Written by AbangNara | August 24th, 2017

Baru-baru ini Abang Nara telah menghadiri majlis perasmian Shopee 9.9 Online Shopping Day.

shopee

Untuk makluman, ini adalah tahun kedua Shopee menganjurkan 9.9 Online Shopping Day ini. Tahun lepas sambutannya memang padu. Abang Nara yakin tahun ini lagi berganda-ganda kemeriahan dan sambutan yang bakal diterima. Sebabnya? Promosi-promosi bersempena Shopee 9.9 Online Shopping Day ini sangat-sangat awesome.

shopee

boss Shopee, Ian Ho dengan partner-partner 9.9 Online Shopping Day

Tahun ini, Shopee turut menampilkan jenama-jenama hebat seperti Nestle, Unilever, Senheng, ASUS, Nubia, SanDisk dan banyak lagi untuk sambutan 9.9 Online Shopping Day mereka. Nanti Abang Nara akan ceritakan lebih lanjut lagi di dalam satu artikel lain. Untuk hari ini, jom kita ushar promosi apa yang bakal anda selaku pengguna dapat sepanjang kempen ini.

1. Spin Kaw Kaw

shopee

2. 9 Days of Unlock

shopee

3. Shocking Sale,, Best of 9.9 dan Merdeka Sale

shopee

4. Lowest Price Guaranteed
shopee

Ini baru 4 je yang Abang Nara kongsikan. Banyak lagi sebenarnya promosi best sepanjang Shopee 9.9 Online Shopping Day yang telah pun bermula pada 23 Ogos lalu sehinggalah 11 September kelak. Korang boleh baca lebih lanjut di https://shopee.com.my/99. Memang inilah peluang terbaik untuk anda membeli barangan yang telah diidamkan sepanjang tahun. Harga kaw-kaw berbaloi.

shopee

Minggu depan Abang Nara akan kongsikan sedikit tips, info lebih lanjut tentang Shopee 9.9 Online Shopping Day ini dan maklumat terperinci tentang setiap promosi yang diadakan. Buat masa ini, anda boleh dah mula ushar-ushar apa yang ingin dibeli di https://shopee.com.my/99 dan juga Facebook Shopee Malaysia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.