Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAKZIAH) Hamil Enam Minggu, Syatilla Melvin Keguguran Kerana Pendarahan Teruk

Hasrat dan impian pelakon Syatilla Melvin untuk menimang cahaya mata kedua tidak kesampaian apabila disahkan mengalami keguguran pada minggu lalu.  Sedang hamil enam minggu, Syatilla megalami pendarahan teruk selepas melakukan kerja rumah.

Advertisement

Mengakui sedih dan kecewa dengan apa yang berlaku, Syatilla dan suaminya Shaheizy Sam redha dengan ketentuan takdir.

Sekitar minggu lepas, saya mengalami pendarahan yang sangat teruk selepas melakukan kerja rumah. Mungkin saya penat sangat sehingga janin yang telah berusia enam minggu gugur. Pada mulanya, saya agak sedih, maklumlah kami memang merancang untuk menambah zuriat. Tetapi, saya dan suami redha dengan apa yang telah berlaku.

Tidak mudah putus asa, Syatilla akan tetap berusaha untuk mendapatkan cahaya mata kedua dan kali ini beliau akan lebih berhati-hati dan menjaga kandungan dengan sebaiknya.

Syatilla dan Shaheizy mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang diberina nama Syeriv Samheizy pada 9 Mei 2017.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. Anonymous

    July 26, 2018 at 10:28 am

    APasal si fazura sendu tu gatal sungguh buat hal lagi dok cium2 leher fattah dekat esculator. Ramai kot org belakang tuhh. Bodohnyaa lahaiii. Patot makin byk keluar video nk berjimak bodoh dari budak sekolah dekat insta. Sebab puak2 bangang ni. Org lain pon ada suami la betina oii. Perangai cm tu layak panggil betina je. Kalau perempuan dia jaga maruah.

    • i ok jer

      July 26, 2018 at 10:40 am

      itulah sebab melayu banyak bercerai. cium laki sendiri pun kena sumpah seranah. laki dia sukati lah dia nak cium nak gigit ke.

    • Anonymous

      July 26, 2018 at 11:03 am

      oh..laki sendiri suka hatilah ye nk buat..kalau di bilik sendiri oklah.
      kalau mcm tu buat mcm omputeh, lepas cium2 kat esculator, kalau dlm elevator terus bukak sepender, sendengkn bini kt wall elevator tu then…buatlah klau berani.

    • Anonymous

      July 26, 2018 at 11:10 am

      kesian kau sis…stress nya hidup…kau dah dengar tak lagu dangdut goyang 2 jari?? ke kau layan blog nara je sambil bukak lagi nasyid?

    • Anonymous

      July 26, 2018 at 10:58 am

      knapa x rakam.

    • Aulora Kodenshi Pants

      July 27, 2018 at 11:40 am

      isshh..turban lagi…ni semua fesen.

    • Bawang putih

      July 26, 2018 at 11:25 am

      Ko punye bahasa pun mcm xde maruah dik.

    • Anonymous

      July 26, 2018 at 11:46 am

      mkn bwg putih busuk mulut kata Ratu Elizaberth.

    • taksukajangantengok

      July 26, 2018 at 11:53 am

      takde kna mengena dgn thread..aku tgk mcm cium rambut..ko tu gatal..tgk bnda2 mcm tu jer ingat benda lain…fikiran tu penuh dgn sampah..yang harus dibersihkan..tu bini alif aziz cium pipi laki..ko x nak sibuk..pergilah sibuk sana..dr fazley peluk cium isteri x nak komen…benda2 couple loving yang ko x merasa..jeles laa tu..penat jmpa orang2 mcm nh…x suka pergi tgk buat apaaa..stalk laa tu..pastu jeles…

    • Anonymous

      July 26, 2018 at 12:49 pm

      Cium2 dan rakam video gersang hari2 pon tak mengandung2 lagi jugak. Huhu. Sy malam pertama je terus lekattt. Syukurr subur. Ahakss.
      Maklum laa iolss perempuan muda. Mudah lekat :’) moga fazura pon cepat preggy yaa. Dah berumur da ni.

    • Anonymous

      July 26, 2018 at 12:56 pm

      oh really.. tapi kena hati2 jugak. mulut jahat mcm kau mungkin anak cucu ko pulak mandul;. habislah keturunan engkau.

    • brunes

      July 26, 2018 at 12:57 pm

      jeles la teww, akusmii are yu neelopak?

    • fattah rare

      July 26, 2018 at 4:11 pm

      SETUJU..x elok kot dok cium-cium leher kat depan semua.. x malu ke..I suka couple ni tapi sometime kita kena berpada-pada juga..

  2. Anonymous

    July 26, 2018 at 9:31 am

    rimas sunggoh aku tgk si sam ni! mcm org tak mandi…busuk!

  3. Anonymous

    July 26, 2018 at 9:22 am

    siap mention buat kerja rumah ko ! kerrrlass!

    • wekkkkkkk

      July 26, 2018 at 10:58 am

      sebelum buat kerja rmh, mereka dh pegi overseas, jln2 x ingat period belum dtg…

  4. sukatiler

    July 26, 2018 at 9:11 am

    engkau penat posing kot…lenkali jgn lah nak modelling sangat. kan dah dapat sakit….

  5. Anonymous

    July 26, 2018 at 9:05 am

    isshh..turban lagi…ni semua fesen..

    • siti kassim fans

      July 26, 2018 at 9:13 am

      turban ni tengok org jugak…kalau samtila ni pakai cantik pulak…kena kat yuna n bini nara i lari cepat2….

    • brunes

      July 26, 2018 at 9:25 am

      kalau tilla pakai turban i ok lagi… tapi kalau ikon muslimah (Neelofa) pakai turban i nak meluat tengok, she dont deserve that title

    • Yana

      July 26, 2018 at 9:39 am

      bg aku nelofa ke syatilla ke semua pkai tak ok sbb nmpk leher n islam bg kau berfesyen tp xde la melampau nmpk leher, rmbut sejemput kt atas n kt leher tu… kalau kau bangla ke bengali ke kau nk pakai ke tak nak pakai pon aku tak kesah.. jangan nk jadi islam liberal, semua bnde kau halalkan n guna ayat “jnji dia buat”. kalau kena azab bkan kena sikit2 tp seluruh badan kena…

Loading...
To Top