Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Takut Emosi Terganggu, Mawar Karim Akui Tak Baca Komen Netizen

mawar karim takut baca komen netizen

Pasangan Mawar Karim dan Fizo Omar akhirnya telah mengumumkan penceraiaan mereka pada 10 Julai. Walaupun sudah berusaha untuk menyelamatkan rumah tangga mereka tapi apakan daya apabila jodoh sudah tiada.

mawar karim melangkah ke hadapan

Advertisement

Namun begitu, Mawar Karim tidak lagi menoleh ke belakang dan terus melangkah ke hadapan menghadapi fasa baru di dalam kehidupannya bersama anak perempuan tercinta.

Apa yang saya lalui saya kena positif, bahkan saya ada minta rujukan daripada Prof Muhaya, Ustazah Siti Nor Bahyah dan Datuk Mashitah.

Macam saya, kekuatan tu saya dapat melalui Allah. Saya kena minta dan mohon dengan Allah. Saya tahu saya ada kelemahan.

Sebagai orang berniaga, saya tak boleh tunjuk wajah sedih. Kita kena pandai ke hadapan dan hadapi semua ini.

Wanita itu juga akui yang dia takut untuk membaca komen netizen kerana bimbang emosinya akan terganggu.

Advertisement

Sejujurnya, saya tidak berani baca komen-komen sebab takut emosi terganggu, tak boleh kerja. Jadi untuk saya move on, saya pilih untuk tidak baca.

mawar karim takut baca komen netizen

Kini, Mawar lebih tenang menghadapi kehidupan barunya. Dalam kepalanya, kehidupan anak perempuannya itu yang harus diutamakan. Dia juga tiada niat untuk menyorokkan hal sebenar daripada Maryam apabila dia sudah besar nanti.

Satu hari nanti saya kena cerita benda yang betul tentang apa yang berlaku kepada Maryam. Walau apa pun, saya akan pastikan kasih sayang kami sebagai bapa dan mak kepada Maryam tak berkurang.

Tabahnya Mawar! Harapnya wanita itu terus kuat untuk menghadapi dunia baru bersama anaknya.

Sumber: Forum CARI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. minah jambu say NO to drugs

    October 16, 2019 at 10:45 am

    love mawar..jangan nak fikirkn sangat buat kerja macm biasa hepi n hapening ada laki pon buat leceh aje ..ada laki ni prblem otak tk rilek so takde laki kan hapening tak banyak fikir…lov u mawarr tapi sayang anak u cantek cute tapi klantan asalkn jangan ikot prangai klantan suda lov u baby..

  2. Aboh

    October 16, 2019 at 10:11 am

    Orang ada kelas. Blessed and happily move on. Kepada parasit, sila muhasabah diri.

  3. unknown

    October 16, 2019 at 9:58 am

    to korok.. mawar x heran la dengan artis retis nih..

    yes, yg ak tau x berapa lama fizo muflis dia kawen dengan mawar.. sekiann

  4. korok

    October 16, 2019 at 9:21 am

    jap…dia ni rasa diri dia acah2 artis ke…

  5. Anonymous

    October 16, 2019 at 9:10 am

    memandai je awk ni..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top