang yg anda sendiri x thu kebenarannye..satu perkara lg utk pengetahuan semua bekas ibu Bapa Mertua tauke telah lme meninggal dunia dan adik2 bekas isterinye telah pon berhijrah mengikut Suami dan isteri masing2 berhijrah ke negeri lain..jd kepada anda semua sy hrp anda berfikir sejenak knp tauke keluarkan kenyataan yg bole mengaibkan dirinye sendiri jika dia Tidak berada di pihak yg bnr..??renungkanlah dan berfikir lah Sblm kite menghukum seseorang..Doakan la yg terbaik buat beliau dan saudara2 islam kite yg lain..as Salam

    0

    0
    • Keadilan yg samar2 says:

      Salam @Penegak keadilan … mungkin awk ni related dngn tauke. Confrm sbb awk tahu smua history hidup dia. Silap terbesar tauke adalah membuka aib sndri. 10 thn jangka masa yg lama. Klu dr awl berusaha mncari ank2 dia. Insya Allah akn berjaya. Mrk yg bercerai dngn foreignr & ex spouse balik ngra asal pun. Boleh track balik wlpn bertahun2 usha tersbt dngn duit & tenaga. Bodoh? Buat kenyataan mengaibkn diri ? Jngn buat kenyataan yg memburukkan keadaan & buka pekung didada. Spatutnya buat kenyataan maaf dahulu eg. Mungkin sy dulu ada silap & bla2. Pelbagai usaha boleh di buat. Tepuk dada tnya Iman.

      0

      0
      • Keadilan yg samar2 says:

        Sbg manusia di beri akal & guna fb ‘Sahaja’ dlm mencari ank2 adalah bahan jenaka. Bukan tauke seorg shj yg ada masalah ini tp ramai ibu bapa yg kat luar sana ada maslah yg sama bila masing2 remarried smula. Biasalah bila kita meningkat usia timbul kesedaran & keinsafan barulah kita teringat kat ank2. Bnyk kes2 sbgini. Alhamdulillah krn di beri hidayah & tauke bnyk2knlah berdoa. Insya Allah doa akan dimakbulkan dngn di beri petunjuk. Jngn buat maksiat & kurang2kanlah bergambar brsama gf krn ank2 dia klu tngk mngkin sedih & mara. Ini msia bukan amerika @ europe @ china – tak susah nak cari.

        0

        0
        • Keadilan yg samar2 says:

          Awk suruh yg beri komen beri komen sbg manusia? Kerana diberi akallah sbg manusia maka komen2 ini smua rasakan sungguh tak masuk akal. Sy mmpunyai seorg kwn yg mana bila lahir terus di beri kpd org & kmdn mungkin kurang pengetahuan agama parents angkat & tlh berbinkn ayah angkat. Org ke3 yg beri ank itu dah berpindah & tak dpt di kesan mnkala ibunya dah bw diri krna terlalu kecw sikap suami td. Awk tahu tak btpa susah nak cari. Tanpa tahu nama bapa sbnr & ibu. Kwn sy menghubungi pej pendaftrn ng & polis tetap tak jumpa sbb tiada butir pribadi lengkap.

          0

          0
        • Keadilan yg samar2 says:

          Yg parents angkat dia ingat Hospital dia & bulan di lahirkan 26thn dhlu sbb nak cari wali. Bayangkanlah nak selidik seorg2 ibu. Nama ibu pula bkn nama penuh. Akhrnya jumpa tp sayang mak dia tak trima dia sbb tak nak ingt kisah silam. Tnya mak dia nama ayah sbnr tp dia tak nak brtau. Siblings lain tak jumpa sampai skrang. Ramai dah britahu yg ank2 toke di pasir gudang. Pegi Pen Pelj tnya mrk & beri nama ank. Nasihat sy kpd kaum ibu jngnlah putuskan silatulrahim ank2 dngn bapa mrk smata2 sakit hati dngn x hubby. Tidak masuk syurga mrk yg putuskn silaltlrhm.

