Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Takut ‘Kantoi’, Ayda Jebat Dedahkan Jantina Anak Sulung

Ayda Nabil

Pasangan romantis, Ayda Jebat dan Nabil Mahir akhirnya mendedahkan jantina bayi mereka yang bakal dijangka lahir sekitar penghujung bulan September.

Advertisement

Ayda memaklumkan bahawa anak sulung mereka nanti berjantina perempuan dan pengumuman tersebut dibuat menerusi sebuah hantaran video yang dimuat naik dalam saluran YouTUbe, Wuvv Show.

View this post on Instagram

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat)

Yang lebih mengujakan, video tersebut turut disaksikan anggota keluarga mereka yang berada di rumah termasuklah teman-teman rapat secara dalam talian.

Saya lega sebenarnya selepas memberitahu keluarga tentang jantina anak kami kerana sudah lama saya dan isteri menyimpan rahsia ini. Kalau di rumah, apa-apa barang yang kami beli untuk bayi, kami akan sorok dalam bilik. Takut juga bila ‘kantoi’ nanti. Tapi alhamdullilah, akhirnya kami membuat pengumuman sekitar dua hari lalu dan keluarga sangat gembira apabila mengetahui anak kami nanti adalah perempuan.

Penyanyi lagu Pencuri Hati ini yang dihubungi media juga memaklumkan bahawa dia akan menjalani proses bersalin secara pembedahan Caesarean Section (C-Sect).

View this post on Instagram

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat)

Advertisement

Ujar Ayda, kandungannya tidak mengalami sebarang masalah namun dia memang ingin bersalin secara pembedahan setelah disahkan hamil.

Ayda dan Nabil telah mendirikan rumah tangga pada 1 Januari lalu di Masjid Al-Taqwa, Taman Tun Dr. Ismail di ibu negara selepas mengikat pertunangan secara dalam talian pada 28 April 2020.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. ikan

    August 29, 2021 at 10:01 am

    aku pun plan nak czer je nanti. ikut masing2 la nak pilih apa.

  2. Pelik2

    August 28, 2021 at 6:33 pm

    Tak nak ahh nanti perut berparut..

    Nak bertungku pun payah..
    Belum ambik kira ko nak bersalin anak lebih 3orang.

    Melainkan la memang xde choice sebab baby dah nak lemas or mak dah tak kuat nak meneran.
    Tu memang patut respect untuk czer.

  3. Anonymous

    August 28, 2021 at 4:14 pm

    I pilih czer masa melahirkan …. Okay aje … Cepat baik sbgnya … Makchik bawang patut try ….ckp aje lebih bawang bawang ni

  4. Pelik

    August 28, 2021 at 12:53 pm

    Boleh normal kenapa Czer?

  5. Anonymous

    August 28, 2021 at 11:21 am

    Pelik org zaman sekarang pilih czer walaupon kandungan xde problem..pelik nauu

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top