Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAKZIAH) Isteri Amy Search Keguguran

Hasrat dan impian penyanyi rock lagenda, Amy Search untuk menimang cahaya mata pada usia 60 tahun tidak kesampaian apabila bayi di dalam kandungan isterinya, Nourish Hassan di sahkan telah meninggal dunia selepas doktor tidak dapat mengesan lagi degupan jantung janin tersebut ketika melakukan ujian ultrasound.

Advertisement

Berita  itu dikongiskan oleh Amy sendiri menerusi akaun Instagramnya semalam. Meskipun merasa sedih, Amy redha dengan apa yang berlaku dan berharap mungkin hikmah ataupun kemanisan disebalik dugaan ini.

Amy dan Norish telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2003 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata bersama. Bukan mudah untuk menerima sebuah kehilangan apatah lagi ia perkara yang paling diharapkan, namun kami berdoa semoga Amy dan isteri kekal tabah menghadapi ujian ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. rayyan

    July 5, 2018 at 5:41 pm

    amy lebih baik jaga anak2 yang ada, dah ada 5 org dah kut. ni you sendiri tak dapat control wife you, and you biar je dia buat benda tak elok pada anak you sendiri.

    to the wife, kadang2 mcm ni la tuhan tu nak tegur. kalau tak sedar2 diri jugak, tak tau lah nak kata apa. pegi la mintak maaf kat anak tiri you dah dera emotionally tu.

  2. Anonymous

    July 5, 2018 at 3:45 pm

    Yang umur 60 tu Amy je. Bini dia belum 60 lagi. Masih ada peluang nak beranak lagi. Rehat dulu sebulan dua. Lepas tu boleh mengandung lagi.

  3. Anonymous

    July 5, 2018 at 3:03 pm

    jaga anak yg ade jer lah amy.. eratkan silaturrahim isteri n anak2 yg ada
    beranak ramai2 tp hubungan keluarga tegang tak bagus juga..

  4. Anonymous

    July 5, 2018 at 1:57 pm

    nanti tunggu la cite bini die salahkan nabila huda pulak…hurmm

  5. Anonymous

    July 5, 2018 at 12:37 pm

    kesian….teringat citer anak amy maki bini dia ni….

    • tanter

      July 5, 2018 at 3:37 pm

      sapa suruh bini dia cari pasal dengan anak amy. mendapatla kan.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top