          0

          0
    • tasya says:

      sedangkan raja bahrin pon bole cari ank dia kt luar Negara…. tahlah… kalo taukeh dh mati akal nk cari dia bole report polis…. senang ckp la hendak seribu daya.. xnk seribu dalih… aku xmemihak kt sapa2 taukeh pon x.. ex bini pon x…. tp sebagai bapa… taukeh rasanya msih mampu berbuat sesuatu m.buktika dia care n amat sygkan ank2…. taukeh masih beruntung… ex bini dia xpedulikan duit dia n xtuntut apa2.. cuma kt akhirat sna xterjawap nnti….. kasih bapa bwk ke syurga…..

      0

      0
  24. Anti blogger says:

    Kesimpulannye beautifulnara mmg haram jadah tahap pukitaikkk yg telah membuatkan ramai org dpt dosa krn memfitnah dan menghina sesame islam..org yg paling awal di masukkan ke dlm neraka adalah org yg ske melihat saudara sesame islamnye bertelagah..moga Abg Nara dilaknat Oleh allah s.w.t..aminnnn…Abg Nara perosak agama bangsa dan negara..neraka jahanam lah tmpt kmu wahai Nara..

    0

    0
    • nire says:

      Asal ko marah sgt ni? Blog ko tk dpt sambutan ker?

      0

      0
    • entah says:

      ko asal nak mrh Nara plk…ko mrhla si tauke tu apasal kuarkan statment mcm tu..dh memng keje dia kuarkan pasal artis..urut kepale ko nie dh putus rs nye..apeape entah…

      0

      0
  25. nara says:

    dia ni tauke apa?tauke ayam ke

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Dia ni cari anak ke cari MH370….

    0

    0
  27. sipu sipu malu says:

    Xjumpa 10 thn..tetiba uplod gambar dgn aweksss.muda lak tu..maknanya mmg tipislah harapan nk jmpa anak2.kalo aku anak dia n tgk gambar ni dgn caption ‘dah 10 thn xjumpa ,hmm..tima kasih jer laen kali..kalo tak jmpa 10 thn tu..xjumpa pun takpe.sadisss!!!

    # toke-sila babai kpd diri nko sndiri.

    0

    0
  28. hj amir says:

    lawaklah dia ni….

    tak kan tak tahu rumah makpak bini dia..hari raya gi lah carik kat umah ex-mertua..

    nak seribu daya…

    1

    0
  29. Anonymous says:

    anak2 ade je dgn exwife tu kat pasir gudang. tak lari kemane pon.. pandai putar belit cerita. motif?

    0

    0
  30. mizz says:

    asal meroyan anti blogger tu..nara cuma melaporkan je kot….ko emo plak..yang ko datang masuk sini kenape..dok diam2 sanala…

    0

    0
  31. mela says:

    semoga ank tauke menjadi ank yg soleh dan solehah

    0

    0
  32. suka komen says:

    psal org tu suka sngat nak sumpah2.. weii ko tak layak lah nak doa org mcm tu,apa juga salah abg nara smpai nak sumpah dia mcm tu.. dah nama gosip artis,klu tak suka jgn lah nak msuk blog ni… kepohhh arrr .. mcm dia plak tuhan suka2 nak laknat org.. kang doa tu tbalik ko plak yg Tuhan laknat.. bodoh tak btempat lah…

    0

    0
  33. Kak Mala says:

    It takes a real man to be a father. Dia ni setakat penderma sperma bolehlah harap…lepas tu cabut lari!

    0

    0
  34. Carma says:

    Really? Hahaha! 10 tahun tak jumpe? Then, yang tingga kat Damansara tu sape ek? Bukan anak bini dia dulu, yang dia “simpan”? Then dia sewa rumah kat Batu Caves, so that dia boleh bawak balik mana-mana pempuan yang dia suka. Tauke ni tak pandai berlawak, tapi, pandai gak berlakon & menipu orang ek. Syabas bete.

    0

    0
  35. megan says:

    lelaki tak btanggungjawab…alasan paling tak munasabah…10 tahun pun tak pernah jumpa..tapi dok publish gambar dgn pmpuan sexy…..lelaki jenis ni lelaki yang tak setia…nak try dgn byk pmpuan

    0

    0
  36. ikan says:

    Nak 1000 daya taknak 1000 dalih. malaysia ni bukan besar mana pun. tah2 search kat fb pun jumpa. tak payah la bagi alasan bodoh sangat.

    0

    0