June 13th, 2012

Kontroversi yang melanda 3 pelakon baru, Anzalna, Neelofa dan Tasha Shilla nampaknya semakin hari semakin hangat. Masing-masing merasakan diri mereka berada di pihak yang benar. Namun Tasha Shilla yang cuba dihubungi oleh pihak portal Murai menyatakan yang dia tak ada masa untuk melayan kontroversi ini pada masa sekarang kerana terlalu sibuk dengan lakonan.

tasha shilla

Kata Tasha:-

Memang Tasha sekarang terlalu sibuk dengan penggambaran telemovie Duyung. Nak layan Twitter pun taka ada masa. Terpaksa Tasha tutup Twitter buat sementara. Apa yang perlu Tasha lakukan sekarang ialah dengan memandang ke hadapan dan tidak bertoleh ke belakang lagi. Biarlah tumpuan Tasha sekarang dalam bidang lakonan yang semakin menampakan hasilnya. Ada beberapa orang wartawan yang telah menghubungi saya sejak semalam untuk meminta pendapat saya berhubung isu ini, tapi saya tidak boleh memberikan sebarang komen. Seperti yang saya katakan tadi, saya sedang sibuk dengan penggambaran dan sepanjang tempoh itu saya tidak mengikuti sebarang perkembangan dunia hiburan di luar sana. Saya tak mahu tersalah cakap pula.

Ini sememangnya satu langkah yang sangat bagus daripada Tasha Shilla. Makin dilayan kontroversi ini, makin panas dan hangat dibuatnya. Kadang-kadang nanti ayat yang keluar mampu mencetuskan lagi kemarahan pihak yang lain. Abang Nara nasihatkan agar Tasha terus tumpukan perhatian terhadap lakonan dan buat derk sahaja terhadap kontroversi yang sedang berlaku ini.

ryaniez

Dapatkan photographer untuk hari perkahwinan anda dengan harga serendah RM1,100 bersama Ryaniez Moments Photography (jurugambar rasmi perkahwinan Fasha Sandha). Untuk info lanjut, layari www.ryaniezmoments.com atau LIKE Facebook Ryaniez Moments.


79 responses to “Tasha Shilla Tak Ada Masa Nak Layan Kontroversi”

  1. Anonymous says:

    semua bongok neelopak or tasha shila ! hahaha.

  2. melah saponah pondan keji says:

    uollss..mak nak kasik tahu ye.makss sangat lah anti neekopak tuu.very the gedik nak mampos.xkose makk nak.esyhh over mengalahkan apa je.seket2 saman.besar sgt ke saman dia.eh dh reda isu dgn TMJ and fazura kecoh pulak lah pasal mende alah ni.konpius mak diks.kau niyh xhado kojer ke noks?kalau kau xnak org bahan kau,kau jgn post kat tweet.pikir lah kata 10A.makk 18A pun xkecoh tau,udah ler tobat lah neelopak oii.neelopak tu berlakon pun cm hampeh.mengacara pun harap muka je,kaku aje.udoh lerr..ganti aku lg bagoss,,lg satu aku suke gambar playboy kau 4 tahun dulu,vougue the vass.daaaaa

  3. Anonymous says:

    yg aku pelik dgn si lopak ni…time dia buat kenyataan bukan2 psl si tasha ni boleh plak, time org len buat kenyataan psl dia, taw plak nak marah2 siap saman2….seb bek lah tasha ni tak busuk ati mcm si lopak ni, kalau tak mampos lah ko lopak kene saman ngan tasha….

  4. saya ok jer! says:

    hai tasha shilla. jangan layan perempuan gila si neelofa tu. dia nak perhatian je. sebab nak dapat duit lebih. nanti tahun lepas senang la dia nak beli surat khabar BH satu kilang tiap hari. orang desperate memang macam tu…. time ABPBH pun dia boleh cakap ‘kalau genting dia punya sah2 dia dapat bawa balik award’ perghhh tak malu gila… glamour ke uolsss?? belakon pun kayu. tengok tasha shilla. biar lah kontroversi macam mana pun janji dia pandai berlakon.. :) hehe.

Loading...