Written by Bella | July 18th, 2019

Gara-gara bergurau mahu berkahwin pada 20 Februari 2020, pelakon Remy Ishak tidak sangka perkara itu dianggap serius oleh ramai sehingga kini dia tertekan, apabila ada beberapa pihak termasuk segelintir peminat bertanyakan soal pernikahannya.

Sebelum ini, Remy ada mengeluarkan kenyataan dia sudah memasang target untuk mendirikan rumah tangga pada tahun hadapan walaupun belum mempunyai calon isteri.

Saya tidak menyangka pula mereka sebenarnya serius dan menyiarkan berita mengenai tarikh perkahwinan terbabit.

Kecohlah juga apabila berita ini disiarkan. Ahli keluarga saya semua sudah bertanya dan mempersoalkan mengapa perkara ini tidak dibincangkan dengan mereka terlebih dulu serta siapakah calon yang bakal saya nikah.

Menurut Remy, pada usianya sekarang, tidak dinafikan dia sudah memikirkan soal berumah tangga. Bagaimanapun, Remy tiada perancangan untuk berkahwin dalam masa terdekat.

Saya percaya kepada jodoh yang sudah ditentukan, cuma sebagai bakal suami dan ketua keluarga banyak perkara harus difikirkan sebelum keputusan dibuat.

Nampaknya masih ada peluang untuk wanita diluar sana mencuba nasib untuk mengorat dan mencuri hati Remy. Apa tunggu lagi?

Sumber Berita : Harian Metro

11 responses to Tarikh Nikah 20 Februari 2020 Itu Sekadar Gurauan – Remy Ishak

  1. wekkkkkkk says:

    kau punya mak dh nak buat persiapan, tpi bakal bini x ada…jdi skrg ckplah..20/2/2020..just gurauan..
    fikir dulu bang..sebelom ckp..

    1

    1
  2. Anonymous says:

    jgn jdi tajuk depan depan surat khabar bang, “Remy bersanding sendiri katanya”..

    4

    0
  3. Anonymous says:

    remy ni amek langkah berjaga2, bekas tunang lawa berduit berkerjaya pon xnak, mira yg lemah gemalai cmtu pon xnak, aku rase pasni boleh suruh girl yg fun, happy go lucky try ngurat remy kot2 berjaya jd suri hati

    2

    0
  4. faraj says:

    nikah jer dgn Neelofa…dia tgh ckp gan kucing sorang2 tu…sia Neelofa..

    1

    0
  5. tweety2805 says:

    teringat Anuar Zain smp ke sudah single….
    kalau lah masa dia tgh top dulu kawen…
    dah ada berderet anak agaknya….
    jodoh kena carik bang remy weyyy…
    bukan dtg bergolek…..huhuuuu
    kot yer pon nak jaga market!

    4

    0
  6. Anonymous says:

    remy risau kawin nanti saham turun. skrg ramai artis kawin cerai tu yg remy risau. kawin perempuan kampung jer lah remy. maintenance pun tak tinggi boleh jaga mak di kampung. alasan tu seolah mcm dah redo usia meningkat.

    0

    1
  7. mah says:

    cari perempuan kampung jer lah remy. maintenance tak tinggi boleh jaga ibu di kampung sambil tanam sayur.

    1

    1
  8. Tokwan says:

    Terdesak sangat ka nak kawen Remy oii sampai boleh set tarikh tu????

    0

    0
  9. Azlina says:

    Semoga Remy bertemu jodoh yang sesuai dengan dirinya.

    0

    0
  10. umairah says:

    remy kalau xnak kawin cakap sejelasnya taknak kawin, tak payahla gurau kasar mcm ni

    0

    0

Leave a Comment

Optional