Tasha Shilla 2 Tahun Menderita Kemurungan

Hiburan

Tasha Shilla 2 Tahun Menderita Kemurungan

Nama Tasha Shilla satu ketika dahulu begitu popular dan menjadi bualan ramai. Setiap minggu ada sahaja berita hangat tentang pelakon ini. Namun sejak beberapa tahun kebelakangan ini, nama Tasha Shilla semakin dilupakan. Malah dirinya juga jarang muncul di mana-mana drama atau filem. Terbaru, Tasha telah berkongsi perkembangan terkini dirinya dan ia amat mengejutkan. Rupa-rupanya Tasha telah menderita kemurungan selama 2 tahun.

tasha shilla

Advertisement

Namun Tasha Shilla tidak berdiam diri sebaliknya mengambil inisiatif untuk menjalani kaunseling bagi mengatasi kemurungan tersebut. Ini adalah satu langkah yang sangat baik dan harus dipuji. Kebiasaannya ramai yang enggan mengakui mengalami kemurungan dan tidak mengambil sebarang tindakan. Akibatnya, ada yang sampai jatuh sakit dan paling teruk, membunuh diri. Kata Tasha Shilla:-

I wanted to share this post with all my fans and to the people that are going through a tough time. For two years I had to deal with depression due to many circumstances, my life was painful and very stressful. People might see me smiling and laughing but to be honest it’s the pain and the emotion inside that controlled my life. I cannot explain to you all how it felt, but at that time I felt tired, lost and confused. There were many times at night I wouldn’t be able to sleep, times when I wouldn’t leave the house and times where my anxiety would control me.

Alhamdulillah now all that has change! With the love and support from my family and friends I am now able to share this with you all. I am brave enough to talk about my past and make people aware that they are not alone. I took a great step into wanting to change my life and the experience of Coach Fahmi has helped me along my journey to recover. His positive words and encouragement has helped me to move on from the past and to look forward to the future.

So I just want to remind you all that you are not alone and we can all share our stories to heal from the past and move forward to the future. Thank you as always for your love and support??

tasha shilla

Semoga dengan pendedahan Tasha Shilla ini, semakin ramai yang tidak akan segan untuk bertemu dengan mereka yang pakar sekiranya mengalami masalah kemurungan. Hidup ini memang penuh dengan cabaran, dugaan dan ujian. Sekiranya kita tidak mampu menghadapinya berseorangan, bolehlah berkongsi dengan orang lain. Sekurang-kurangnya kurang sedikit bebanan yang ditanggung. Tak gitu? Apa kata anda?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

12 Comments

  1. wekkkkkkk

    October 29, 2018 at 4:21 pm

    siapa kisah..

  2. Anonymous

    October 29, 2018 at 4:16 pm

    Mana haqiem rusli.. ne baru kemurungan. Bukan yg acah2 depression n tatap kan date ummum nak berhenti mnyanyi lah.. tup tup ada lagu baru.. puii

  3. Tk

    October 29, 2018 at 4:11 pm

    BIla dah tak laku buat perangai elok. Jaga adab. Jaga cara berpakaian. Bukan bikin kontroversi

  4. Duh

    October 29, 2018 at 4:07 pm

    Peringatan kepada artis muda. Ko laku beberapa tahun jer. menabung la sebanyak mungkin untuk hari suram bila tak da job. Disamping tu jaga peribadi n jaga solat Klu tak bersedia kita dah tenguk dah apa jadi pada few artis. Good luck.

    • Wekkkkkkk

      October 30, 2018 at 8:24 am

      Huh..muka tu lawalh juga dri wek ni..byk je kerja jika nk.
      Klu stkat SPM je bljr utk wanita no hal…amek kursus secretary..bljr menaip..byk je syarikt memerlukn typist..PA ..receptnist..admin assistant selain blakon.
      Ok. Rugi masa muda jika x buat harta.
      Ank cina india usia nk jangkau 30..rmh dh ada sebijik..
      Ok.ini contoh.
      Mjulh melayu

  5. Anonymous

    October 29, 2018 at 3:40 pm

    Patutlah dulu selalu buat kontroversi. Padahal nak dapatkan perhatian & berpura pura happy utk atasi kemurungan dia tu. Kemurungan dek terlalu jaga populariti kot..

    • Mat Ronggeng

      October 29, 2018 at 5:16 pm

      Sorry ya Tasha Shila… Alasan kemurungan untuk raih simpati tu dah di guna pakai oleh Hakiem Rusli…. Cuba guna alasan lain.
      Setakat nak sexy-sexy… Buat kontroversy kat kelab Malam..mabuk mabuk…. Sila buat kerja lain… kitaorang tak hadap Artis Bermasalaah..

    • Anonymous

      October 30, 2018 at 10:45 am

      tu laaa dulu sejak tasha shila ni menang artis popular meletop tu habis2an kene serang… lopak smpi meroyan masa tu… jgn laa target trofi meletop tuk paki tu lagi… patut follow muka tempayan stail lopak tu tudung xtudung buat lah ikut sukahati

    • Anonymous

      October 30, 2018 at 8:23 am

      nak depression nape ntah. bukan fofular sgt pon. kemurungan sbb tak dapat jerat org kaya kot. hihihihi! diri plak makin tua, makin tak laku la tue.

Loading...