August 9th, 2012

Memang benarlah kata orang yang lelaki kelakar sering mendapat tempat di hati wanita. Bukan senang untuk buat wanita ketawa. Namun sekali anda dapat buat, pastinya wanita tersebut akan terpikat dengan anda. Abang Nara memang suka dengan lawak Tauke Jambu dan tidak terkejut apabila membaca pengakuan Tauke yang dia sudah bernikah kali ketiga di Thailand dengan isterinya, Meera.

tauke jambu nikah kali ketiga

Pernikahan yang dilakukan sebelum menyertai rancangan Super Spontan ini telah ditemani dengan beberapa saksi. Kata Tauke kepada portal Murai:-

Yang sebenarnya, saya dah 3 kali berkahwin. Dengan isteri pertama, saya dah lama cerai. Manakala dengan isteri kedua masih dalam proses penceraian dan menunggu kata putus dari mahkamah. Semuanya berlaku secara kebetulan yang mana saya bernikah dengan isteri baru saya iaitu Meera sebelum saya jatuhkan talak secara sah kepada isteri saya sebelum ini. Saya juga mengaku bahawa saya berkahwin dengan Meera di Thailand dengan ditemani beberapa saksi.

tauke jambu nikah kali ketiga
Namun perkahwinan kali ketiga Tauke ini turut dilanda badai akibat kemunculan orang ketiga. Menurut Taukey, dia sudah tidak berjumpa dan tinggal sebumbung dengan Meera kira-kira sebulan lamanya.

Saya dan Meera masih sah suami isteri. Suami mana yang tidak sayangkan isterinya. Namun, secara jujur sudah hampir sebulan lebih saya tidak berjumpa dan tinggal sebumbung dengan Meera. Saya juga tidak menafikan bahawa kami sedang mengalami masalah rumahtangga. Saya boleh katakan disini, ianya berpunca dari hasutan dari orang ketiga.

Abang Nara doakan agar perkahwinan ketiga Tauke Jambu ini dapat diselamatkan. Bini pun boleh tahan cunnya jugak. Takkan tak sayang bini kot. Apa pun Abang Nara kini sedang berusaha untuk kurangkan lawak di depan khalayak ramai takut ada awek terpikat pulak. Kang tak pasal-pasal wife Abang Nara mengamuk pulak. Hehehe.


47 responses to “Tauke Jambu Akui Sudah Nikah Untuk Kali Ketiga Di Thailand”

  1. […] Memang benarlah kata orang yang lelaki kelakar sering mendapat tempat di hati wanita. Bukan senang untuk buat wanita ketawa. Namun sekali anda dapat buat, pastinya wanita tersebut akan terpikat dengan anda. Abang Nara memang suka dengan lawak Tauke Jambu dan … Continue reading → […]

Loading...