February 11th, 2014

Macam-macam sungguh perkara yang terjadi di Anugerah MeleTOP. Hadir dengan kekasih “Muay Thai”nya, Tasha Shilla didakwa bercumbuan di khalayak ramai. Mereka berdua dikatakan berciuman tanpa mengendahkan orang ramai ketika berlangsungnya majlis ini. Macam tak logik bukan? Takkanlah Tasha Shilla dan kekasihnya tak boleh berfikir untuk melakukan perbuatan sebegitu dengan sebegitu ramai orang memandang.

tasha shilla

Berkata kepada Harian Metro hari ini, Tasha Shilla menerangkan yang dirinya masih waras dan sensitif untuk tidak melakukan perbuatan sumbang sebegitu. Kata Tasha Shilla:-

Takkan saya bercium depan orang dalam majlis macam itu? Saya ini masih waras dan sensitif lagilah untuk buat benda macam itu. Takkanlah di acara macam itu dan depan khalayak pulak saya nak buat begitu?

Cukup-cukuplah (menuduh). Susah kalau orang mulut tempayan memang payah nak tutup, ada saja benda nak ditimbulkan. Saya sentiasa sedar dan peka batas-batas agama dan status sebagai selebriti.

Saya sendiri tak tahu atau perasaan jika bercium dengan Han (dalam majlis) tapi secara logik, takkan nak buat macam itu.

tasha shillaSementara itu Tasha Shilla juga menafikan yang dia sengaja menonjolkan punggung dan buah dadanya dengan memakai “padding”. Nampak gaya memang “original”lah Tasha Shilla punya. Untunglah Han. Hehehe. Dapat awek badan terbaik punya. Hehehe.

P.S: Selfie hilangkan keyakinan diri


Comments are closed.

Loading...