(TAKZIAH)Azza Elite Keguguran, Mohon Diberi Masa Untuk Bertenang

Hiburan

(TAKZIAH)Azza Elite Keguguran, Mohon Diberi Masa Untuk Bertenang

Sedihnya Abang Nara apabila membaca berita sedih ini. Azza Elite yang baru-baru ini berkongsi berita kehamilannya telah pun mengalami keguguran. Jutaan takziah Abang Nara ucapkan kepada Azza dan suami.

azza elite keguguran

Advertisement

Azza Elite juga turut memohon diberi masa untuk bertenang menghadapi situasi ini. Kata Azza kepada portal GUA:-

Cukuplah saya katakan memang benar saya mengalami keguguran. Tetapi saya tidak mahu mengulas lanjut kerana emosi saya agak tertekan ketika ini. Tolong berikan masa kepada saya untuk bertenang. Terus-terang saya katakan, perasaan saya benar-benar terganggu kerana banyak pihak yang menghubungi saya bertanya perkara yang sama.

Diharap Azza dan suami tabah menghadapi dugaan yang amat hebat ini. Ambillah sebanyak mana masa yang anda mahu untuk bertenang. Jutaan takziah sekali lagi kepada Azza dan suami atas berita ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

54 Comments

  1. TEEpah

    September 7, 2012 at 10:48 am

    Azza..jika sudah tertulis, ini bukan rezekimu, redha ye dik..Insyaallah, adalah “bahagian” adik nnt. jangan takut utk terus berusaha

  2. No One

    September 7, 2012 at 10:24 am

    azza ni dah berumur..tu susah skit nk lekat..
    apa2 pon takziah… xde rezeki la tu…
    byk bersabar…

  3. ...........

    September 7, 2012 at 9:50 am

    cian azza..dh la dulu dia prnh kawin x pregnant..bila kawin ngan husband ni dia pregnant plk..mesti la dia teruja..x ap la..dh x ada rezeki nk wat cam mana..pas ni kalau azza pregnant lgi pas lima bln atau 4 bln baru bgi thu ye..kata org tu kalau masih baru lgi n dh kecoh x elok..tengok cam rebecca tu..perut dh beso bru dia berani bgi thu..

  4. takziah azza….

  5. gigi emas

    September 7, 2012 at 9:38 am

    Ini pun bole jadik cite.? /…..teramatlah bodoh

Loading...