October 16th, 2012

Gambar Neelofa memaut tangan seorang lelaki telah pun menimbulkan rasa kurang senang jejaka-jejaka di luar sana. Kemungkinan besar jejaka-jejaka ini jeles kerana tangan yang dipegang manja oleh Neelofa itu bukannya tangan mereka.

neelofa paut tangan

Sebelum gosip ditimbulkan, Abang Nara ingin menyatakan yang tangan di dalam gambar di atas bukanlah tangan Abang Nara. Tangan Abang Nara lebih berketul daripada itu. Kalau anda tak percaya, nanti Abang Nara cuba pujuk Neelofa agar bergayut di tangan Abang Nara satu hari nanti. Hehehe ~~

P.S: Short film bertajuk Passport Ekspress yang menunjukkan kecantikan negeri Perlis.


170 responses to “Tangan Gagah Siapakah Yang Dipaut Oleh Neelofa Itu?”

  1. mee_sua_suam says:

    Kenapa banyak orang “alim” suka baca website gossip tengok tengok gambar maksiat yang sah sah akan ada kat website tu and mengutuk?

    • baizura kahar says:

      kepala bapak ko bapak dia!!
      ko tengok la mulot jantan yang dia kepit 2…,kan tangan hans…
      dia dengan hans mmg couple la…cme neelopak ni je menafikan…
      hans je yang over2 dedahkan kat media….
      buduhhhhh la orang2 yang x tau tu tangan hans…..

Loading...