Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAKZIAH) Isteri Amy Search Keguguran

Hasrat dan impian penyanyi rock lagenda, Amy Search untuk menimang cahaya mata pada usia 60 tahun tidak kesampaian apabila bayi di dalam kandungan isterinya, Nourish Hassan di sahkan telah meninggal dunia selepas doktor tidak dapat mengesan lagi degupan jantung janin tersebut ketika melakukan ujian ultrasound.

Advertisement

Berita  itu dikongiskan oleh Amy sendiri menerusi akaun Instagramnya semalam. Meskipun merasa sedih, Amy redha dengan apa yang berlaku dan berharap mungkin hikmah ataupun kemanisan disebalik dugaan ini.

Amy dan Norish telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2003 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata bersama. Bukan mudah untuk menerima sebuah kehilangan apatah lagi ia perkara yang paling diharapkan, namun kami berdoa semoga Amy dan isteri kekal tabah menghadapi ujian ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. Karma is a bitch

    July 7, 2018 at 12:26 pm

    Amy, Allah is trying to tell you… You ada anak sorang tu pun u tak terjaga. Jgn lah nk tambah anak lg.. Betul kan dulu hubungan dgn yg anak. Darah daging yg ada sendiri kau sisihkan. This is lesson for you and wife. Muhasabah diri. Bukan salahkan sesiapa but muhasabah diri tu sendiri kenapa Allah uji mcm ni.

  2. Anonymous

    July 6, 2018 at 5:26 am

    Pedulikan.mereka semua kita ada salah anak tiri dgn perangai dulu sebab bapanya x pandai jaga… ibu tiri dgn perangainya begitu sebab laki x pandai jaga menjadi2 lah semua

  3. Kiki

    July 5, 2018 at 11:51 pm

    Mak Stress anak tiri aibkan dia….aku x faham kenapa korang sokong tindakan nabula Huda tu mengaibkan mak tiri dia….dia pun bukan suci mana.pernah kena tangkap basah jugak.

    • hek eleh

      July 6, 2018 at 5:55 pm

      nabila tu meletup dah tak tahan bukan bergossip.
      yang kau ni buka aib nabila pahal pulak? aku dari tak tau dah tau.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top