April 1st, 2013

Amboi. Makin tinggi nampaknya saham pemain bola sepak negara kita di kalangan selebriti-selebriti wanita tempatan.. Abang Nara memang dah lama suka dengan cara permainan Mahali Jasuli. Gandingannya dengan Wan Zack di bahagian kanan memang hebat.

tasha shilla Dan apabila Mahali Jasuli memberitahu yang dirinya meminati Tasha Shila, dia telah dijemput ke majlis hari jadi Tasha sebagai tetamu istimewa. Bermula dengan pertemuan tersebut, hubungan Mahali dan Tasha semakin rapat menerusi SMS dan telefon.
mahali jasuli

Kata Mahali kepada Berita Minggu semalam:-

Kami pernah keluar pergi makan-makan dua tiga kali. Mula-mula kami pergi makan di Nandos, Shah Alam. Tasha bawa kawan-kawannya. Kemudian bila pergi makan malam di Pavilion, Kuala Lumpur, hanya kami berdua saja. Kalau tak silap pada awal Mac lalu.

tasha shilllaAmboi nampak macam sudah ada bibit-bibit cinta gitu. Tasha Shilla turut mengakui selesa berkawan dengan Mahali Jasuli. Kata Tasha:-

Saya selesa berkaan dengan dia. Saya meminati dia sebagai pemain bola sepak, dan dia pula minat saya sebagai pelakon. Bila ada masa lapang, kami berhubung menerusi Whatsapp, panggilan telefon atau SMS. Kami sedang mengenali hati budi masing-masing. Dia seorang yang ramah mesra, mengambil berat, romantik, kelakar, sopan santun dan ada sifat pemalu.

mahali jasuliAbang Nara pasti Mahali sekarang lebih bersemangat untuk memberi yang terbaik di dalam bola sepak apabila ada kawan seperti Tasha Shilla yang tidak putus-putus memberikan semangat. Kalau anda berdua bercinta pun ok jugak. Sama cantik sama padan. Cuma diharap Tasha Shilla tak ajak Mahali pergi clubbing. Tak gitu?
aura whiteP.S: Memang wajah Hanez Suraya sangat berbeza sebelum dan selepas mengamalkan pemakanan Aura White. Sekarang ini cantik putih dan gebu sangat-sangat. Korang pun boleh cuba. Harga cuma RM150 sahaja untuk penggunaan lebih kurang sebulan. PM di Facebook CantikNara, email ke [email protected] atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061 untuk tempahan dan pertanyaan.


Comments are closed.

Loading...