Written by Bella | July 5th, 2018

Hasrat dan impian penyanyi rock lagenda, Amy Search untuk menimang cahaya mata pada usia 60 tahun tidak kesampaian apabila bayi di dalam kandungan isterinya, Nourish Hassan di sahkan telah meninggal dunia selepas doktor tidak dapat mengesan lagi degupan jantung janin tersebut ketika melakukan ujian ultrasound.

Berita  itu dikongiskan oleh Amy sendiri menerusi akaun Instagramnya semalam. Meskipun merasa sedih, Amy redha dengan apa yang berlaku dan berharap mungkin hikmah ataupun kemanisan disebalik dugaan ini.

Amy dan Norish telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2003 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata bersama. Bukan mudah untuk menerima sebuah kehilangan apatah lagi ia perkara yang paling diharapkan, namun kami berdoa semoga Amy dan isteri kekal tabah menghadapi ujian ini.

10 responses to (TAKZIAH) Isteri Amy Search Keguguran

  1. Anonymous says:

    kesian….teringat citer anak amy maki bini dia ni….

    5

    11
  2. Anonymous says:

    nanti tunggu la cite bini die salahkan nabila huda pulak…hurmm

    41

    0
  3. Anonymous says:

    jaga anak yg ade jer lah amy.. eratkan silaturrahim isteri n anak2 yg ada
    beranak ramai2 tp hubungan keluarga tegang tak bagus juga..

    63

    0
  4. Anonymous says:

    Yang umur 60 tu Amy je. Bini dia belum 60 lagi. Masih ada peluang nak beranak lagi. Rehat dulu sebulan dua. Lepas tu boleh mengandung lagi.

    5

    0
  5. rayyan says:

    amy lebih baik jaga anak2 yang ada, dah ada 5 org dah kut. ni you sendiri tak dapat control wife you, and you biar je dia buat benda tak elok pada anak you sendiri.

    to the wife, kadang2 mcm ni la tuhan tu nak tegur. kalau tak sedar2 diri jugak, tak tau lah nak kata apa. pegi la mintak maaf kat anak tiri you dah dera emotionally tu.

    31

    0
  6. Kiki says:

    Mak Stress anak tiri aibkan dia….aku x faham kenapa korang sokong tindakan nabula Huda tu mengaibkan mak tiri dia….dia pun bukan suci mana.pernah kena tangkap basah jugak.

    -1

    21
    • hek eleh says:

      nabila tu meletup dah tak tahan bukan bergossip.
      yang kau ni buka aib nabila pahal pulak? aku dari tak tau dah tau.

      4

      0
  7. Anonymous says:

    Pedulikan.mereka semua kita ada salah anak tiri dgn perangai dulu sebab bapanya x pandai jaga… ibu tiri dgn perangainya begitu sebab laki x pandai jaga menjadi2 lah semua

    8

    1
  8. Karma is a bitch says:

    Amy, Allah is trying to tell you… You ada anak sorang tu pun u tak terjaga. Jgn lah nk tambah anak lg.. Betul kan dulu hubungan dgn yg anak. Darah daging yg ada sendiri kau sisihkan. This is lesson for you and wife. Muhasabah diri. Bukan salahkan sesiapa but muhasabah diri tu sendiri kenapa Allah uji mcm ni.

    7

    0

Leave a Comment

Optional