June 9th, 2011

rozita che wan masuk hospital

Aduh kesian pulak mendengar berita Rozita Che Wan terpaksa dimasukkan ke hospital kerana dijangkiti penyakit hepatitis. Abang Nara doakan agar Rozita Che Wan cepat-cepat sembuh dan dapat kembali berlakon semula. Buat masa ini, hanya keluarga terdekat sahaja yang dibenarkan melawat Rozita di Pusat Perubatan Sime Darby Subang Jaya. Tak tahulah kalau Shahir datang melawat ataupun tidak.

Apa pun semoga RCW cepat-cepat sembuh. Kot-kot anda anda tips untuk sembuhkan cepat penyakit hepatitis boleh kongsikan di sini. Abang Nara tak berapa tahu sangat bab-bab sakit nie.


60 responses to “(TAKZIAH)Rozita Che Wan Masuk Hospital Dijangkiti Hepatitis”

  1. fauzi says:

    Kepada semua pembaca, buat blood test untuk Hep. Kalau belum dijangkiti, boleh ambil suntikan pelalian dari doktor. Ada tiga dos (dijarakkan dalam beberapa bulan). Hep boleh dijangkiti melalui pemakanan (sudu, garfu, chopstick) yang dicemari, cairan badan (darah, air mani), dari ibu kepada anak. Virus Hep ni biasanya akan menyerang hati (liver). Jadi, pemeriksaan hati berkala harus dilakukan oleh penghidap/pembawa.

  2. masz says:

    husb sy ada hep c,sy lum g check ag.sy nk tau keberkesanan al jabbar dgn tonik hati dr hosp.suami sy sgt memikirkn smp sy sdri pening nk menenangknnya.ada x yg leh kongsi bagaimana nk hadapinya,apa pemakanan yg perlu dijg dan jika ada yg sembuh setelah amik al jabbar.dokt kata perawatannya harus setahun tp peluang utk sembuh/virus hapus 60% je

Loading...