August 24th, 2017

Baru-baru ini Abang Nara telah menghadiri majlis perasmian Shopee 9.9 Online Shopping Day.

Untuk makluman, ini adalah tahun kedua Shopee menganjurkan 9.9 Online Shopping Day ini. Tahun lepas sambutannya memang padu. Abang Nara yakin tahun ini lagi berganda-ganda kemeriahan dan sambutan yang bakal diterima. Sebabnya? Promosi-promosi bersempena Shopee 9.9 Online Shopping Day ini sangat-sangat awesome.

boss Shopee, Ian Ho dengan partner-partner 9.9 Online Shopping Day

Tahun ini, Shopee turut menampilkan jenama-jenama hebat seperti Nestle, Unilever, Senheng, ASUS, Nubia, SanDisk dan banyak lagi untuk sambutan 9.9 Online Shopping Day mereka. Nanti Abang Nara akan ceritakan lebih lanjut lagi di dalam satu artikel lain. Untuk hari ini, jom kita ushar promosi apa yang bakal anda selaku pengguna dapat sepanjang kempen ini.

1. Spin Kaw Kaw

2. 9 Days of Unlock

3. Shocking Sale,, Best of 9.9 dan Merdeka Sale

4. Lowest Price Guaranteed

Ini baru 4 je yang Abang Nara kongsikan. Banyak lagi sebenarnya promosi best sepanjang Shopee 9.9 Online Shopping Day yang telah pun bermula pada 23 Ogos lalu sehinggalah 11 September kelak. Korang boleh baca lebih lanjut di https://shopee.com.my/99. Memang inilah peluang terbaik untuk anda membeli barangan yang telah diidamkan sepanjang tahun. Harga kaw-kaw berbaloi.


Comments are closed.

Loading...