Tak Putus Tunang Kerana Apek – Bekas Tunang Leuniey

Hiburan

Tak Putus Tunang Kerana Apek – Bekas Tunang Leuniey

Apek dan para peminatnya boleh menarik nafas lega kerana bekas tunang Leuniey telah tampil untuk menjelaskan keadaan. Cerita yang dibawa menerusi twitter yang mendakwa Apek punca putusnya pertunangannya adalah tidak benar sama sekali. Harian Metro hari ini melaporkan yang dakwaan tersebut adalah fitnah semata-mata.

apek

Advertisement

Kata bekas tunang Leuniey:-

Bekas tunang tidak pernah membuat pengakuan mahu memutuskan pertunangan kerana Khairul Fahmi. Bekas tunang memutuskan pertunangan tanpa memberitahu sebabnya. Saya hanya mengetahui kisah saya di Internet selepas diberitahu rakan dan harap ia tidak diperbesarkan.

Ditanya adakah dia mempunyai kaitan dengan twitter @MahsiH2, bekas tunang Leuniey memberitahu:-

Mengapa saya mahu mengaibkan nama keluarga sendiri dengan menyamar sebagai orang lain di Twitter dan menyebarkan perkara itu. Saya juga terkejut apabila ada beberapa gambar dalam akaun itu sedangkan saya tidak menyimpannya sebaik putus tunang.

Diharap semua orang dapat clear picture dan tidak lagi menunding jari dan menuduh Apek punca putusnya pertunangan mereka berdua. Diharap Apek tabah dengan pelbagai berita yang menimpa dirinya terutama ketika ada big games.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

74 Comments

  1. i & me

    February 5, 2012 at 2:54 pm

    sy minat ngan die klu kt padang jerr tp klu khidupan real hmm hampehh . oleh krna khdupan die dah camtu sy dah hilang minat kt apek , xpela apek smoga awk cpat jd llk soleh klu dah jd llk soleh insyaAllah d jauhkn dr bende2 gni .

  2. cikikaka

    February 5, 2012 at 10:23 am

    so skrg ape status dgn dahlia teck???

  3. pontianak nyah

    February 5, 2012 at 1:13 am

    muka apex ni penuh kejantanan
    jgnkan anak ikan,,anak ayam..mak ayam..nenek gorila pon tergoda dgn kejantanan wajah lelaki ini..termasuk diri ini!

  4. lele

    February 4, 2012 at 11:10 pm

    kahwin2 la cpt wahai apek ‘player’ klu xnk ade gosip mcm nie lagi.kesian dah ak tgk muke seposen kau tu.kahkah

  5. iswajaevo

    February 4, 2012 at 10:56 pm

    nara lu jgn sebuk hal bdk ni nti kau jugk dpersalahkn…..kau xserik2 ke kena tuduh ari2…lu wat doo jer…byk gosip artis2 lain yg ngetop….wa kesian kt lu…

Loading...