Tasha Shilla Tak Ada Masa Nak Layan Kontroversi

Hiburan

Tasha Shilla Tak Ada Masa Nak Layan Kontroversi

Kontroversi yang melanda 3 pelakon baru, Anzalna, Neelofa dan Tasha Shilla nampaknya semakin hari semakin hangat. Masing-masing merasakan diri mereka berada di pihak yang benar. Namun Tasha Shilla yang cuba dihubungi oleh pihak portal Murai menyatakan yang dia tak ada masa untuk melayan kontroversi ini pada masa sekarang kerana terlalu sibuk dengan lakonan.

tasha shilla

Advertisement

Kata Tasha:-

Memang Tasha sekarang terlalu sibuk dengan penggambaran telemovie Duyung. Nak layan Twitter pun taka ada masa. Terpaksa Tasha tutup Twitter buat sementara. Apa yang perlu Tasha lakukan sekarang ialah dengan memandang ke hadapan dan tidak bertoleh ke belakang lagi. Biarlah tumpuan Tasha sekarang dalam bidang lakonan yang semakin menampakan hasilnya. Ada beberapa orang wartawan yang telah menghubungi saya sejak semalam untuk meminta pendapat saya berhubung isu ini, tapi saya tidak boleh memberikan sebarang komen. Seperti yang saya katakan tadi, saya sedang sibuk dengan penggambaran dan sepanjang tempoh itu saya tidak mengikuti sebarang perkembangan dunia hiburan di luar sana. Saya tak mahu tersalah cakap pula.

Ini sememangnya satu langkah yang sangat bagus daripada Tasha Shilla. Makin dilayan kontroversi ini, makin panas dan hangat dibuatnya. Kadang-kadang nanti ayat yang keluar mampu mencetuskan lagi kemarahan pihak yang lain. Abang Nara nasihatkan agar Tasha terus tumpukan perhatian terhadap lakonan dan buat derk sahaja terhadap kontroversi yang sedang berlaku ini.

ryaniez

Dapatkan photographer untuk hari perkahwinan anda dengan harga serendah RM1,100 bersama Ryaniez Moments Photography (jurugambar rasmi perkahwinan Fasha Sandha). Untuk info lanjut, layari www.ryaniezmoments.com atau LIKE Facebook Ryaniez Moments.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

79 Comments

  1. triple j

    June 13, 2012 at 2:10 pm

    bagis tu shila. baik tumpukan pada lakonan je. since anzalna tak ambil port sangat pun dan banyak membintangi drama bersiri sejak akhir2 ni.

    neelofa pun sepatutnya tumpukan fokus kepada bidang lakonannya. eh ya kan neelofa manada job berlakon dah, since filem pun hancur drama pun suam2 kuku je.

  2. sape yang start kontroversi??

    June 13, 2012 at 2:04 pm

    hek eleh tasha shila ni, time ko start kontroversi ni, ade mase pulak???? sekarang tibe2 takde mase nak layan kontroversi. i hate u.

    • exaactly

      June 13, 2012 at 10:52 pm

      kan….. dah nak kena skang ni baru reti nak diam. kalau tak pandai jer menjawapnya. dulu kes disko konon nak release tension, bodo nyer otak. now dah kecut peyut la tuuuue.

  3. bulan

    June 13, 2012 at 12:43 pm

    aku bukan nak cakap apa lah tapi tasha shila ni menang haritu mmg bukan undian peminat yg konon ramai sangat tu sampaikan bole challenge pesaing yang tertanyata lagi power. ada member aku ni kerja dengan dia. ramai jugalah yang bekerja dengan dia dan bekerja untuk artis lain yang dimana menang jugak dalam anugerah tu. membe aku ni tugas dia kena tick kan nama dorg ni dekat paper berita harian setiap hari. tasha dgn bberapa artis yang lain akan beli paper byk2 dan bg dorg utk tick kan nama mereka setiap hari. gaji yang dijanjikan rm50 sehari dan dorg bekerja nak dekat berapa bulan tah. dan artis2 yang tak tau malu ni janji akan bayar gaji dorg lepas dah menang nanti tapi bila dah menang sunyi sepi je artis2 ni. bila call sume tak berjawab. dan benda ni bukan fitnah tapi mmg cerita yang sebenar-benarnya :)

    • mart

      June 13, 2012 at 12:53 pm

      Btl ke noks?Tp aku pk dr sudut positiv..Kal0 ssorg artis 2 ramai peminat skalipun, kalo xrajen mengundi, xgune jgk kn..Mcm Tasha shila maybe tu usha die..Skrg2 nye bl die mng abp 2 die lbh dikenali..xgitu?Tp bab xbay0 2..xpatot2..

    • Saya amek SPM

      June 13, 2012 at 12:56 pm

      usaha dengan cara yang tidak bermoral . anugerah tu sepatutnya pilihan peminat, bukan pilihan calon. hodoh gila perangai undi diri sendiri walaupun tak popular sbb nak menang.

  4. iris ariana

    June 13, 2012 at 12:18 pm

    ermmmmmmm….saya suka tasha shilla sejak dia lakon cita apa yg ramadhan2 tue..yg pakai tudung tu..lawo..pastu tgk sepsi xbrapa minat tp xda la nk benci ka xsuka ka..besa2 ja..n neelofa..ermmmmm…dia lawo gak tp tu la..ermmmm…org lawo mmg gitu kot

  5. fazura the gundeks

    June 13, 2012 at 12:08 pm

    harap bitch tua fazura tidak mengapi2kan lagi aktres2 muda ni.

Loading...