July 5th, 2018

Hasrat dan impian penyanyi rock lagenda, Amy Search untuk menimang cahaya mata pada usia 60 tahun tidak kesampaian apabila bayi di dalam kandungan isterinya, Nourish Hassan di sahkan telah meninggal dunia selepas doktor tidak dapat mengesan lagi degupan jantung janin tersebut ketika melakukan ujian ultrasound.

Berita  itu dikongiskan oleh Amy sendiri menerusi akaun Instagramnya semalam. Meskipun merasa sedih, Amy redha dengan apa yang berlaku dan berharap mungkin hikmah ataupun kemanisan disebalik dugaan ini.

Amy dan Norish telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2003 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata bersama. Bukan mudah untuk menerima sebuah kehilangan apatah lagi ia perkara yang paling diharapkan, namun kami berdoa semoga Amy dan isteri kekal tabah menghadapi ujian ini.


10 responses to “(TAKZIAH) Isteri Amy Search Keguguran”

  1. Karma is a bitch says:

    Amy, Allah is trying to tell you… You ada anak sorang tu pun u tak terjaga. Jgn lah nk tambah anak lg.. Betul kan dulu hubungan dgn yg anak. Darah daging yg ada sendiri kau sisihkan. This is lesson for you and wife. Muhasabah diri. Bukan salahkan sesiapa but muhasabah diri tu sendiri kenapa Allah uji mcm ni.

  2. Anonymous says:

    Pedulikan.mereka semua kita ada salah anak tiri dgn perangai dulu sebab bapanya x pandai jaga… ibu tiri dgn perangainya begitu sebab laki x pandai jaga menjadi2 lah semua

  3. Kiki says:

    Mak Stress anak tiri aibkan dia….aku x faham kenapa korang sokong tindakan nabula Huda tu mengaibkan mak tiri dia….dia pun bukan suci mana.pernah kena tangkap basah jugak.

    • hek eleh says:

      nabila tu meletup dah tak tahan bukan bergossip.
      yang kau ni buka aib nabila pahal pulak? aku dari tak tau dah tau.

Loading...