Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tangan Gagah Siapakah Yang Dipaut Oleh Neelofa Itu?

Gambar Neelofa memaut tangan seorang lelaki telah pun menimbulkan rasa kurang senang jejaka-jejaka di luar sana. Kemungkinan besar jejaka-jejaka ini jeles kerana tangan yang dipegang manja oleh Neelofa itu bukannya tangan mereka.

neelofa paut tangan

Advertisement

Sebelum gosip ditimbulkan, Abang Nara ingin menyatakan yang tangan di dalam gambar di atas bukanlah tangan Abang Nara. Tangan Abang Nara lebih berketul daripada itu. Kalau anda tak percaya, nanti Abang Nara cuba pujuk Neelofa agar bergayut di tangan Abang Nara satu hari nanti. Hehehe ~~

P.S: Short film bertajuk Passport Ekspress yang menunjukkan kecantikan negeri Perlis.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

170 Comments

  1. mee_sua_suam

    November 2, 2012 at 10:41 am

    Kenapa banyak orang “alim” suka baca website gossip tengok tengok gambar maksiat yang sah sah akan ada kat website tu and mengutuk?

    • baizura kahar

      November 2, 2012 at 10:50 am

      kepala bapak ko bapak dia!!
      ko tengok la mulot jantan yang dia kepit 2…,kan tangan hans…
      dia dengan hans mmg couple la…cme neelopak ni je menafikan…
      hans je yang over2 dedahkan kat media….
      buduhhhhh la orang2 yang x tau tu tangan hans…..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama